- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.741
Harikasın, tebrikler. Ben de akşama şu mesajı yazmak istiyorum :)) " kızlar bugün doğum gününe gittim ama kaçamak yapmadım"Dün sabah kızlarla kahvaltıya gittim bozmadan devam ettim. Açık büfe baya bi zordu yani bu sınavı da geçtim.
Haminlar tartım 63.6 bu kadar çabuk fark edeceğini tahmin etmezdim. Ben hızla ilerliyorum.Dune gore -700
Muhtesemmmmmm
sagol canımWoooowwwww :)))
bir de spor olsa menu super valla :)Selam kızlar
Dünki menu
Sabah
Peynir Zeytin
Domates salatalık
Yumurta
Aksam
Köfte salata
spor.yok1 litre su
bugün
sabah
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Aksami bilmiyorum.
Cumartesi var pazar yok cumartesi serbest çalışma aletlerle ama hep dolu oluyor bende gitmiyorumbir de spor olsa menu super valla :)
İyi menüler canmSelam kızlar
Dünki menu
Sabah
Peynir Zeytin
Domates salatalık
Yumurta
Aksam
Köfte salata
spor.yok1 litre su
bugün
sabah
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Aksami bilmiyorum.
Izin ne zman bitiyor canımİyi menüler canm
Sanada günaydın.Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Dün menümü paylaşmıştım zaten, biraz geç uyandım bu sabah, belim biraz ağrıyor umarım spordan değil de regl olacağım içindir :) yılan hikayesine döndü, hem hamile değilim hem regl olamıyorum. Yarım kilo vermişim Cumaya göre, bu da bişey tabi:)
Bugün arkadaşımın oğlunun doğumgünü var, oğlumla akranlar. Cup cake istemiş benden doğumgünü çocuğu :) ona dün akşam pişirdim şimdi içini doldurup üstünü süsliycem, öğleden sonra orada olucaz çocuklarla. Allah yardımcım olsun :)
Görüşürüz yine, gitmeden uğrarım. Öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzzzzz
Hadi inşallah bekliyoruz güzel haberleriHarikasın, tebrikler. Ben de akşama şu mesajı yazmak istiyorum :)) " kızlar bugün doğum gününe gittim ama kaçamak yapmadım"
Evet yaa bugünn yuruyuş yapamicam maalesef esim arabayla bırakacak beni..böyle devam hadi ikimizin içine de spor canavarı kaçsın
Şuan kaçsin hayatım.Kızlar ayin 19 unda tartı günü var sporda o güne kadar çok dikkat etmeliyim. Sporda 1ayim doluyor. Başlangıçta 72:)
Bilmiyorum ki 61 i girmeden izin bitmiyor heralde.Izin ne zman bitiyor canım
Seni bekliyorum.
Ben iki gundur çok iyiyim yanı bu tempoda gidersem. Haftaya listedeyimIzin ne zman bitiyor canım
Seni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?