- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.121
Ben 2 gundur aksatıyorum hadı bende ıcıyımmben yeşi çayımı içiiim bari ..... siz de içiyonuz mu bakiim....
Tabii 1 paketse iş degısır..Bir kare bitter mi? Kız şimdi kahveyle bile yiyebilirsin bir kareden bisey olmaz.
ben de hiç öle 1 kare felan yiyemem ya başkasının çikolatasından bi kare alıp yiyeceğim ya da hiç almayacağım kendim alırsam paketi bitiriyorumTabii 1 paketse iş degısır..
ben de hiç öle 1 kare felan yiyemem ya başkasının çikolatasından bi kare alıp yiyeceğim ya da hiç almayacağım kendim alırsam paketi bitiriyorum
tamam rakibem 5 kiloluk maratonu cumadan başlatırız
bir de 25 kuruşluk çikolatalar var ülkerin bitter o tam benlik minicikilla biter o aket dimi :)) ama küçük pakettekilerden alırım bende o zaman ve ablama giderken alırım orda dağatırım onlara da o zaman bana maksimum iki üç kare düşer ee 68 olmuşsam zaten o kadarcıkta hakedeyim yani :)
bir de 25 kuruşluk çikolatalar var ülkerin bitter o tam benlik minicik
bu hafta bende bir rakip istiyorum kendime
süper o zaman nasıl oluyor yalnız ben bilmiyorum yüzde mi hesaplayacağızkapışalım şekerim :)
süper o zaman nasıl oluyor yalnız ben bilmiyorum yüzde mi hesaplayacağız
ne kadar verdin şimdiye kadarbende bilmiyorum öğreniriz muska gelince :) yuzde hesaplanır çünkü sen 60 lardasın ben 70 lerde ....
Geldim... Yani en azından yemiyosun diyemez.Aynen muskam, yarın öyle yapayım bari. 6 saat ile başlarım işte.
Görüşürüz muskamm.
Karatay ekmeğe izin vermiyor. Yapamam ben onu..bana da yer fıstığı alerji yapıyor.... sen de fındık ye yer fıstığı yiyebilirsin daha ucuz...
gene gel gene bekleriz...
ben yapmıyorum ceviz fındık bana kaçamak gibi geliyor :)
Karnabahar ve brokoli yı haslayip yoğurtlu yemeyi cok seviyorum.Bende bugun karnabahar brokolı prasa kabak aldım.
İlk kez kendım pısırecem
aslında tadlarına bayılmam ama cook faydalılar.
Dıyete de uygun yıyecekler..
Koksa hayatta yutmam. Kokmuyor.Kız kokmuyormu gercekten
Kahvaltı ekle bari yoksa bunyeyi zayıf dusurursun.Aynen muska ben 2 gundur gıdemıyordum.
Bugun daha ıyıyım cok sukur
Muz yedıydım o bozdu heralde
Ben bugun lahana corbası yapcam.
Bakalım 5 gunde kac kılo gıdecekkk..
Bugun 63.6ydımm.
Tabıkı wc sorunu da var.
Bakalım ne çıkacak.Evet hafta sonu dışarı gidince zor oluyo tutmakyazcam tabi kiii, gerçi daha önce bişey çıkmadı ama niye böyle olduysa sinir oldum.
Ben bu dokuz ayda bir ısırık, bir kare ve bir lokma ile yetinmeyi öğrendim çok şükür.ben de hiç öle 1 kare felan yiyemem ya başkasının çikolatasından bi kare alıp yiyeceğim ya da hiç almayacağım kendim alırsam paketi bitiriyorum
Bencede yeter daa, okurken cani istiyor insanın.onlar bana çok yağlı ve dandik geliyor.... o kadar beklicem yersem en kalitelisini yerim :)) damak nestlenin mmmhhh... nestle bu işi biliyo... hele damak seriri uffff kahve de çaktıkmı yanına... şu çaklıt muhabbetini kapasak mı napsak :)))
Hiiii kaptan duymasın.kapışalım şekerim :)
Kız sen kaptanla rakipsin ya!!bende bilmiyorum öğreniriz muska gelince :) yuzde hesaplanır çünkü sen 60 lardasın ben 70 lerde ....
Geldim... Yani en azından yemiyosun diyemez.
Karatay ekmeğe izin vermiyor. Yapamam ben onu..
Karnabahar ve brokoli yı haslayip yoğurtlu yemeyi cok seviyorum.
Koksa hayatta yutmam. Kokmuyor.
Hadi hayırlı olsun canım bol eksiler gor.Ben de aynen öyle düşünüyorum Muskam. Yarından itibaren İf moduna giriyorum.
sana da örerim şekerim acemi işi işteÇoook hos olmus be kaptanııım..
Ellerıne saglıkkk
Keske bende oglusun olsam dıyıcem yyaaa
baktı ki betüş kaptanda iş yok ben yeni rakip arayayım kendime dedi haklı kızcağızBencede yeter daa, okurken cani istiyor insanın.
Hiiii kaptan duymasın.
Kız sen kaptanla rakipsin ya!!
Olurmu hiç unuttu bence..sana da örerim şekerim acemi işi işte
baktı ki betüş kaptanda iş yok ben yeni rakip arayayım kendime dedi haklı kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?