Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman duymasın korkuyorum ben o kadından

kadın bu ülkede sözünü dinletemiyor ama çok doğru konuşuyor :) kadın aburcubur yerine ceviz yiyin diyor bi kadın kalkmış çok pahalı nasıl yiyelim diyor hayret bişi yani :) tamam pahalı da sonra sen hasta olunca hastaneler çok mu ucuz. abur cubura da aynı parayı veriyoruz... kaldı ki Karatay ne yapsın pahalıysa iç işleri bakanı mı kadıncağız.

Hadi bakalım rakibem.
O zaman cuma günü unutmuyoruz ve kilomuzdan 5 kilo sayıyoruz anlaştık mı?
Günü hayatta unutmam rakibem çünkü hem en uzun gece 21 Aralığın sabahı hem de ilişiğimi kestiğim tarih başlangıç kilomu yarın sabahdan alıcam

bende br faydasını görmedim şimdiye kadar ama her kez çok iyi diyor diye içiyoruz işte :))

Yok kız severim ben canan hocayı.
Ama ceviz yiyince yara oluyor agzim niyeyse?

Ben Dukan yaparken hesaplamıştım en azından kendim için söyleyebilirim ki ete verdiğim para abur cubura verdiğimden azdı

ama tabi şimdi çok pahalandı et

Canım onun evde olduğu saatlere gore ayarlasan?

Aynen muskam, yarın öyle yapayım bari. 6 saat ile başlarım işte.

Günü hayatta unutmam rakibem çünkü hem en uzun gece 21 Aralığın sabahı hem de ilişiğimi kestiğim tarih başlangıç kilomu yarın sabahdan alıcam

Süper rakibem de bence önümüzdeki cuma alalım kilomuzu.

bende br faydasını görmedim şimdiye kadar ama her kez çok iyi diyor diye içiyoruz işte :))

Aynen ya, klasik işte :)

Çıtırlarım ben cikmaliyim gorusuruz öğleden sonra.

Görüşürüz muskamm.

Yok kız severim ben canan hocayı.
Ama ceviz yiyince yara oluyor agzim niyeyse?

bana da yer fıstığı alerji yapıyor.... sen de fındık ye yer fıstığı yiyebilirsin daha ucuz...

Ben Dukan yaparken hesaplamıştım en azından kendim için söyleyebilirim ki ete verdiğim para abur cubura verdiğimden azdı

ama tabi şimdi çok pahalandı et

karatay daha hesaplı :)

gene gel gene bekleriz...

@alpim ve btlbetul kızlar karatay bana da cazip geliyor siz hiç kaçamak yapıyormusunuz

ben yapmıyorum ceviz fındık bana kaçamak gibi geliyor :)

Ben bugun normal bi kahvaltı yaptım
Aksam karnabahar hasladim fırında yumurta 2 kaşık unla pisti,üzerine kıyma yaptım hafif bi yemek oldu
Eki Görüntüle 1723567
Bende bugun karnabahar brokolı prasa kabak aldım.
İlk kez kendım pısırecem
aslında tadlarına bayılmam ama cook faydalılar.
Dıyete de uygun yıyecekler..

6 kiloyu rahat rahat verirsin canım. Ama unutma asla wc problemi yaşamaman lazım kilo vermenin anahtarı.
Aynen muska ben 2 gundur gıdemıyordum.
Bugun daha ıyıyım cok sukur
Muz yedıydım o bozdu heralde
Ben bugun lahana corbası yapcam.
Bakalım 5 gunde kac kılo gıdecekkk..
Bugun 63.6ydımm.
Tabıkı wc sorunu da var.

Oooh kekler pilavlar bu h.sonu bize yaramıyor kızlar..
Sonucu yaz EMI meraklandirma bizi.
Evet hafta sonu dışarı gidince zor oluyo tutmak yazcam tabi kiii, gerçi daha önce bişey çıkmadı ama niye böyle olduysa sinir oldum.

yok patates kızarması değilde bitter yicem küçük bi kare :) hayalim o....

cupkek oohhh ohhhh kaçamak grubu.....

yazık baannaaaa :) heee çenem düşük her yere yazıyom :)
Kaçamaksız hayat ah ne bayat :)))))

hiiiiiiiii Karatay duyarsa çok kızar.... hem ben 68 i görmeden olmaz yasak bana..... yok sabırlıyımdır.... beklerim ben....
İrade müthiş, süpersin bn o yüzden listeli diyet sevmiyorum kaçamak yapamıyosun

Aman duymasın korkuyorum ben o kadından
Ha haaaa bu iyiydi :))))))
bende işe yarıyor çok sıvı attırıyor bana

görüşürüüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…