- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.101
Aman duymasın korkuyorum ben o kadından
Günü hayatta unutmam rakibem çünkü hem en uzun gece 21 Aralığın sabahı hem de ilişiğimi kestiğim tarih başlangıç kilomu yarın sabahdan alıcamHadi bakalım rakibem.
O zaman cuma günü unutmuyoruz ve kilomuzdan 5 kilo sayıyoruz anlaştık mı?
Muskam, yarın İf'ye baaşlayayım o zaman.
Bugün yemiş bulundum.
Benim akşam yememem de olay biliyorsun :)
Hadi bakalım rakibem.
O zaman cuma günü unutmuyoruz ve kilomuzdan 5 kilo sayıyoruz anlaştık mı?
Betülcüm, yeşilçayı çok seviyorum ama nedense son birkaç sene de çok çabuk başım dönmeye başlıyor.
Yeşil çay da baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor. Sanırım tansiyonum çok düşüyor neden bilmiyorum.
Yok kız severim ben canan hocayı.kadın bu ülkede sözünü dinletemiyor ama çok doğru konuşuyor :) kadın aburcubur yerine ceviz yiyin diyor bi kadın kalkmış çok pahalı nasıl yiyelim diyor hayret bişi yani :) tamam pahalı da sonra sen hasta olunca hastaneler çok mu ucuz. abur cubura da aynı parayı veriyoruz... kaldı ki Karatay ne yapsın pahalıysa iç işleri bakanı mı kadıncağız.
kadın bu ülkede sözünü dinletemiyor ama çok doğru konuşuyor :) kadın aburcubur yerine ceviz yiyin diyor bi kadın kalkmış çok pahalı nasıl yiyelim diyor hayret bişi yani :) tamam pahalı da sonra sen hasta olunca hastaneler çok mu ucuz. abur cubura da aynı parayı veriyoruz... kaldı ki Karatay ne yapsın pahalıysa iç işleri bakanı mı kadıncağız.
Canım onun evde olduğu saatlere gore ayarlasan?
Günü hayatta unutmam rakibem çünkü hem en uzun gece 21 Aralığın sabahı hem de ilişiğimi kestiğim tarih başlangıç kilomu yarın sabahdan alıcam
bende br faydasını görmedim şimdiye kadar ama her kez çok iyi diyor diye içiyoruz işte :))
Çıtırlarım ben cikmaliyim gorusuruz öğleden sonra.
Yok kız severim ben canan hocayı.
Ama ceviz yiyince yara oluyor agzim niyeyse?
Ben Dukan yaparken hesaplamıştım en azından kendim için söyleyebilirim ki ete verdiğim para abur cubura verdiğimden azdı
ama tabi şimdi çok pahalandı et
Çıtırlarım ben cikmaliyim gorusuruz öğleden sonra.
Süper rakibem de bence önümüzdeki cuma alalım kilomuzu.
yarış var galibatamam rakibem 5 kiloluk maratonu cumadan başlatırız
Bende bugun karnabahar brokolı prasa kabak aldım.Ben bugun normal bi kahvaltı yaptım
Aksam karnabahar hasladim fırında yumurta 2 kaşık unla pisti,üzerine kıyma yaptım hafif bi yemek oldu
Eki Görüntüle 1723567
Nasıl oluyor omletı.ayyy karnabahara bayılırıım omleti de mi oluyomuş karataya da uyar bu bende yapiim :)
Kız kokmuyormu gercektenGece yatarken minik bir diş sarımsağı hap gibi yut alışkanlık haline getirirsen hem meto hızlanıyor hemde wc problem olmaktan çıkıyor. Ben her gece yutarım..
Nasıl oluyor omletı.
Sadece goruncem sote olarak yapmıstı onu bılıyorum.
Teyzemde tavuklu yapıyormus.
Ben ondan tarıf alayım en iyisi :)
Çoook hos olmus be kaptanııım..Eki Görüntüle 1723836 muskam olmuş mu becermişmiyim sen ustasın
bugün de senin tarife göre patiklere başlayacam
Hadi canm bıraz daha gayret6
60 i 23 ocağa kadar görmem lazım . Elimden gelenin fazlasını yapmalıyım. Memlekete gideceğiz.
Aynen muska ben 2 gundur gıdemıyordum.6 kiloyu rahat rahat verirsin canım. Ama unutma asla wc problemi yaşamaman lazım kilo vermenin anahtarı.
Evet hafta sonu dışarı gidince zor oluyo tutmakOooh kekler pilavlar bu h.sonu bize yaramıyor kızlar..
Sonucu yaz EMI meraklandirma bizi.
Kaçamaksız hayat ah ne bayat :)))))yok patates kızarması değilde bitter yicem küçük bi kare :) hayalim o....
cupkek oohhh ohhhh kaçamak grubu.....
yazık baannaaaa :) heee çenem düşük her yere yazıyom :)
İrade müthiş, süpersinhiiiiiiiii Karatay duyarsa çok kızar.... hem ben 68 i görmeden olmaz yasak bana..... yok sabırlıyımdır.... beklerim ben....
Ha haaaa bu iyiydi :))))))Aman duymasın korkuyorum ben o kadından
bende işe yarıyor çok sıvı attırıyor banabende br faydasını görmedim şimdiye kadar ama her kez çok iyi diyor diye içiyoruz işte :))
görüşürüüüzzzÇıtırlarım ben cikmaliyim gorusuruz öğleden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?