Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveeet ben geldim sonunda öncelikle 61.3 cıktım +100 gr yani bisey sayılmaz. simdi niye yokum uc gundur onu anlatayım kızlar. midemde gastrit vardı, ülsere dönüşmüş cuma gece acildeydik, c.tesi de meyhaneye gittik misafir vardı alkol alınca o gece de acillik oldum, sonuc olarak bissuru ilac vs. dr eger duzelmezse onumuzdeki ay endoskopi istedi, ama bugun iyi sayılırım. tum bunların sonucu benim diyet isi komple yalan oldu ne protein ne if ne kalori yapma sanssım yok, sadece sporla vericem artık, cunku ogun sayısını en az 5e cıkarmam bol bol muz yemem yogurt sut yememem lazım neyseki hamur isi ekmek ve sekerli harsey de yasak, bu hafta hedefim sabit kalmak :)

Eh be gülüm dr ülser diyo sen alkol alıyon olacak işmi?
Çok çok geçmiş olsun.. Diyetide halladersin az az sık sık yapacak bişey yok..
Ama içme artık alkol ok?

Eh be gülüm dr ülser diyo sen alkol alıyon olacak işmi?
Çok çok geçmiş olsun.. Diyetide halladersin az az sık sık yapacak bişey yok..
Ama içme artık alkol ok?
yok canım onceki gun ulser dememisti alkolden usutme fslan dedi, sonraki gun ki dr iyiydi acilde o anladı ulser oldugunu, zaten bırak alkol almayı sigarayı bile bırakmak uzereyim yarıya indirdim :) yılbası programını bile iptal ettik :) zaten 5 ogun yiycem ama cıss olan hersey yasak kızartma yaglı salcalı tatlı sekerli baklagil hepsi yasak

geçmiş olsun önce sağlık.... ee şeker yoksa bişi olmaz almazsın kilo sana da hamur işi ye dememiş yani doktorun :)

Dikkat et ama muz beni kabız yapıyor. Bi gözlemle bakalım..

Hoşgeldin..
sindilik bi sıkıntı yok bakalım :) ama tek izin verilen meyve elma ve muz baslangıcta elma da eksi geliyor yiyemiyorum artık bol yesil cay, ingiliz sodası derken kabız olmam insallah ya saglık cok onemli hic aklıma gelmezdi sigarayı bırakmak onu bile bırakıyorum, alkol zaten kırk yılda bir alıyodum onu da bıraktım :)

Yani mecburi diyet ha?

geçmiş olsun önce sağlık.... ee şeker yoksa bişi olmaz almazsın kilo sana da hamur işi ye dememiş yani doktorun :)
unlu mayalı hicbirsey ozellikle sekerli cikolatalı hepsi yasak kahve cay bile yasak portakal mandalina lahana brokoli fasulye mercimek nohut, domates bunlar ilk aklıma gelenler hepsi yasak bunların sut ve sut urunlerine cok az olmak sartıyla izin veriyor yumurtanında oyle beyazını arada sırada yiyebilcem

Amasya elması al hem tatlıdır hem barsakları çalıştırır..
Haklısın sağlık çok önemli.. Dikkat et kendine...

aynen canım dun evde karnabahar havuc patates hasladık onları kemirdim aksama kadar :)
En güzeli.. Muhteşem bir diyet yapacaksın istemsizde olsa..

bundan ala diyet mi olur niye rejimim gitti diyon ki :) sana karatay yap demiş adam resmen :))

Uff çok zor allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…