- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.301
meyve dedin aklıma nar geldi ahhh ahhh tane tane ayıklarım tabağa koyarım kaşık kaşık yer idim ahh karatay bacım be bana ceviz dicene nar deyeydin ya... nar neydi fruktoz du.... al yazmalımın müziği girer burda devreye...
TEŞEKKÜRLER tatlımMenun cook hos hayatım
Afıyet olsun :)
narı bende severim ama çekirdeğini ayiklamaktan yiyemiyom.
Elini çabuk tut o zaman.niye kız çıtır çıtır çekirdekleri mmmhhh ağzım sulandı hee :)
öfff canım narım 71 oliim yicem tamam mı... narlar bitmez umarım o zaman ağlarım haa....
eşimin hergün kafasını yiyorum diye bakalım eczanede var tartı balımmHemen yenile ozaman fıstık, cumaya az kaldı.
herzamanki yerinde canım oynatmıyorum su şişesiyle bi bakıyorum önceYerimi sabit degıl hayatım duz bı zemınde degılse de yanlıs olcer.
Heee doğru ya unutmusum.eşimin hergün kafasını yiyorum diye bakalım eczanede var tartı balımmher dakika tartılasım geliyo vallaa
afiyet olsun canım bi ara yaptım lahana çorbasını bi kase bile içememiştimBen bu aralar menu yazmayı unutuyorumm.
Dünün menusu
Kahvaltı:
Tavada yumurta
1 dılım ekmek
Ara: yarım kadayıf tatlısı
Ögle : 1 kaselahana corbası ( aşırı acı olmustu.aksama bıraz daha ekleme yaaptım.
3 hurma
1 cevız
5 fındık
aksam:
1tabak prasa yemegi ( ilk kez pisirdım ve cok sevdım.)
1 kase lahana corbası
2 lt su
Spor yookk
Elini çabuk tut o zaman.
afiyet olsun canım bi ara yaptım lahana çorbasını bi kase bile içememiştim
bendede acayip bi şişlik var 3 gündür bi rahatlayamadımgüven olmuyo ki bak 72 lerden tepti beni nerlere... gıcık bünyem benim... şimdiye beni 71 olmam lazımdı pehhh.... bünyem adına söz veremiyorum beni yalancı çıkarıyor....
Bende seviyorum tadını. Ama sürekli icemem bayar yaniii.nasıl yaptın ki..... bence süper oluyor akşama bende yapıcam inşallah....
benimki zayıflama kürüydü canım lahana soğan zencefil zerdeçal maydanoz felan vardınasıl yaptın ki..... bence süper oluyor akşama bende yapıcam inşallah....
evet canım kilo verme aşamasında yasakKaratay meyveyı de mı yasaklıyor
canım dün akşam dünyayı yedim akşam da yatmadan 1 diş sarımsağı yuttum böyle mi olacaktı elma sirkeli demişsin ya sabah nasıl olacak tatlım sarımsak işiBende seviyorum tadını. Ama sürekli icemem bayar yaniii.
Yokk yaa malesef + cıktımmKiloda farkettimi bari?
Beni de cekırdegı cok rahatsız edernarı bende severim ama çekirdeğini ayiklamaktan yiyemiyom.
Kız nar bısecık etmezniye kız çıtır çıtır çekirdekleri mmmhhh ağzım sulandı hee :)
öfff canım narım 71 oliim yicem tamam mı... narlar bitmez umarım o zaman ağlarım haa....
Kaptanım elma sirkeli sarımsak turşusu.evet canım kilo verme aşamasında yasak
canım dün akşam dünyayı yedim akşam da yatmadan 1 diş sarımsağı yuttum böyle mi olacaktı elma sirkeli demişsin ya sabah nasıl olacak tatlım sarımsak işi
Yenı mıydı bariiherzamanki yerinde canım oynatmıyorum su şişesiyle bi bakıyorum öncesab,tliyip tartılıyodum tuhaf tuhaf ölçüyü suyu doğru tartsa ben kilo aldım dicem onuda yanlış ölçüyo
Tatlım halinin üstünde tartil harika sonuçlar veriyor.taktım tatlım cins cins ölçüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?