- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.521
tabiki destek verp el ele olacağız canım yoksa neden varız burda değil mi.
bak saat 4 oldu ve ben gayet iyim açlıkta hissetmiyorum daha iyim yani
1 elma ve öğle yemeğindede yumruğumkaydirigubbakcemile3 kadar ıspanak yedim
mersa hayatim ayni seyler senin icinde gecerli. istemek yetmiyor bazen hepimiz istiyoruz ona bakarsan. ama amaca ulasmak icin caba göstermek ve birseylerden fedakarlik etmek gerekiyor. hem ekmegim bütün kalsin hem karnim tok olsun olmuyor. bak bu hafta takimda eski takimimizin rüzgarlari esiyor. sende biliyorsunki gayret gösterdigin zaman cokta basarili oluyorsun. cedricim gibi metabolizman güzel calisiyor aman masallah.. aman bu rüzgari kacirma sende girdaba takil hepimiz birden kilo verelim yediklerini yaz digerlerinin yazdiklarindan fikirler al menünü zenginlestir. ben cok sey ögrendim sizden. kallisimin kereviz salatasi,balik corbasi,kimin oldugunu unuttugum bir arkadasin yogurtlu karnibahari havucu. giden bir arkdasimizin düdüklü tencerede karniyarigi. yine bir arkadasin yagsiz kizartmasi. bunlar cok zenginlestiriyor elimizdeki menüyü. hadi canim kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5
mersa merhaba canım evet epeyce dikkatliyim bu hafta 2 kilo verdim sen epeyce kilo vermişsin sporlamı verdin acaba
çok sevindim güzel ve kaçamaksız bir gün olmasına. işte buna ihtiyacımız varmış annemselammmmmm
mustangim vahsi atim.. ilk günü kazasiz atlattim bu ne demek biliyorsun degilmi?. cok uzun zaman ara verdim ve cok cok kilolar aldim aylardir böyle bir gün yasamadim. evet ihtiyacimiz olan gaz oda takimda mevcut allaha sükür.
sabah erken bir sekersiz kahve ictim. bir bardak su ictim. kahvaltida bir ince dilim ekmek az peynir 3 zeytin iki bardakta cay ictim. en yakin zamanda sakkarin almam gerekiyor ben cayi sekersiz icemiyorum.
arada bir elma yedim. öglen brüksel lahanasi yedim kapuska gibi yapmistim zeytinyagi ile. bir dilimde ekmek. iki kasik yogurt.
aksam olarakta bir tavuk gögsü teflon tavada bir cay kasigi yagda. birde yesil salata.. az önce yedim artik en fazla bir elma yerim yatana kadar. ne kadar huzurluyum bilsen bir ise baslamak bitirmenin yarisiymis gercekten dogru. basaracagiz eminim . bu huzurumda senin sayende oldu bebegim.. seninde bugün diyetini bozmadigina cok sevindim . artik basladik degilmi? hemde ne basladik heyyytttttt beeee..kaydirigubbakcemile5
hımm kabaklı börek nasıl oluyorki ben ilk defa duyuyorum çok lezzetli az kalorili olsun kaydirigubbakcemile3 seninde yavaştan yavaştan toplarlanman güzel canımarkadaşım iyiki varsınız .bugün benimde daha iyi gitti ama yediklerimi yazacam demiştim ya akşam 2 dilim kabaklı börek yedim üzerine yarım saat yürüyüp telafi etmeye çalıştım yavaş yavaş toparlanacam galiba.yapacaz tabiki 20 kiloyu benim yerime başkasımı verdi onu nasıl verdiysem şimdide yaparım .inşallah...kaydirigubbakcemile5
mustang canım hadi kolay gelsin ben senin başarı hikayenle size ulaştım canım hadi bizi tekrar motive et bizde seni tabikide
reyhan ablacım merhaba bende yediklerimi yazmaya başladım .ama utanarak yazdım olsun biraz utanimki belki aklımı başıma alırım benimde elimden tuttun dimi .ama bu işi tekrar başaracam kararlıyım.
ne güzel bol bol sevdin kaanı demi. bende yeğeni olmadan önce bu kaar seveceğim aklıma gelmezdi. bizde bugun gezmeye çıktık taze bebekle allahım gerçekten dünya tatlısı canım içim gidior bana verseler ciğerime koyacağım . ama işte bir üzüntümüzde kasımda gidecekler ve şimdiden doymadan ayrılığı düşünüyoruz nasıl ayrılıcaz nasılda özlicez diye büyüdüğünü görmeyeceğiz diye üülüyorum ama bitaraftanda olsun sağlıklı olsun mutlu olsunlarda bize yeter diyoruzdemek birbirimize ihtiyacimiz varmis bebegim. kacamaksiz ve güzel dinlendirici bir gündü benim icin bugün. kaan bebek bütün gün bendeydi ne cabuk büyüyorlar allahim ..sositososito
ahh bu çocuklar çocukluklarını yaşayamadan hayat telaşesine atılıyor yavrucaklar. benim oğlanda başladı dersane oda hafta sonu gidiyor bir yandan okul bir yandan dersane aman iyi bir yeri kazansınlar diye elimizden geleni yapıyoruz.arkadaşlar ben çıkıyorum yarın pazar ama kızların kursu var biri sabah gidiyor dersaneye o geliyor öğlen öbürü gidiyor tabi bende servis şöförüyüm .gerçi yarın babaları yapar servis görevini ama yine erkenden ayaktayız.reyhan ablacım sana ve bütün takıma iyi geceler.
bende misafiri çok seviyorum ama işte bu ikramlıklar yokmu .inanın sırf bu yüzden bugun çağrıldığım bir isafirliğe gitmedim şimdi daynamam mutlak ucundan yerim diye. işte kilo verme sürecinde gezmelere bile gitmiyorum . misafir gelecek diye aklım çıkıyor. ne zor boğazımıza dur demek yaselam arkadaşlar bugün misafirim geldi yatılı..haliyle bir sürü yemek,tatlı vs yapıldı..yememeye gayretettim ama çok azda olsa yedim yalan yok((pzt toparlıcam inş..
oyy oyy oyyy kaçtım ancak bu saatte.. canlarım yaa kusura bakmayın mustangıma söyledim bugün, eşim dünden beri sigara bırakma çabalarındadelikafadulden evde terör esiyor yok bırakmam bak görürsünüz yok yemek neden hazır değil bak sigarada içmiyorum dayanamıyorum offff pofffflmaz: bir kaç gün naz yapsın sesimi çıkartmadım bugün son zamanlarda sağlığını tehdit edecek kadar etkili oluyordu çünkü... :umursamaz: o yüzden hiç bakamadım buraya...
evet canım haklısın bnde stepe salona gidiyordum gelince yoruluyordum akşamları gidiordum gelincede çerez abur cubur yiyordunm evet yeni doğum yaptım 3 ay oldu daha ama kilolu hamile kaldığım için bide üzerine bindi 5 sene önceki halime döndüm halbuki ben ne çabalarla o halimden kurtulmuştum sabah yürüyüşleri sporlar gece kar yağardı ben salona spora giderdim yağmur çamur demezdim sırf evlat sahibi olabilmek için ama allah yinede bana kilolu iken verdi çok şükür o yüzden yavaş yavaş vereceğimyaptığım spor sadece yürümekti daha önce salona gittim step aerobik plates aletli yani anlıycan hepsini yaptım ama kilo veremedim çünki orda çok yoruluyordum eve geince kıpırdamaya halim olmuyordu yatıyordum kalkıyordum ve tekrar yiyordum .baktım olmuyor bıraktım ve kendimi daha az yorarak günde 1 -1.5 saatlik yürüyüşler yaptım tabi yememede çok dikkat ettim ve çok zorlanmadan verdim kiloları.ama şimdi bir türlü adapte olamadım ama az kaldı toparlanacam sende arkadaşım yeni doğum yapmışsın kendine çok stres yapma ama ipin ucunuda kaçırma verirsin .bak başlamışsın bile .
mustang canım doğumdan sonra bu işe başlamanın zamanı geldi diyerek başarı hikayelerini okuyordum yazın çok ilgimi çekti 5. takımda olduğunu öğrendim vede burdayım işte inş hep beraber çözeceğiz ben tatlısız yaşayamıyorum ama bir haftadır ağzıma koymadım inş bundan sonrada koymamselam şöyle bir bakayım annem gelmiş mi dedim evet gelmiş vede yazmış
çok sevindim güzel ve kaçamaksız bir gün olmasına. işte buna ihtiyacımız varmış annem
hımm kabaklı börek nasıl oluyorki ben ilk defa duyuyorum çok lezzetli az kalorili olsun kaydirigubbakcemile3 seninde yavaştan yavaştan toplarlanman güzel canım
güzel bişeylere vesile olduysam ne mutlu bana . bu bile yeter ya. kaçamaksız bir gün geçirmen güzel sen bu işi başaracaksın buna eminim ve bizlerde hep yanındayız. kaydirigubbakcemile5
kallis hala elimi tutmanı bekliyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?