Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mustangım olamadı malesef çekeyim dedim ama naz filan değil bu sadece çabalamamak ben inanmıyorum bir çok sebep varken insan sadece içinden seçeceği tek bir sebep için çabalayabilir ama o yapmadı ve senin yüzünden diyebilmek için harcadı tüm çabasını.. öyle kızgınım ki öyle kırgınım ki anlatamam.. neyse buda böyle olsun sağlık olsun diyelim ama şeytan diyor ki 3,5 yılın ardından al sende başla ve sensin suçlusu de... :gitme:

yurtdışında yaşayan arkadaşlarım piacım sen varsın reyhan ablam sen varsın sizden bir ricam var ablacım senden isteğim çok oldu ama :)) türkiye dışında üniversite dengi sanat okulu gerekiyor ayça kızıma yine bildiğiniz varsa adını filan yazabilirmisiniz... yazışmalar yapması gerekiyor anne sen araştırırmısın dedi onda hiç vakit yok bende belki sizinde bildiğiniz olabilir diye düşündüm nasıl ama iyi düşünmüşmüyüm lülülülülülü

canım benimde en büyük zaafım tatlılar çikolata malesef. ben bu isteğimi kuru üüm kuru kayısı gibi daha sağlıklı ve tatlı meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum . asla light diyet tatlı kullanmıyorum . aklında bulunsun

ah ben canım sende biliyosunki hiç ağlamana değermiki. biliyosun işte bunlar böyle böylede gidecek sıkma canını diyecem ancak ne kadar işe yarar bilmem

nedemek cok oldu ablam olurmu öyle sey? birbirimize nazimiz gecmezse kime gececek?lmaz:
keske elimden birseyler gelebilse.
bak googleye ((kunstakademie ))yaz cok adresler cikiyor. böyle birseymi yoksa tam adresmi .. bir baksin ayca kizim gerekirse arastiririm benim kizlara
kallisim canim benim cok üzüldüm sigara birakma macerasinin bu boyutlara ulasmasina. ama hicde üzülme inanki. basarisizliklarinin sebebi olarak eslerini gören yada öyle oldugunu düsünüp kendilerini teselli eden ne ilk nede tek koca senin kocan. maalesef gücü gücüne yetene satasiyor herkes. oda basaramiyacagim bu isi deyip yenilgiyi kabul edecegine suclu olarak seni göstermis. bildikleri tek taktik bu iste sucu birinin sirtina atmak.. sen güc gösterdin sen irade gösterdin bak kac senedir icmiyorsun ama o basaramadi bunun ezikligiyle sana satasmis. sakin üzme canini cünkü faydasi yok.. güclü kadinlardan her erkek cekinir ve bir sekilde bu gercegi cürütmeye calisir.kaydirigubbakcemile5

. güclü kadinlardan her erkek cekinir ve bir sekilde bu gercegi cürütmeye calisir.kaydirigubbakcemile5

Allahım işte günün cümlesi bualkisalkisalkis altına imzamı atıyorum .Yılların tecrübesi bu düşünceyi çok doğruluyordur annem

gelelim bugunki maceramıza

sabah kahvaltımı edip tartıldığımda baskuldeki rakam beni çok mutlu ee son anda alınan kilolar şişlikler çabuk veriliyor elbet asıl macera 64 kg sonra başlıcak o zaman çok zorlanıyorum işte:)):sinifsinif:

evet bugun kendimi 65.3 kg olarak gördüm:lepi:

sabah klasik bir kahvaltı kepek ekmek yumurta az peynir salatalık domates
öğlen canım hiç yemek istemedi bende meyva ile geçiştirdim 1 elma 1 mandalin 2 tatlı kaşığı sütlaç 1 salatalık ee tabi bunları hepsini birden değil 1-2 saat ara ile yedim kaydirigubbakcemile2

akşamda az önce yani haşlanmış karnıbahar yedim yoğurtlu süperdi:))

evet acıkırsam yine mandalin falan yerim sanırım .

annecim işte bugunun raporu sen neler ettin bakalım gelince yazarsın demisengözlerimebaksanab

iyi akşamlar takımcım mustang yazıyı okudum çok güzel 20 kiloyu verirken aynı yöntemi kullandım kendime koyduğum ilk şart diyette değilim artık sağlıklı besleniyorum oldu ve gerçekten çok faydasını gördüm inşallah yine aynı yöntemle verecem aldıkları mı ve geri kalan kilolarımı.

arkadaşım bu kadar üzülmene değmez bence erkeklerin en iyi yaptıkları iştir başarısızlıklarını kadınlara özellikle eşlerine yüklemek.benim eşimde 1.5 yıldır ağzına koymyordu gözündeki rahatsızlıktan sonra tekrar başladı bende içiyorum ama kendime o kadar üzülmüyorum onun tamamen bırakması lazım gözü için ama laf anlatamıyorum bende .

bugünün raporunu vereyim kizima :)
sabah sade kahvemi ictim. yani sabah derken saat 11e geliyordu 12de kahvalti ettik iki dilim ekmek peynir domates biber 1bardak cay bir yumurta yedim cok kactimikine?
ama vakit cok gecti ögle yemegi yemedim. saat 5,5 gibide kabak kavurmasi yedim iki üc kasik cacikla ekmeksiz. arada iki porsiyon meyveli yogurt yedim. banyo yaptim simdi saclarimi tirnaklarimi yapacagim birde elma yer yatarim.

inşallah canım biliyosun işte karar verip kafaya koyduktan sonra oluyor.

süper anne bence kaçırmamışsın .
demek saçlar eller yapılıyor bende akşam üstü hallettim bu işleri saçlarımı sardım tırnaklarımı ojeledim . :))

canlarım selam.... bugünü çok boş ve iğrenç bir şekilde surat asarak geçirmek zorunda kaldım bir kez konuşmayı denediysemde başarılı olamadım çünkü suçluydum ona göre ve beyefendi tepki gösteriyor aklınca neyse, mustangım reyhan ablam çok sağolun hoş sözleriniz için içimi ferahlattınız valla... resmen boş geçti ya şu gün sanki ölü gibiyim omuzlarım ile başımın arsında kalan kızımların ağrısına dayanamıyorum stres olunca hep bu ağrıyı çekmek zorunda kalıyorum... akşam artık dayanamayarak ufaklığın odasına çıktım yüzünü görmek istemiyorm daha fazla çünkü, resimlerime devam ettim :)) birazda size bakayım dedim...

mersacım ve piacım evcillerim için yazdığınız güzel sözler beni çok mutlu etti çok sağolun oradada yorumlar yazdım ikinizede..
aklıma gelmişken reyhan abla Paşamız nasıl uzun zamandır yazmadın durumunu biliyormusun biz tatile gittiğimizde Yırtığı pansiyona bıraktık ilk kez ve orayı tanımak için gittiğimizde paşa gibi rahatsız yaşlı bir köpüş vardı ayakları şişmişti eklem rahatsızlığı varmış çok acı çektiği belliydi aklıma hep siz geldiniz o zaman...

canlarım selam.... bugünü çok boş ve iğrenç bir şekilde surat asarak geçirmek zorunda kaldım bir kez konuşmayı denediysemde başarılı olamadım çünkü suçluydum ona göre ve beyefendi tepki gösteriyor aklınca neyse, mustangım reyhan ablam çok sağolun hoş sözleriniz için içimi ferahlattınız valla... resmen boş geçti ya şu gün sanki ölü gibiyim omuzlarım ile başımın arsında kalan kızımların ağrısına dayanamıyorum stres olunca hep bu ağrıyı çekmek zorunda kalıyorum... akşam artık dayanamayarak ufaklığın odasına çıktım yüzünü görmek istemiyorm daha fazla çünkü, resimlerime devam ettim :)) birazda size bakayım dedim...

mersacım ve piacım evcillerim için yazdığınız güzel sözler beni çok mutlu etti çok sağolun oradada yorumlar yazdım ikinizede..
aklıma gelmişken reyhan abla Paşamız nasıl uzun zamandır yazmadın durumunu biliyormusun biz tatile gittiğimizde Yırtığı pansiyona bıraktık ilk kez ve orayı tanımak için gittiğimizde paşa gibi rahatsız yaşlı bir köpüş vardı ayakları şişmişti eklem rahatsızlığı varmış çok acı çektiği belliydi aklıma hep siz geldiniz o zaman...

Reyhan abacım bu sanat akademileri için şimdi ben verdiğin yolla :)) arattırıp aralarından seçiyorum tabiki olmayan almancamla hahahahaaa :)) neyse ki google artık her dile çeviri yapıyor yarım yamalakta olsa anlayabiliyorum... işte aralarından seçip ayçaya veririm portfolyö kabul edenleri bulmamız gerekiyormuş muş muş :))) sonra seni tekrar rahatsız ederiz ablacım yazışmalar için yardımını alırız.. çok sağol yardımın için...

senin dilin dil değil, bal reyhan ablacığım opuyorumnanaktan
tuttum uzattığın ipi, daha da b ırakmak yok... yok yoook,bu kış bu iş bitsin artık ablacığım,dediğin gibi çok uzattık.önümüzdeki yaz istediğim gibi giyinmek istiyorum :sinifsinif:

amaaaaan kallisim, salla gitsin..valla bak, ben artık alıştım bu erkeklerin beceremedikleri konuların faturasını kadınlarından çıkarmasına. ben belki küçüğüm ama evliliğim bana çok şey öğretti...mesela ; bir erkek için ağlamamak gerektiğini(tabii yapabildiğim kadar ancak )...o yüzden ağlama kallisim sultanım...sultansın sen opuyorumnanaktan

tüm geçmişi okudum. mustangım süper gidiyorsun,65 lere düşmüşsün maşallah,darısı başıma..
mersa cğm sen de ben de bu kiloları artık halletmeliyiz başka yolu yok,bazılarımızın bu işi çok uzattığı çok açık,değil mi ama..bunların en başında ben varım klava:

bijom hiç gelmemiş,kardeşleri gelecekti.
derin,pia,ohcanımadegsin,ceylan... sizlere de sevgiler...

selam arkadaşlar bugün misafirim geldi yatılı..haliyle bir sürü yemek,tatlı vs yapıldı..yememeye gayretettim ama çok azda olsa yedim yalan yok((pzt toparlıcam inş..
canım bir an önce toparlanıp bize katılmanı bekliyoruz opuyorumnanaktan

reyhan ablacım merhaba bende yediklerimi yazmaya başladım .ama utanarak yazdım olsun biraz utanimki belki aklımı başıma alırım benimde elimden tuttun dimi .ama bu işi tekrar başaracam kararlıyım.
şimdi yazda değil zeytinde ekemeyeceksin yerimseniben bakalım nasıl ilerleyecek, bende senden örnek alayım :1closedeyes:
Piacım çerezlere yer vermedinmi benmi yanlış anladım kaydirigubbakcemile5 aperin aperinŞeniz

ooo kallisim ressam olmuş.valla beğenirsin beğenmezsin bilmem, foto olarak görmek istiyorum ben kendi adıma...şiddetle! opuyorumnanaktan

Evet çikolatım mutlaka paylaşacağım opuyorumnanaktan biraz ilerledi bir kaç güne dek biter inşallah hemen paylaşıcam bakalım beğenecekmisiniz pek bir hevesliyim zemuszemus
halim çok komik ama tam görülesi :roflol: biraz bir şeyler yapıp tuali elime alıp merdivenlerden bir koşuşum var ki :roflol: büyük kızıma, hocam bir bakarmısınız diye, çocukta kopuyor halime :roflol: gel gel bakayım diyor:roflol:

herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
beni merak edenler olmuş sağolsunlarrr a.s. kallistemin dediği gibi kardeşlerim burdaydı hafta sonu. cuma da kız istemeye gittik anca şimdi müsait olup da buraya gelebildimmm

ama malesef ne cuma ne cumartesi ne de pazar yediklerime dikkat edebildim :bbo: o yüzden bu sabah tartıdaki rakamı gördüğümde nerdeyse çığlık atıcaktım akannehir şimdi yumurtalar kaynıyo bugün itibariyle 5 gün 5 gıdaya başlıyorum hayırlı olsun vereliniortak anca cumaya kadar bu hafta sonu kalıntılarını temizlerim diye düşünüyorum.

yürüyüşe çıkayım dedim dışarsı çoook soğuk :1shok: öğlen veya öğlenden sonra çıkıp çarşıları gezerim büyük ihtimal. evde pek işim yok, eşim bu hafta sabah 07,00 öğlen 15.00 arası çalışacak. bu hafta düzenim rahat yani.

hafta sonu süper geçti. burdaki zeus tapınagına ve dünyanın ilk borsasına gittik. arkeoloji müzesiniz gezdik. çok çok güzel fotolar çektik birkaç tane eklicem şimdi size kaydirigubbakcemile2

bijom günaydın canım hoşgeldin.. iyi vakit geçirmen moal depolamana sebep olmuşur uzunca sürer bu motive sende :)) fotoları bekliyelim bakalım :))

bende pcde binlerce dosya oluşmuş hobi model için olsun büyük kıza grafik vs olsun dergiler indirmiştim yazdan beride depoluyordum ama artık pc kıpırdamıyor onları boşaltıcam...

Kallistem unuturmuyum hiç sizi cumartesi günü temizlik günümdü pazar günü de eşim yanımda şu karılar Kulubüne girme dedi :kedi:
O yüzden iki gün uzaktım opuyorumnanaktan
Beni sorduğunuz için teşekkür ederim ..Sizi seviyorum kaydirigubbakcemile5

selam güzeller gün süper gidiyor yeme eçısından sabah gördüğüm rakam harikaydı tam 65 gördüm :))

sabah 1 dilim kepek ekmek az peynir ve şekersiz çay
ara 1 elma
öğlende 2 küçük biber dolması 1/2 kepçeden az çorba az salata yedim
akşamada allah kerim aklımda patlıcan közleme var ama bakalım .

ben eski ruha kavuştuğuma inanıyorum artık darısı diğer arkadaşlara :))

kallisim demek stresi resimle atıyosun en iyi yol vallaha bütün öfkeni dök tuvalazemuszemus

bijom demek güzel vakit geçirdin çok sevindim inan resimlerde harika bu arada . yaa siz kime kız isteniz bakım yoksa görümcemi olacaksın:)) kilolarıda verirsin merak etme no panik yes kararlılık :)))

ayy başka ne yazacaktım unuut . okuldayım net berbat umarım mesajım gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…