- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.541
bende çok azalttım kallisim ya günde 3 taneyi geçmiyor ama tamamen bi atamadım ya. psikolojıkmı nedir yanımda sigara yoksa içmeyim diye paket almadıysam okulda nasıl gezeliyorum anlatamam nasıl böyle uyuşturucu bağımlısı gibi ama yok çantamda varsa aklıma bile gelmiyor çok garip değil mi:) aman aman sen az nazını çekte bıraksın bari.
canım benimde en büyük zaafım tatlılar çikolata malesef. ben bu isteğimi kuru üüm kuru kayısı gibi daha sağlıklı ve tatlı meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum . asla light diyet tatlı kullanmıyorum . aklında bulunsunmustang canım doğumdan sonra bu işe başlamanın zamanı geldi diyerek başarı hikayelerini okuyordum yazın çok ilgimi çekti 5. takımda olduğunu öğrendim vede burdayım işte inş hep beraber çözeceğiz ben tatlısız yaşayamıyorum ama bir haftadır ağzıma koymadım inş bundan sonrada koymamlmaz:
off benim moralim çok kötü... eşim çok sataştı durmadan etrafa bulaşt yani bu işi başaramayacağını kabul edemeyip bana bulaştı sabah kalhvaltı masasında bağrıştık ama o ana dek birikmişti tabiki orada patladı yinede ses etmiyeyim çocuklar üzülmesin diye sessizce masadan kalkıp ağlaya ağlaya bir odaya kapandım sonra peşimden gelip bağrış çağırış aynen devam etti ve suçu benim üzerime atarak "işte bu yüzden bırakamıyorum sigarayı" diyerek doğru bakkala yollandı şimdi bahçede peşpeşe içiyor 2 günün acısını çıkartabilmek için ve bende 2 gündür çektiğim sıkıntıya yanıyorum çocuklar yine yoktan yere üzüldüler ona üzülüyorum.... gelip size anlatayımda içimde patlamasın dedim öyle moralimi bozdu ki bu olay...
re..
. güclü kadinlardan her erkek cekinir ve bir sekilde bu gercegi cürütmeye calisir.kaydirigubbakcemile5
canlarım merhabalar..
bijonun kardeşleri gelecekti ya ondan bakamıyordur fırsat bulup.. bijo yok diye ceylanda bizi bıraktı(
off benim moralim çok kötü... eşim çok sataştı durmadan etrafa bulaşt yani bu işi başaramayacağını kabul edemeyip bana bulaştı sabah kalhvaltı masasında bağrıştık ama o ana dek birikmişti tabiki orada patladı yinede ses etmiyeyim çocuklar üzülmesin diye sessizce masadan kalkıp ağlaya ağlaya bir odaya kapandım sonra peşimden gelip bağrış çağırış aynen devam etti ve suçu benim üzerime atarak "işte bu yüzden bırakamıyorum sigarayı" diyerek doğru bakkala yollandı şimdi bahçede peşpeşe içiyor 2 günün acısını çıkartabilmek için ve bende 2 gündür çektiğim sıkıntıya yanıyorum çocuklar yine yoktan yere üzüldüler ona üzülüyorum.... gelip size anlatayımda içimde patlamasın dedim öyle moralimi bozdu ki bu olay...
reyhan ablacım ben bir şirket buldum amazon dahil 40 civarı site için türkiyeden alışverişe aracılık yapıyor oraya üye olucam henüz incelemedim vakit bulunca bakacağım yani sorun kalmadı gibi... dediğim gibi ayçanın acelesi yok daha kaç yıl uğraşacak bunlarla yavaş yavaş tamamlarız bir şeyler...çok uğraştırdım ablam öpüyorum seni...
inşallah canım biliyosun işte karar verip kafaya koyduktan sonra oluyor.iyi akşamlar takımcım mustang yazıyı okudum çok güzel 20 kiloyu verirken aynı yöntemi kullandım kendime koyduğum ilk şart diyette değilim artık sağlıklı besleniyorum oldu ve gerçekten çok faydasını gördüm inşallah yine aynı yöntemle verecem aldıkları mı ve geri kalan kilolarımı.
bugünün raporunu vereyim kizima :)
sabah sade kahvemi ictim. yani sabah derken saat 11e geliyordu 12de kahvalti ettik iki dilim ekmek peynir domates biber 1bardak cay bir yumurta yedim cok kactimikine?
ama vakit cok gecti ögle yemegi yemedim. saat 5,5 gibide kabak kavurmasi yedim iki üc kasik cacikla ekmeksiz. arada iki porsiyon meyveli yogurt yedim. banyo yaptim simdi saclarimi tirnaklarimi yapacagim birde elma yer yatarim.
cikolatam balli lokmam. bizde gaz cokkk yeterki iste. sen elini uzat mutlaka biri yada birileri tutar. cikolatam bu isi cok fazla uzattik biz. coktan toparlanmamiz hatta mezun olmamiz gerekiyordu. ama gec kalmis degiliz bak ben ipin ucunu yakaladim. sanada bir ip uzatayim yakala canim. cicek gibi kizsin. seni üzen birkac kilondanda kurtulunca mutlu ve huzurluda olacaksin. icinin rahatligi yüzüne vuracak bir bukadar daha güzel olacaksin güzel sesli bülbülüm..:1rolleyes:
canlarım merhabalar..
bijonun kardeşleri gelecekti ya ondan bakamıyordur fırsat bulup.. bijo yok diye ceylanda bizi bıraktı(
reyhan ablacım ben bir şirket buldum amazon dahil 40 civarı site için türkiyeden alışverişe aracılık yapıyor oraya üye olucam henüz incelemedim vakit bulunca bakacağım yani sorun kalmadı gibi... dediğim gibi ayçanın acelesi yok daha kaç yıl uğraşacak bunlarla yavaş yavaş tamamlarız bir şeyler...çok uğraştırdım ablam öpüyorum seni...
canım bir an önce toparlanıp bize katılmanı bekliyoruz opuyorumnanaktanselam arkadaşlar bugün misafirim geldi yatılı..haliyle bir sürü yemek,tatlı vs yapıldı..yememeye gayretettim ama çok azda olsa yedim yalan yok((pzt toparlıcam inş..
şimdi yazda değil zeytinde ekemeyeceksin yerimseniben bakalım nasıl ilerleyecek, bende senden örnek alayım :1closedeyes:reyhan ablacım merhaba bende yediklerimi yazmaya başladım .ama utanarak yazdım olsun biraz utanimki belki aklımı başıma alırım benimde elimden tuttun dimi .ama bu işi tekrar başaracam kararlıyım.
Piacım çerezlere yer vermedinmi benmi yanlış anladım kaydirigubbakcemile5 aperin aperinŞenizselammm,
sabah bir dilim ekmek ve kati yumurta
öglen sade bir tost
birazdan ara yemek yesil elma yiycem
aksam .. henuz bilmiyorum
pazartesi günü belki cedri arkadasimizin bahsettigi 5 ögün diyetini yapmaya basliyabilirim
zor bir diyete benziyor
ama cezayi hak ettim
ooo kallisim ressam olmuş.valla beğenirsin beğenmezsin bilmem, foto olarak görmek istiyorum ben kendi adıma...şiddetle! opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?