- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.741
O da olur canm.valla biraz göbeğimin kütlesi azaldı çok şükür... giden kg resmen işkembeden gitti... daha rahat yapabiliyorum hareketleri çok zorlanmıyorum ama esneklik hiç yok vücudumda o beni gıcık ediyo...
tatlım uzun suredir menulerine yorum yapmıyorum, dayanamıycam vallaaaaaa, kız saat kac olmus sen daha yemek diyosun, kilo vermedin tatlım sen takıma geldiginden beri, aksine aldın sporların hala cok az, yemeeeeeee, hatta sana ceza git simdi ac karnına 100 ipsiz ip atlaKestane ve taze portakal greyfurt suyu ıctımm.
AMa hala acımm
Keşke yensee :))yenmeeeezzz.....
canım leslie senin kilonda bi hastalıgın yoksa cok rahat yapılabilecek bisey, ama sorunu yine anlamadım :)Leslıe yapıyorum ama 2 mılle kadar cıkabıldımm:)
% cok mu zor demek ıstemıstım
Onu da komsumda yedım maalesef tadına bakayım dedım bı baktım bıtmıssmuhallebi hariç güzel menü :)
Ablan beğendi mi?unsuz ekmeğimi ilk misafirime yedirdim beğendi... tahmin et dedim içinde ne var dedim patates dedi :)) sonra bildi ama :))
tatlım uzun suredir menulerine yorum yapmıyorum, dayanamıycam vallaaaaaa, kız saat kac olmus sen daha yemek diyosun, kilo vermedin tatlım sen takıma geldiginden beri, aksine aldın sporların hala cok az, yemeeeeeee, hatta sana ceza git simdi ac karnına 100 ipsiz ip atla
canım o yuzden hamsan zorlama dedim lifleri kasları zedeleme, hem kas gucu hem esneklik gerektiren hareketler, ben uzun suredir spor yapıyorum o yuzden esnegim o kadar kiloya ragmen, sende zamanla sporu arttırırsan o esneklige kavusursun hadi gayret
Keşke yensee :))
Onu da komsumda yedım maalesef tadına bakayım dedım bı baktım bıtmıss
Ablan beğendi mi?
Günaydın, canım bize de muska söylemişti. Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.Betül'cüm onu spor olarak düşünme.
Kilo vermeyi de hareketleri ile pek etkilemez zaten.
Direkt çakraları etkiliyor.
Dünden sonra bence 1 hafta yememem gerekliydi
Hiç sorma..
Bireysel olarak gerçekten yaşadıklarım zorluyor beni ama öyle düşününce insanlar neler yaşarken benim sadece onlara üzülmemi çok bencilce buluyorum.
Çeşitli kısır döngüler.
Aslında bu yaşadıklarım arasında da yemeğe saldırdığımın farkındayım.
Bir anlamda duygusal terapi.
Kaçırmadın dimi Ebrucum?
Ohh maşallah pek güzel.
Toprak; tarifi öğrenebilir miyim karnabaharlı omletin?
Kestane ve taze portakal greyfurt suyu ıctımm.
AMa hala acımm
Teşekkur ederim kestaneye ragmen de guzel mi ?
6-7 arası yedımm
Günaydın, canım bize de muska söylemişti. Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.
Ben yapamıyorum eklemler!!....bu hareketleri yaptınız mı hiç tibetin gençlik pınarı imiş... kolay gözükyor ama baya zorlandım yahu...
Güzel menü olmuş hedefçim Başka şeyler kaçmamıştır inş. ilerleyen saatlerde.Bugün de çok iyi olmasa da düne göre iyiyim.
Sabah:
- 2 haşlanmış yumurta
- Çeyrek gözleme
- Çok çay :)
Öğle:
- 1 dilim çikolata
Akşam:
- 1 kase şehriye çorbası
- 2 kaşık ıspanak
- 2 kaşık yoğurt
Bu gece sıkıntı da hissetmiyorum bakalım kendimde.
Kız kimin kalbi dayanır...beni spor yaparken kesinlikle izlemelisiniz karaya vurmuş balina gibi çırpınıyorum :)))
15 dk bisiklet
40 mekik
60 bacak hareketi
10 squart
biraz da tibetin gençlik pınarı
yarın bi uyanıyomuşum 69 :)))) kalbim dayanmaz herhalde :)))
Oooo işine geldi dimi... Kekler helvalar... Anneciğin güzel mamalar yapıyo sanırsam sana..valla muskam dayanamadım cok guzel olmustu borekler keklerhelva yiyorum bide iki gundur mideye iyi geliyor diye, yarın aksam ogun atlıycam, cuma sabit cıkmak icin :)
Aferim şirineme..
Sağol canım 1-2 dl yetiyo artık..Ekmekler 1 dılıme dustu demek :)
Masallah canm
Kim kazandı?Kızlarr ben çook fena acıktım yaa
Dısarıdan durum ıstememek ıcın kendımı nasıl zorladıgımı anlatamam..
Resmem duygularım savasıyorlar
Kım kazanacak belli degiiilll
sporun guzel ufak balinaa :)))
Sen bır de benı gorsen onumde cıkolata varmıs gıbı leslıe yapıyorumm :)))
Günaydın, canım bize de muska söylemişti. Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.
Bu yine lahana çorbası diyeti olmamış vazgeç sen bildiğin gibi ya. Ama menü güzell.Munu mu yazayım
Kahvaltı:
1 tabak lahana corbası
Ogle:
2 catal ıspanaklı yumurta
1 dılım saray muhallebısımıydı neydı ( kıvamı bayagı sıvık muhallebı gıbı )
Aksam:
birazsalata
4 mini istavriitt(gözumde kaldııı ))
umarım munuye ekleme yapmam bu konuda kendımı asırı zorluyorumm..
su 2 lt içtim belkı 2.5 yapabılırım.
Spor yokk
Beğenmene sevindim canım.İyi akşamlar fıstıklar
muska77 karnıbaharlı omleti denedim bu akşam, güzeldi bence. Eşim ve oğlum da yedi ama kıza yediremedim.
Akşam gelince bir hışımla mutfağa girşitim 2 günlük yemek yapayım dedim, yarın yine bakanlıktayım.
Çocukları yıkadım sonra Vallahi belim kopuyo :)
Neyse günün özetini geçtim, menümü de yazayım
sabah
nesfit+süt
öğlen
nesfit+süt
ara
1 mandalina
diyet kraker
akşam
karnıbaharlı yumurta
yoğurtlu lahana salatası
1 tane biber dolması
1 dilim ekmek
su 2,5 ama daha içerim 3 lt diyelim
spor aslında çok yorgunum ama bi gayret yaparsam yarın yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?