Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kestane ve taze portakal greyfurt suyu ıctımm.
AMa hala acımm
tatlım uzun suredir menulerine yorum yapmıyorum, dayanamıycam vallaaaaaa, kız saat kac olmus sen daha yemek diyosun, kilo vermedin tatlım sen takıma geldiginden beri, aksine aldın sporların hala cok az, yemeeeeeee, hatta sana ceza git simdi ac karnına 100 ipsiz ip atla

de mii yaa
Tamm atlayayım o zman

yaaa sırt esnekliği ve kol esnekliği için ne yaapılır acep... sırtım odun gibi eğilip bükülmüyor kollar güçsüz görsen etli butluyum ama foss yani..... köprü hareketinde kollar taşımıyo vücudu aaa kolumun güçsüzlüğünden mi göbeğimin büyüklüğünden mi onu da çözemedim.....

Keşke yensee :))

ahh keşkem keşkem... bende ddiyorum bari biri serbest olsun.....ama haketmiyoruz biiz....

Onu da komsumda yedım maalesef tadına bakayım dedım bı baktım bıtmıss

nasıl tad bakmak o maşallah :) kız ebruş bak bende 60 lardan azar azar çıktım istersen dön oku günlüğümü ay veremiyom ay gitmiyo biarazda salladım velhasıl hep bi stresli hepbi diyet modunda am ha bire kilo aldım... dikkat et sende de bendeki gevşekliği görüyorum....

Ablan beğendi mi?

ablam uzakta ona anca hafta sonu yapçam götürcem :)

Günaydın, canım bize de muska söylemişti. Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.

Kestane ve taze portakal greyfurt suyu ıctımm.
AMa hala acımm

Ufak atlatmışsın yine Ebrucum, benim hatama düşmemişsin.
Teşekkur ederim kestaneye ragmen de guzel mi ?
6-7 arası yedımm

Bilmem ben sıralarda çok yediğimden mi ama bana güzel geldi.

Ben de deneyeyim bunu, teşekkür ederim Muskaya da sana da. :)

bu hareketleri yaptınız mı hiç tibetin gençlik pınarı imiş... kolay gözükyor ama baya zorlandım yahu...
Ben yapamıyorum eklemler!!....
Güzel menü olmuş hedefçim Başka şeyler kaçmamıştır inş. ilerleyen saatlerde.
Kız kimin kalbi dayanır...
valla muskam dayanamadım cok guzel olmustu borekler kekler helva yiyorum bide iki gundur mideye iyi geliyor diye, yarın aksam ogun atlıycam, cuma sabit cıkmak icin :)
Oooo işine geldi dimi... Kekler helvalar... Anneciğin güzel mamalar yapıyo sanırsam sana..
muska77 bacım leslie 5 mile yaptım
Aferim şirineme..

tarifi bu şekliyle sayfama kopyaladım ilerde gene dombili olursam unuturum falan :)

Bu yine lahana çorbası diyeti olmamış vazgeç sen bildiğin gibi ya. Ama menü güzell.
Beğenmene sevindim canım.
Amaaaa akşam çok kaçmış diyim sana yani..

72,1 eğer vücudum gıcıklık etmez ise yarın 71 li bişi inşallah :) ama benim bünyeye güven olmaz.... uyuzun önde gideni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…