- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.761
tatlım uzun suredir menulerine yorum yapmıyorum, dayanamıycam vallaaaaaa, kız saat kac olmus sen daha yemek diyosun, kilo vermedin tatlım sen takıma geldiginden beri, aksine aldın sporların hala cok az, yemeeeeeee, hatta sana ceza git simdi ac karnına 100 ipsiz ip atla
I-ıh haşlanmış karnabaharı yumurtayla çırpıp yağsız tavada pişiriyorsun canım.....Günaydın, canım bize de muska söylemişti. Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.
Yok öyle 1 tatlı deyip kaçmak ne tatlısı?Günaydın kızlar nasılsınız
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 kupa çay şekersiz
Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba 1 kase salata 3 bardak ayran
Ara
1 tane tatlı yedim
Akşam 3 köfte yoğurtlu biber közleme 1 dilim kepekli ekmek
Su 1,5 lt içtim
Ooo düşüşe geçtin kız maşallh......72,1 eğer vücudum gıcıklık etmez ise yarın 71 li bişi inşallah :) ama benim bünyeye güven olmaz.... uyuzun önde gideni :)
Ooo düşüşe geçtin kız maşallh......
Canım enişten bunu rüyasında görürse hayra yormasın..yılbaşına 69 olur mu acaba :))) hemen hedefi büyütüyorum :)))
sayenizde motive oluyorum valla.... hele sen çok desteksin, senin azmin beni gaza getiriyor.... sen enişteye uyup bizi bırakma sakın daha zayıflatmam gereken bir betül var de :)
Nasıl geçti ilk günün rakibem?
Kestane ve taze portakal greyfurt suyu ıctımm.
AMa hala acımm
tartıda pek fark olmasa da dayanıyorumSorma ya, bence de :)
Bazen ben bile kızıyorum kendime.
Hak ettin muskam sen tüm kendini beğenmişliği..
Kaptanım, görüşmek üzere.
Çok güzel gidiyorsun.
hakettin sen bunu tatlım yaaa azmin zaferi ne diyeyimAy yapmamalıyım ama son zamanlarda bi kendini beğenme var bende..
Aynaya bakıp ayyy çok mutluyum deyip duruyorum..
Delimiyim neyim..
canim oldukca kolay aslinda ama tablodaki hersey kod.
bizim tablomuzu cevapla, ya da alintila yaparsaniz, iconlari nereye koydugumu gorursunuz canim.
ilk iconu menu 2.sini ise spor icin koyuyoruz.
Aslinda tablodaki isimleri silip sadece sizin takimin isimlerini yazacaksiniz.
sadece iconlarin yerini algiladiktan sonrasi cok kolay:)
yine sormak istedigin birsey olursa lutfen cekinme canim:)
yawrukush cum canım çok teşekkür ederiz bundan sonra senin dediğin gibi yapalım saol tatlımaskolsun olur mu oyle sey burada hepimiz kilo vermeye calisiyoruz.
Takimimiz icin ne iyiyse deneyecegiz elbette:)
dun sen tabloyu alintiladiktan sonra 4.takimdan arakladim yazmistin:)
araklamak sozcugu cok hosuma gitmisti aslinda esprili bir dille yazdim canim ama sanal ortamda birbirimizi goremedigimiz icin boyle oluyor:)
Tabloyla ilgili ne yardim gerekirse seve seve yardim ederiz :)
E hadi olsun barii..Arkadaşlar ben geçmişi okumasam olur mu yaaaçok uzun çünkü valla o muhabbetleri etmişsinizdir geçmiştir ben bugünü okuyayım devam edeyim kaldığım yerden
sevalim yaa artık burdasın demiArkadaşlar ben geçmişi okumasam olur mu yaaaçok uzun çünkü valla o muhabbetleri etmişsinizdir geçmiştir ben bugünü okuyayım devam edeyim kaldığım yerden
Arkadaşlar ben geçmişi okumasam olur mu yaaaçok uzun çünkü valla o muhabbetleri etmişsinizdir geçmiştir ben bugünü okuyayım devam edeyim kaldığım yerden
Teşekkür ederim.hakettin sen bunu tatlım yaaa azmin zaferi ne diyeyim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
toplight | - | - | - | - | |||
kollontai | - | - | - | - | - | ||
muska77 | - | - | - | - | |||
candy_candy | - | - | - | - | - | ||
ebrusonmez | - | - | - | - | |||
shoji | - | - | - | - | |||
alpim | - | - | - | - | - | - | |
btlbetul | - | - | - | - | |||
fatmaaskin1 | - | - | - | - | |||
D3S1R3 | - | - | - | - | |||
engindenizz | - | - | - | - | |||
topraks | - | - | - | - | |||
ermus | - | - | - | - |
Günaydın kızlar nasılsınız
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 kupa çay şekersiz
Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba 1 kase salata 3 bardak ayran
Ara
1 tane tatlı yedim
Akşam 3 köfte yoğurtlu biber közleme 1 dilim kepekli ekmek
Su 1,5 lt içtim
E hadi olsun barii..
sevalim yaa artık burdasın demi
menülerinle muhabbetinle özledik kız seni
geçmişte ne işin var geçmiş gitmiş :)
kızım kaç haftadır bekliyoruz birinci olacan diye hala tık yok sendeGüzel menü bayıldım. Bugünü de böyle bi menü ile geçirirsen yarın tartıda yüzün güler
ayy muskam çok hastayım acıyın bana
Evet kaptanım menülerimle giden kilolarımla burdayım inşallah artık. bu hafta hiç bi kilo veremedim ama haftaya birinciyim artık
bu hafta bu işlerden hastalıklardan hiç bakmadım kendime hep gece 8-8buçuk yediim yemeklerimi garip bi haftaydı kızımın on buçuk da 12 buçukta yemek yediği oldu. bi düzenimiz şaştı bu hafta ama haftaya toparlicaz inşallah
geçmiş tozdur, üfle gitsin
[TR]MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe toplight - - - - kollontai - - - - - muska77 - - - - candy_candy - - - - - ebrusonmez - - - - shoji - - - - alpim - - - - - - btlbetul - - - - fatmaaskin1 - - - - D3S1R3 - - - - engindenizz - - - - topraks - - - - ermus - - - -
[TD]hedef38beden[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
kızlar eksik var mı bakın bakimmm
Eksik yok gibide fazla var sankiMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe toplight - - - - kollontai - - - - - muska77 - - - - candy_candy - - - - - ebrusonmez - - - - shoji - - - - alpim - - - - - - btlbetul - - - - fatmaaskin1 - - - - D3S1R3 - - - - engindenizz - - - - topraks - - - - ermus - - - -
[TD]hedef38beden[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
Geçmiş olsun bıcırık.. Benim pembişleri göremedin ama...ayy muskam çok hastayım acıyın bana
kızım kaç haftadır bekliyoruz birinci olacan diye hala tık yok sende
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TD]hedef38beden[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?