- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.781
Aaa dur bakayım görmedim vallaEksik yok gibide fazla var sanki
engin deniz vs. kim?
Geçmiş olsun bıcırık.. Benim pembişleri göremedin ama...
ben yokumikonlara bakmayın sadece isimlere bakın unuttuğum var mı?
Aynen canım tartıda sabıt veya ++ gorunce ben salıyom kendımı :))nasıl tad bakmak o maşallah :) kız ebruş bak bende 60 lardan azar azar çıktım istersen dön oku günlüğümü ay veremiyom ay gitmiyo biarazda salladım velhasıl hep bi stresli hepbi diyet modunda am ha bire kilo aldım... dikkat et sende de bendeki gevşekliği görüyorum....
Harika valla nasıl bir meto var sende ya.Aynen canım tartıda sabıt veya ++ gorunce ben salıyom kendımı :))
Amaa bugun bayağı eksı gordum.
Dün 64.0 düm
Bugun 62.7 idimm.
Hala anlayamadım hep böyle oluyor bırkac gün degısım yok bır günde değişiyor tartı hadii hayırlısı :))
Aynen canım tartıda sabıt veya ++ gorunce ben salıyom kendımı :))
Amaa bugun bayağı eksı gordum.
Dün 64.0 düm
Bugun 62.7 idimm.
Hala anlayamadım hep böyle oluyor bırkac gün degısım yok bır günde değişiyor tartı hadii hayırlısı :))
Kendimi çok zorladım canm.Ufak atlatmışsın yine Ebrucum, benim hatama düşmemişsin.
Günaydın fatmacımGünaydın tatlı hatunlar
Tabiki de bennKim kazandı?
Aynen böyle şekerimm
Hıı_ıııtarifi bu şekliyle sayfama kopyaladım ilerde gene dombili olursam unuturum falan :)
Bravo sana kız efferim.Tabiki de benn
Nefsimi saf dışı bıraktımm sayılırr
Evet tatlım vaz geçtim zaten yine de ara öğünler de yıyeceğim.Bu yine lahana çorbası diyeti olmamış vazgeç sen bildiğin gibi ya. Ama menü güzell.
Kızlar kızlar gelemmi
Yanagınızdan öpemmi
4. Hedefte tamaaam
Ben sevinçten ölemmi....
Kızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıhcok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.
72,1 eğer vücudum gıcıklık etmez ise yarın 71 li bişi inşallah :) ama benim bünyeye güven olmaz.... uyuzun önde gideni :)
sevalcim sen naptin ya?ay tebrik ederim kuzuuu neler kaçırmışım öyleee
kıskaaaaaannç
ay ben istiyorum yaaa
yılbaşına 69 olur mu acaba :))) hemen hedefi büyütüyorum :)))
sayenizde motive oluyorum valla.... hele sen çok desteksin, senin azmin beni gaza getiriyor.... sen enişteye uyup bizi bırakma sakın daha zayıflatmam gereken bir betül var de :)
Evveett her sey aksamdan geçıyorCanım enişten bunu rüyasında görürse hayra yormasın..
Olursun tabii. Sporunu aksatma akşamını hafif tut valla görürsün..
Kilo durumu ne alemde sekerımmValla bankalar hesaplar işe başlama evrakları koşturmaca ile geçiyor inşallah bitti hepsibundan sonra işi öğrenicem artık ama
bu arada yarın başlıyoruz di mi rakibem
Hadii yaasen bunları diyete uygun mu sanıyon karatay saçını başını yolar.... kestane de çok karbonhidrat var... meyveyi bütün ye meyve fruktoz zayıflıcam diyosan hiç yeme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?