Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom ne işin vardı bakimm köprübaşında :))) iyiki foto çekilirken ben geçmiyodum ordan bak ben bie kaç kez yaptımda seni görünce aklıma geldi şimdi :)) biri işte senin gibi çıkmış özel bir yerde poz veriyor ama daha çok kalabalık ortamlar olacak gerçi senin olduğun yerdede vızır vızır insan kaynar iyi boş yakalamışsınız.. heh işte oradan geçerken yaklaşıp kalabalığın arasından foto çekinen kişiye arkadan sarılırmış gibi yaptım bir keç kezde :)) bir gün başıma bir şey gelecek bu pis espri anlayışımdan dolayı hahahahaa...

mustangım vallaha toparladın galiba he ne dersin aperim sana aperim...... he yaa hiç sorma aynen büyük sanatçılar gibi hissetmeye başladım kendimi :)) şimdilik bakarak kopya çekiyorum yakında işallah doğaçlamaya geçicem...

günaydın takımcım(e tabii benim için günaydın oluyor kaydirigubbakcemile3 )
bugün boş günüm,evdeyim.biraz temizlik yapıp dinleneceğim.
yürüyüşe başladım tekrardan,dün yarım saat yürüdüm akşam.bugün de akşam yürüyeceğim çünkü yeni uyanınca halim olmuyor.
bu arada evde lahana var,onu haşlayıp suyunu içmeyi planlıyorum,belki maydonoz da katarım içine.kötü kokuyor ama ne yapayım,bir şişkinlik hissediyorum.belki onu atarım diye düşündüm...
bijom resimler ve gittiğin yerler harika.ama daha da harika olan sensin,çok güzelleştin maşallah!
mustangım sana da tekrar maşallah,böyle gidersen kısa zamanda vereceksin kiloyu.
eee kallisim,bilmenin büyüü küçüğü olmaz.kızın senin hocandır,o kadarrrrrrrrrrr :)))resimleri merakla bekliyorum:)

canlarım nasılsınız
sizleri çok çok özledim
ne zamandır uğrayamadım
umarım herkes çok çok iyidir ve herkes muhteşem kilolar vermiştir
hepinizi kocaman öpüyorum

beni sorarsanz Ramazanda 1 kilo vererek 54e düştüm
ancak sonrasında o kiloyu aldım 55im şu an
daha doğrusu 10 gün önce öyleydim umarım bir değişiklik yoktur
bu ara ev taşıyorum baya telaşem var
o yorgunluktan da homini gırtlak yiyorum habire :))
neyse bakalım tartım ortaya çıkınca - malum şimdi kolilerin içinde - tartılırım

Bijocum harikasın harikaopuyorumnanaktan
kaç kilo oldun ben görmeyeli tam fıstık olmuşsun
öperim canım

evet okuldan çarşıya ordanda eve geldim okuldan çıkarken 3 gibi 1 elma yedim sonra eve gelince nasıl aç hissettim kendimi anlatamam ama dünden kalan karnıbahar vardı küçük parça onla 4 adet marul yaprağını karıştırıp yiyorum çokta lezzetli oluyor yaa.

çikolatam lahana suyu şişkinliğemi iyi geliyor ilk defa duydum ben . bende günde bir fincan slim çayı içiyorum . allaha şükü dünkü kırgınlığım boğaz eklem ağrılarım geçti

cocom hg seni gördüğüme çok sevindim :) allah kolaylık versin zor dur ev taşımak. en iyide çikolatam bilir demi :))

kallisim evet ya aylardan sonra gerçekten o ruhu hissediyorum inan

mustangcığım geçmiş olsun canım.
slim çayı iyi,ben de kullandım gerçekten memnun kaldım.
lahana suyunu duymadın mı? lahana suyu diyet döneminde vücut yağları üzerinde bayağı etkili.ben de ilk kez yapacağım canım,evde lahana olunca aklıma geldi...
evet taşınma işini benden iyi kimse bilemez diye iddia bile edebilirim. 1 sene içinde 3 ev değiştirdim:1shok:
ya bir sorum var benim ; elma yedikten sonra acıkıyorum ben ne olacak bu hal?? mesela az önce elma yedim ara öğün niyetine, hiç açlığım yokmtu elmadan önce.şuanda daha yarım saat bile geçmedi elmanın üzerinden ve ben basbayağı yemek yemek istiyorum :S

evet çikolatam lahananın yağlar üstündeki etkisini duydumda ödem ve şişlikte etkisi varmı onu bilmiyorum .
elma konusuna gelince evet bazı arkadaşlarımda aynı şeyden şikayet etmişlerdir hep ama bende öyle bişi olmuyor hiç ancak aklıma bişi geliyor. elmada ki şeker acaba kanşekerini tetikliyormuki sizde yani bazı insanlar. tek neden bu olabilir gibi geliyor bana

selamlarr. isten yani okuldan geldim sonra ortopedi doktora gittim akupunktur yaptirdim . yeni geldim eve.
kallisim pasa ayni vaziyet duruyor iyilesmiyecek biz sadece aci cekmesin diye tabletini veriyoruz hareketleri yavas agir ve yalpaliyor. iste böyle.
cikolatamda tuttu elimizden masallah benim diyetimde iyi gidiyor. kizimin zaten bomba gibi :)
cocom gelmis hosgelmis. cok seviyorum ben bu kibar kizi.
bijomla birlikte ceylanimda gelmis masallah.. bijom bu haftada böyle olsun güzelim kasma kendini resimlerin harika cok begendim kütahyadami bu zeus tapinagi?
tamam kallisim bir soru sorun olursa elimden geldigince ugrasirim gülüm benim almancam iyidir
mustang canim ben raporu aksam yazayim isten geldim ama daha aksam yemegi yemedim bakayim ne var ne yok

merhabalar,
ins herkes iyidir..

benim bugünki halceyizim

sabah yarim simit ve bir yumurta bir finca yesil cay
öglen 3 minik hatta midi, mini bile degil kurabiye
aksam yarim pomelo... gece boyunca belki diger yarisini yiyebilirim .. cok seviyorum

gün icinde 2 fincan kahve ictim .. ilerleyen saatlerde bir finca daha icebilirim ..sekersiz

ayrica Walk at home ile 5 mil yürüdüm..saniyorum 7/5 8 km yapiyor

kızlar bugün topladım kendimi artık sabah gitti misafirlerimiz ve koşu bandını da tamire verdik..gelince yürüyüşe başlayacağım.
bugün sabah domates salatalık peynir yedim
öğlen meyve yedim..elma ve muz
akşam çorba ve salata..

bijoux canım harika görünüyorsun..o yerlere bende gitmiştim..aşağı mahsen çok ürkütmüştü beni.
eskişehirde süper görünüyor..gezmeye kaçardık üniversitede:))

bende haftasonu çektiğim bi resmi koyarım inş..ama salaklar hala kasayı yollamadılar..bilg bi kullanamadık(

pomelo nedirki kardeşşkafamçokkarıştıpek cahil gördüm kendmi

ya arkadaşım birde eleştirim olacak nacizane neden ana öğününde öğlen mesela kurabiye tercih ettin . keşke onun yerine sağlıklı bir yemek yeseydin tercihen sebze bilmem imkanın varmıydı .bir eleştiride kahve miktarı için keşke bunu günde 2 fincanla maximum tutsan nasıl olur yerimseniben

kendini toparlamana çok sevindim . ancak bişi dikkatimi çekti ara öğün hiç yapmıyormusun yoksa bugun mu böyle denk geldi. şahsen ben sana ara öğünü şiddetle tavsiye ediyorum bu 3-4 fındık olur ceviz olur 3-5 kaşık yoğurt olur işte öylee.

arkadaşlar sizlerde benim listemde eksik yada yanlış yada tavsiyeniz olursa lütfen alıntılayıp ekleyin çok memnun olurum

Evet bugunun toplu raporuna gelelim.:kedi:

sabah : 1 dilim kepek ekmek kk dan az peynir şekersiz çay 2 yudum sütnaniknanik

ara 1 elma

öğle 2 küçük biber dolması çok az salata 1/2 kepçe çorba

ara 1 elma ,5 marul yaprağı.çok az karnıbahar karışımı

akşam 2 yemek kaşığı yeşil fasulye,3 yemek kaşığı salata 1/2 yemek kaşığı yoğurt

1 mandalina

işte günü böyle kapattık inşallah. eklemeniz tavsiyeleriniz eleştirileriniz varsa beklerim alkisalkisalkis

gaza geldim ve 15 dk karin egzersizleri olan bi programim vardi ondan yaptim..ama felaket bisiymis 15 dk durmadan mekik cektiginizi düsünün-tatlicadiarzu-
kondisyonum iyiydi:lepi:

haklisin mustang ..sair gunlerde cok dikkat ederim bu konulara.. su siralar gercekten alt uts duzenim ..örnegin bugun 2 de eve geldim yarim saat vaktim vardi sadece öyle yedim.. gittigim yerdede kahve ictim...sabahlarida illaki ariyorum kahve... aksamda eger calisicaksam iciyorum mutlaka.. ama bugun bu guzel uyariyi dikkate alip kahve yerine yesil cay icicem

pomeloda nefissss greyfurtgillerden bir meyve
epey büyük yalniz

bak şimdi pia greyfurt turunçgilleri çok severim bende bu enteresan meyveyininde tadını çok merak ettim .opuyorumnanaktan

bende raporumu vereyim cok uykum geldi dün gece hic uyuyamadim nedense dolunaymiydi neydi.:bbo:
sabah kahvesi sonracigimaaaa bir meyveli yogurt bir elma. arada yine elma. ögleyin yine kabak kavurmasi bir kase yogurt 250 gr kadar ekmak yok. aksamda 150 gr kadar balik kizarmis . yesil salata bir dilim ekmek. simdide cok üsüyorum bir bardak kaynar süt icecegim .
bugünkü beslenmem sacma sapan oldu ya yarina daha düzenli olur insallah.
pomeloya bende bayilirim. greyfurt sulu ama aci. pomelo biraz kuru ama tatli bazilari kaavun kadar oluyor mustangim file icinde taneyle satilir sari yesilimsi bir rengi var meyvanin ici kirmizimtirak. ic kabuklari soyularak yeniyor ay cok canim istedi..laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…