Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam 5. Takım:) vahşi kısrak modcum:) evet o şahıs benim:) kıyafet değiştim erkek öldüren oirpata oldum:) mucuk modcum:)

mustang haklısın canım eskiden ara öğün mutlaka yapardım ama tam diyet moduna girmedim galiba..unutuyorum
tayinimiz çıktı taşındık yerleştik,yıllık izne çıktık araya bayramıda kattık..yeni geldik yatılı misafirlerim geldi.bugün gittiler öyle işte düzene sokamadım daha hayatımı..
yarında halk eğitime gideceğim bakayım ne kursları var..başta dikiş istiyorum..o yoksa takı kursu,ebru,el sanatları bi şeye gitmek istiyorum..ve en kısa zamanda bi düzen tutturmak

mustang tam öyle degil canim ya..wikipedi deki tam resmi.. bu biraz greyfurtun bi cesidine benziyor
pomelonunda kabuklari cok kalin ama bukadar kirmizi degil ve bundan biraz daha büyük
bulursan kesinlikle dene bayilirsin
ayrica kahve icin tskler..yerimseniben

ve söz verdigim gibi yesil cay ictim :lepi:

gunaydin herkese sadece bijonun resimlerine bakabildim buyuk kizi duraga birakmaya gidecem az vaktim vvar vee benim ev de misafirlerim var bugunlerde gorumcem var kayin validemle birlikte per$embe gunu geldi yarin gidecek ama hafta sonu kayinpederim ve eltimler gene gelecek allahim bu trafik ne zman bitecek misafir sevmedigimden degilde bu siralar iyice bunaldim yalnizligimi ozledim desem kendime hiç vakit ayiramiyorumaynaya baktigimda solgun bir surat goruyorum
kilo bildirimi yapim bu arada benim vermem gereken 2 kilom kaldi 67 yim sagliksiz gitti bu kilolar yaa neyse artik
bijonun resimlerini gorunce cok heveslendim ama daha resim cekilmedimki mehalime gondereyim desem allahim sen yardim et bana daha kotumu bile giyemedim
sagliktan biraz haberler verem benim cok karnim agiryo bu aralar cocuklar iyi e$im ise ayni birkaçgun istirahat verdi doktor ama bitti istirahat gunu çali$iyo bu aralar
eveet benden haberler bunlar $imdi azcik yardim meleklerine ugrayip cikayim
5. takimi koccaaman opuyorum hepinizi cok seviyorum yeni gelen arkada$larimada ho$geldiniz diyorum in$allah tani$iriz bigun
burayi cok ozledim burda olanlar kiymetini biliin valla cok zor buraya ali$ip girememek hadi optum canlarimopuyorumnanaktanŞeniz

adaş Allah sana kolaylık versin.taşınmak çok zor iş,biran önce kurtulursun inş bu dertten...

adaşım aynen öyle.. koli koli üstünde birşeye ihtiyaç olsa bulamıyorum herşeyi kaldırmışım:)
neyse bakalım yarın erkenden gelecekelr nakliyeciler yarın taşıyacağız eşyayı. yerleşmesi ne kadar sürer bilemem artık :))

canım yaa seni çok çok azimli gördüm
hadi hayırlısı sonunda hep beraber 5. takım çıtırlar takımı da açarız ne dersiniz:kedi:
bir de var ya mustangım sizi hakkaten iyiden iyiye özlemişim sizlerle hasbihal ne güzel şey yaaa...

Reyhan ablacım merhabalar
ben de sizleri seviyorum ablacım
mezun oldum ama aklım 5. takımda kaldı inan.
bir de bir geldim baktım hepiniz motive olmuşsunuz. ne güzle yeniden tam hız devam ediyor diyet.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/255526-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html

burdaki bilgileri tekrar hatırlamakta fayda var sanırım . ben okudum tekrardan motive oldum

bu kitabı bir solukta okumuştum canım ama inan unutmuşum. iyi ki özetlemişsin. ellerine sağlık emek vermişsin

bijom demek güzel vakit geçirdin çok sevindim inan resimlerde harika bu arada . yaa siz kime kız isteniz bakım yoksa görümcemi olacaksın:)) kilolarıda verirsin merak etme no panik yes kararlılık :)))
evet mustangcım süper vakit geçirdim.. biz eşimin abisinin oğluna kız istedik.. eşimle abilerinin arasında baya yaş farkı var e benim de eşimle aramda yaş farkı olunca tabi böyle eşimin yeğenlerine gidip kız istiyorum bu yaşta :roflol:

haha güzelmiş kallisim bana da biri yapsaydı kızmazdım gülerdim ama o an durup beklediler biz foto çektirirken.. kaydirigubbakcemile3

bijom resimler ve gittiğin yerler harika.ama daha da harika olan sensin,çok güzelleştin maşallah!
canım çok teşekkür ederim çok naziksin opuyorumnanaktan

bijomla birlikte ceylanimda gelmis masallah.. bijom bu haftada böyle olsun güzelim kasma kendini resimlerin harika cok begendim kütahyadami bu zeus tapinagi?
evet reyhan ablacım burda kütahyada.. merkezde değil ama çavdarhisar ilçesinde. oralara bir gitseniz her yer sütun her yer tarih hem de öyle böyle değil milattan öncelerin tarihi.. kesinlikle buraya gelirsen uğramadan gitme derim ablamm :1hug:

bijoux canım harika görünüyorsun..o yerlere bende gitmiştim..aşağı mahsen çok ürkütmüştü beni.
eskişehirde süper görünüyor..gezmeye kaçardık üniversitede:))
ben nedense korkmadım hiç aşadan, arkadaşlarım da söyledi biz aşaya inerken falan korkmuştuk diye. belki üni de mitoloji ve arkeoloji dersleri aldığım içindir bilemiyorum. gittiysen bilirsin o zaman ne güzel yerler di mi kaydirigubbakcemile5

asyacım gittiğin kilodayım hemen hemen. artık hızlı gitmiyor tabi yürüyüş de yapamıyorum ondan da olabilir. bi yürüyüş bandım olsaydı süper olurdu ama eşim diyor ki çok gereksiz bişeymiş akannehir e bakkala bile arabayla giden adam için garip bi durum değil di mi :umursamaz:

arkadaşlar dün fotoları koydum kalktım bilg başından bir yattımm amannın ateşim çıktı boğazım zaten acıyodu da pek üstünde durmamıştım. resmen kocaman oldu bademciklerim, her yerlerim ağrımaya başladı, bi üşümek anlatamam size. yani soğuk algınlığı :bbo: dün berbat geçti, allahtan eşim 3 de cıktı geldi de baktı bana yoksa halim berbattı, kalkıp ilaç alıcak halim yoktu yaaa akannehir

bugün daha iyiyim biraz ateşim var biraz da boğazım acıyo ama genel olarak iyiyim. öyle mızmız biri değilim belki o yüzden iyiyim diyorumdur ama en azından kemiklerim ağrımıyo bugün -tatlicadiarzu-

dün 5 gün 5 gıdanın ilk günüydü 5 yumurta haşladım 3 saat arayla yedim hiç zorlanmadım hastayım diye de olabilir bilmiyorum bi de eşim bu yüzde yüz portakal sularından almış 2 bardak da ondan içtim c vitamini olsun diye. bugün de 5 porsiyon meyve yemem lazım, eşim kızdı bırak şimdi gıdasız kalma diye kararsız da kaldım aslında bilmiyorum bakıcam.. tartıda cuma günkü rakamı gördüm az önce de çayımı koydum..

herkese kocaman günaydınlar opuyorumnanaktan

cococum Allah kolaylık versin canım.. 1 kere taşındım bilirim ne kadar zor olduğunu :bbo:

Heytttt ...Ben geldim opuyorumnanaktan
Nasıl gidiyor keyifler ..
Gülmeye ıhtiyaçımız var dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
Birgün üç arkadaş birbirlerine ne kadar inatçı olduklarını
ispatlamaya çalışıyorlar ve herkes en çok inat ettiği
anısını anlatıyormuş.

Birinci inatçı anlatmaya başlamış:
"Bir gün evi telefonla aradım, hanım alo demedi, ben de
cevap vermedim, telefon sabaha kadar açık kaldı"demiş.
ıkinci inatçı "O da bir şey mi?
"Ben bir gün eve geldim, kapıyı çaldım, hanım kimsin demedi,
ben de kim olduğunu söylemedim, sabaha kadar kapının önünde yattım"
Üçüncü inatçı " O da bir şey mi"demiş?
Biz evlendiğimizde karım bana dokunmadı diye bende ona
dokunmadım ve hala daha da dokunmuyorum" demiş.
ıki inatçı birden;"Olurmu yahu" demiş,
"Sizin iki tane çocuğunuz var" demişler.
ınatçı; "ınat ettim onları da sormadım" ...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar herkesler iyidir umarım bende iyiyim allaha şükürler olsun 5 gıda diyetini son gün pazar günüydü ve benim doğum günümdü o yüzden güme gitti ama 1,5 kilo vermişim suyu içmekten çok uzaklaştım biraz su içmeye başlasam çok daha iyi olacak bu arada bizim doktor hanım 15 kilo vermiş lahana yanına karnıbahar havuç haslamış onun üzerine nar ekşisi maydanoz dere otu katıp salata şeklinde öğünlerde onu yemiş suyunuda içmiş 7 gün yapmış günde yarım saat yürüyüş yapmış ve 7,5 kilo vermiş çok süper vermiş yaşıda 33 bende önümüzdeki hafta yapıcam onu ama hakkıyla yapılınca veriliyormuş ben bu hafta perşembe akşamı manisaya gidiyorum pazara kadar yokum kuzenimin düğünü var o yüzden hemen başlayamadım görünce çok hoşuma gitti baya bir incelmiş eski fotosunu gösterdi halen diyet yapamaya devam ediyor. baya kafaya koydum ssadece lahana çok kötü bir tat oluyor diye yanına karnıbahar eklemiş havuç eklemiş güzelleştirmiş denemekte fayda var bakalım

canım yaaa delikafadulden delikafadulden çok iyiydi böyle inatçılar varmıdır acabaaaa :uhm: :uhm:

merhabalar canlarım..internetim 3 gündür çok kötüydü bugün iyice sapıttı.. bilgisayarın birinde olsa diğerinde olmuyor :)) çocuklarda yoğun ders çalışıyorlar araştırmalar filan derken internet olduğundada bana zaman kalmıyor bunaldım bu netin halinden..

asyacıum gelmiş canım benim kimbilir ne çok bunalmıştır yazık yaaa.

kşm kimin elini tutmuştu :)) biri benide dürtüp elimi çeksin pazar gününden beri sapıttım ne güzel çikoltamın diyetini bozmadan yapıyordum can sıkıntısından bugün spora bile gitmedim....

Selam 5. Takım:) vahşi kısrak modcum:) evet o şahıs benim:) kıyafet değiştim erkek öldüren oirpata oldum:) mucuk modcum:)
Allah seni ne etmesin bende kim yahu diyorumkafamçokkarıştı bu ne cürrret bana kısrak diyo diyorumkaydirigubbakcemile3
öncelikle yeni yeriniz yeni eviniz hayırlı olsun canım evet telaşede insanın düzeni kaçıyor ama zmanla yoluna gşrecektr mutlaka
kurs işide iyi olur vallaha tam takımına gelmmşin burda hepimiz pek mahretliyiz zmanla daha ne modeller görürsün burda :hulya:
ayrica kahve icin tskler..yerimseniben

ve söz verdigim gibi yesil cay ictim :lepi:
rica ederim canım afiyet olsun
çay içinde eferim sana:teselli:vereliniortak
evet canım azimliyim olacak inşlh.
bizde seni özlüyoruz bunu unutma
yaaa alemsin arkadaşım öldüm gülmekten :roflol:
selam arkadaşlar herkesler iyidir umarım bende iyiyim allaha şükürler olsun 5 gıda diyetini son gün pazar günüydü ve benim doğum günümdü o yüzden güme gitti ama 1,5 kilo vermişim
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara yıllara inşlh.
suyuda ihmal etme okyerimseniben
kşm kimin elini tutmuştu :)) biri benide dürtüp elimi çeksin pazar gününden beri sapıttım ne güzel çikoltamın diyetini bozmadan yapıyordum can sıkıntısından bugün spora bile gitmedim....

vereliniortak gel tututum bile elini. sen yediklerini yaz bakalım .
şöyle bir düşündümde nerdeyse 1 yıl olacak yediklerini ciddi ciddi yazdığını hatırlamıyorum akannehir neden acabasırnaşık şey madem el istedin dediklerim ypılaccak okadar diyorum:roflol:

Evet cevaplardan sonra gelelim benim yazacaklarıma bugunde güzel bir gündü şimdiye kadar iyi gitti akşama raporumu sunacam bugun tartıda 500g daha vermiş gördüm kendimi 64.5 kg süper yaa. ama hala 63 altı helede 60 altı korkutuyor.

asyam gelmiş canım seni anlıyorum yoğunluğunu ama allah sağlık versin diyorum. sen iyi olda biz o kotlarıda botlarıda giyecez senle.

:roflol::roflol::roflol:

iyi geldia.s.

07:00 yumurta beyaz peynir ve marulla bi sandivic
11:00 bir yesil elma
14:00 ananasli yogurt
16:00 ayni tabakta azar azar bulgur pilavi ve türlü

bu saatten sonra sadece yogurt yada meyve yemegi dusunuyorum
büyük bir fincan yesil cay ve 2 /5 lt su

yemegi biraz sindiriyim .. spor yapmayi düsünüyorum

Bijoux'umla oturuyoruz bizim dükkanda hasta hasta ziyaretime gelmiş biricik Hemşocum a.s.
Kütahyadan hepinize kucak dolusu Sevgiler
Kalliste'm en yakın sensin atla gel :asigim:

Pia cım spor yapman ne kadar harika . ve ben ne kadar çok imreniyorum . benim en büyük özürüm bu malesef okadar tembelimki totomu kaldırıpta iki egzersiz yapamıyorum . off off.

yediklerin gayet güzel görünmekte inşallah hep böyle devam bu arada olmak istediğin kilo kaç yani vermen gereken kilo ne kadar merak ettim

Bijoux'umla oturuyoruz bizim dükkanda hasta hasta ziyaretime gelmiş biricik Hemşocum a.s.
Kütahyadan hepinize kucak dolusu Sevgiler
Kalliste'm en yakın sensin atla gel :asigim:

sizin dükkan mı sizne satıyorsunuzki hem sen çalışıyomusun ki. ayy ben bu meraktan çatlıcam bi gün :roflol:

iyi akşamlarr
ceylana akşam yemeğine kaldık bugün, eşler dükkanda kaldı biz eve geldik yemek yapıyoruz ama öyle kalorili şeyler değil kaydirigubbakcemile3 çorba, ıspanak ve bulgur pilavı
ben sadece çorba içerim belki de 1-2 kaşık ekmeksiz ıspanak yerim belli olmaz..

ceylan hepsinden yicekmiş öyle diyor. size mutfaktan yemek kokuları arasından sesleniyoruz ey arkadaşlar :roflol:

mustangcım ceylan eşinin yanında sigorta acentesinde çalışıyor. gerisini siz düşünecekmişsiniz :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…