- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.001
Ilk halim 25 kasimEki Görüntüle 1727166 Eki Görüntüle 1727168 son halim 21aralik
Ilk halim 25 kasimEki Görüntüle 1727166 Eki Görüntüle 1727168 son halim 21aralik
26 günlük değişimim bu şekilde kilo verimi durmuş olmasi beni üzmüyor artık çünkü fark açıkhadi canıııım eylenme bizimle....
Valla benim belli olmuyor mu? ! Aynı vücut yapısı kizikisi de sen misin hakkaten 1 ayda bu kadar fark gözlerim yerindne pörtledi şu an maşallah......
26 günlük değişimim bu şekilde kilo verimi durmuş olmasi beni üzmüyor artık çünkü fark açık
Valla benim belli olmuyor mu? ! Aynı vücut yapısı kiz
Sen 2 ay sonra gör beni defileye çıkicam kizimbacaklar kollar göbek kızıım vücudun gençleşmiş wuuuuuuu.......... çıtır olmuşsun resmen..............
Hareketleri tam yap spora gitmeden önce yumurta beyazı ye kahve iç17 günüm gitti kimse bişi farketmiyoo böhöhöhöhöööööö....... neyseki tartı var rakamı görmesem bende kilo vermiyorum sanıcam.....
Ben sporda düzenli nefes alıp veriyorum o da kasları doğru çalıştırıyormus.17 günüm gitti kimse bişi farketmiyoo böhöhöhöhöööööö....... neyseki tartı var rakamı görmesem bende kilo vermiyorum sanıcam.....
Ben ekmek yemiyorum yağ yok protein diyeti gibi Karatay dukan karisimi diyebilirimsen nasıl diyet yapıyodun 1 ayda nasıl oldu bu iş ayyyy ben öliiim....
Sen sporda neler yapiyorsun?17 günüm gitti kimse bişi farketmiyoo böhöhöhöhöööööö....... neyseki tartı var rakamı görmesem bende kilo vermiyorum sanıcam.....
Sen 2 ay sonra gör beni defileye çıkicam kizim
Beraber cikariz balımbenden önceeee ama ben victorya secret olcaktım böhöhöhööööööö(((((
Sen sporda neler yapiyorsun?
Bende platesten çok verim aldigimi dusunuyorum çok zorluyor korkma kalpten sıkıntı olmaz benkalp rahatsizligi geçirmiş biriyim bana cok. Iyi geldişimdilik evde takılıyorum daha çok yeni başladım sayılır... yazın yürüyüş yaptım bol bol mekikte aralarda çektim şimdi hergün mekik 30 - 40 tane çekmeye çalışıyorum bacak hareketleri ve squart yapıyorum.... plates kursuna yazıldım ama çok sıra varmış bana sıra gelmedi daha.... oradan haber gelene kadar hamlığım gitsin diye işte bir şeyler yapmaya başladım ufaktan orda kalp spazmı geçirmiyim diye :)))
birde evde kondisyon bisikletim var bazen ona biniyorum 15 dakka o kadar... sayılır mı bunlar :))
Sayılmaz olur mu hiç. Ne güzel spor yapıyorsun nerde yaptığının önemi yok. Çok diyet yaptım ama sporla çok etkili oluyormuş bunu anladım.şimdilik evde takılıyorum daha çok yeni başladım sayılır... yazın yürüyüş yaptım bol bol mekikte aralarda çektim şimdi hergün mekik 30 - 40 tane çekmeye çalışıyorum bacak hareketleri ve squart yapıyorum.... plates kursuna yazıldım ama çok sıra varmış bana sıra gelmedi daha.... oradan haber gelene kadar hamlığım gitsin diye işte bir şeyler yapmaya başladım ufaktan orda kalp spazmı geçirmiyim diye :)))
birde evde kondisyon bisikletim var bazen ona biniyorum 15 dakka o kadar... sayılır mı bunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?