Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

17 günüm gitti kimse bişi farketmiyoo böhöhöhöhöööööö....... neyseki tartı var rakamı görmesem bende kilo vermiyorum sanıcam.....

17 günüm gitti kimse bişi farketmiyoo böhöhöhöhöööööö....... neyseki tartı var rakamı görmesem bende kilo vermiyorum sanıcam.....
Hareketleri tam yap spora gitmeden önce yumurta beyazı ye kahve iç
Spordan sonra bol.su ve kahve iç 2 saat hicbisey yeme. Nefes alıp vermeyi hocanın dediği gibi yap

Sen sporda neler yapiyorsun?

şimdilik evde takılıyorum daha çok yeni başladım sayılır... yazın yürüyüş yaptım bol bol mekikte aralarda çektim şimdi hergün mekik 30 - 40 tane çekmeye çalışıyorum bacak hareketleri ve squart yapıyorum.... plates kursuna yazıldım ama çok sıra varmış bana sıra gelmedi daha.... oradan haber gelene kadar hamlığım gitsin diye işte bir şeyler yapmaya başladım ufaktan orda kalp spazmı geçirmiyim diye :)))

birde evde kondisyon bisikletim var bazen ona biniyorum 15 dakka o kadar... sayılır mı bunlar :))

Bende platesten çok verim aldigimi dusunuyorum çok zorluyor korkma kalpten sıkıntı olmaz benkalp rahatsizligi geçirmiş biriyim bana cok. Iyi geldi

Sayılmaz olur mu hiç. Ne güzel spor yapıyorsun nerde yaptığının önemi yok. Çok diyet yaptım ama sporla çok etkili oluyormuş bunu anladım.

Merhaba arkadaşlar,
Bakanlık yönetmeliğinde fiyatlar yılbaşında değiştiği için son günler bayağı yoğun oluyor. Sanırım yılbaşına kadar hemen hemen hergün Bakanlıkta olucam. Yarın gidicem yine
O yüzden çok ortalıklarda görünmüyorum kusura bakmayın, fırsat buldukça burdayım, kızmaca yok

menümü yazayım
1 yeşil elma

sabah
nesfit+süt

ara
8-10 çubuk kraker

öğlen
yolda yemek için kepekli sandviç yapmıştım, onu yedim

ara
1 mandalina
8-10 çubuk kraker

akşam
1 kase çorba
az kapuska
salata
1 dilim ekmek

su 3 lt
spor bol koşturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…