- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.321
ben ne olayım canım ya :) dedim vucut sis diye dun bugun -600 cıktım 62.4 kilom :) sevineyim mi dun takıma cok zararım oldu uzuleyim mi bilmiyorum
kızlar menuleri gunluk kaptana bildiriyorum artık menu bildiren arkadaslar menuler iyiydi ama kimse de spor yoktu, pazartesi cezaları gorunce kimse sızlanmasın
Benim tembel iç sesim cevap verdi: Yok canım her güne gerek yok bence 3 gün falan yeter :)))))sporu her gün mü yapçez :))) tembel iç sesim soruyor bunu :)))
Fistuklar menümü de yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
yok
öğlen
kraker ( bakanlığa hazırlıksız gittim yine
1 tane hazır kek
akşam
kapuska
1 dilim ekmek
yoğurt
gece
meyve
çay
dün çok düzensiz bir gündü, çocuklar annemde kaldılar. Ben de o kadar yoruldum ki doğru düzgün sofra hazırlamadan ayak üstü yedik, ben uyudum :) gece uyanınca da meyve falan atıştırdım.
Canım havalardan sanırım vücutlarımız çok dengesiz, ben hala regl olamadım bak. Doktora gidiyorum olabilir havadandır diyo. Bir şişip bir sönüyoruz :))ben ne olayım canım ya :) dedim vucut sis diye dun bugun -600 cıktım 62.4 kilom :) sevineyim mi dun takıma cok zararım oldu uzuleyim mi bilmiyorum
Aşkolsun yaaa , kraker adamı tutar mıhiiiiiii kraker hazır kek gece meyve hiiiiiiiiiiiiii.... eyyyyvah eyyvah............. cıssslar var burda.....
Anaaammm bana kesin gelir :))kızlar menuleri gunluk kaptana bildiriyorum artık menu bildiren arkadaslar menuler iyiydi ama kimse de spor yoktu, pazartesi cezaları gorunce kimse sızlanmasın
Aşkolsun yaaa , kraker adamı tutar mıaç gezdim bütün gün
Ha haaaaaa :))))) ben eğer yanımda bişey götürmezsem krakeri bulduğuma bile dua ediyorum. Su bile yok, kuş uçmaz kervan geçmez bi yere gidiyorum:) Avrupa yakasındaki nispeten daha iyi bir benzinci var ama sandviç falan bulunuyor. Ama Anadolu yakasında gittiğim Bakanlığın olduğu yerde toplu taşımanın durması bile yasak, ben bayanım diye minübüsler bırakıyo, bazıları hiç almıyo. Garip bir yer, orda da bir benzinci var ama sakin bi yer olduğu için çok çeşit yok canım.tok tutmaz ama cısss kg olur ayran içeydin çorba içeydin.... hep kraker yiyiyon.... ben sınıfın ispiyoncusuyum banane..... admiiiiiin admiiiiinnnn................
evet canım hergun saatlerce spor degil tabi ki ama en azından 15 dk yuruyus 100 ipsiz ip atlama gibisporu her gün mü yapçez :))) tembel iç sesim soruyor bunu :)))
canım bu dunki menun degil mi?Fistuklar menümü de yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
yok
öğlen
kraker ( bakanlığa hazırlıksız gittim yine
1 tane hazır kek
akşam
kapuska
1 dilim ekmek
yoğurt
gece
meyve
çay
dün çok düzensiz bir gündü, çocuklar annemde kaldılar. Ben de o kadar yoruldum ki doğru düzgün sofra hazırlamadan ayak üstü yedik, ben uyudum :) gece uyanınca da meyve falan atıştırdım.
Dün helva yemediysen oda farketmiş olabilir.ben ne olayım canım ya :) dedim vucut sis diye dun bugun -600 cıktım 62.4 kilom :) sevineyim mi dun takıma cok zararım oldu uzuleyim mi bilmiyorum
Desene ilk cezaları aldık..kızlar menuleri gunluk kaptana bildiriyorum artık menu bildiren arkadaslar menuler iyiydi ama kimse de spor yoktu, pazartesi cezaları gorunce kimse sızlanmasın
Evet dünkü gülümevet canım hergun saatlerce spor degil tabi ki ama en azından 15 dk yuruyus 100 ipsiz ip atlama gibiyok ben asagı giderim artık, yeter yukarı gittigim
canım bu dunki menun degil mi?
Sizi gidi tembellerBenim tembel iç sesim cevap verdi: Yok canım her güne gerek yok bence 3 gün falan yeter :)))))
Geldiğine sevindim canım. Umarım devamlılık gosterirsin. H.sonu sakınız biraz pazartesi bolca kaynasiriz.Kabul ediyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?