Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben ne olayım canım ya :) dedim vucut sis diye dun bugun -600 cıktım 62.4 kilom :) sevineyim mi dun takıma cok zararım oldu uzuleyim mi bilmiyorum

ben bi haftada 3 kg ye yakın fazla çıkmıştım.... olur öyle vakalar... ama dikkatli ol yukarı gelme aşağı git....

Fistuklar menümü de yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
yok

öğlen
kraker ( bakanlığa hazırlıksız gittim yine
1 tane hazır kek

akşam
kapuska
1 dilim ekmek
yoğurt

gece
meyve
çay

dün çok düzensiz bir gündü, çocuklar annemde kaldılar. Ben de o kadar yoruldum ki doğru düzgün sofra hazırlamadan ayak üstü yedik, ben uyudum :) gece uyanınca da meyve falan atıştırdım.

hiiiiiii kraker hazır kek gece meyve hiiiiiiiiiiiiii.... eyyyyvah eyyvah............. cıssslar var burda.....

ben ne olayım canım ya :) dedim vucut sis diye dun bugun -600 cıktım 62.4 kilom :) sevineyim mi dun takıma cok zararım oldu uzuleyim mi bilmiyorum
Canım havalardan sanırım vücutlarımız çok dengesiz, ben hala regl olamadım bak. Doktora gidiyorum olabilir havadandır diyo. Bir şişip bir sönüyoruz :))

tok tutmaz ama cısss kg olur ayran içeydin çorba içeydin.... hep kraker yiyiyon.... ben sınıfın ispiyoncusuyum banane..... admiiiiiin admiiiiinnnn................
Ha haaaaaa :))))) ben eğer yanımda bişey götürmezsem krakeri bulduğuma bile dua ediyorum. Su bile yok, kuş uçmaz kervan geçmez bi yere gidiyorum:) Avrupa yakasındaki nispeten daha iyi bir benzinci var ama sandviç falan bulunuyor. Ama Anadolu yakasında gittiğim Bakanlığın olduğu yerde toplu taşımanın durması bile yasak, ben bayanım diye minübüsler bırakıyo, bazıları hiç almıyo. Garip bir yer, orda da bir benzinci var ama sakin bi yer olduğu için çok çeşit yok canım.

sporu her gün mü yapçez :))) tembel iç sesim soruyor bunu :)))
evet canım hergun saatlerce spor degil tabi ki ama en azından 15 dk yuruyus 100 ipsiz ip atlama gibi yok ben asagı giderim artık, yeter yukarı gittigim
canım bu dunki menun degil mi?

Kızlar bir önceki yarışmamda 4. takımda Aralık 2013 kilom :) yine aynı kilolardaymışım :) gerçi o başladığımda doksanküsürlerden başlamıştım. Kendimle de yarışıcam bakalım :))))

topraks: ( 78.3 / 78.6 / -0.3 / -%0.38 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…