- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.361
EvveeettVay ebru gümbür gümbür geliyo kaçın.
Bence varisi ilan etmeli bi karatay da sensin..((( ekmek dusmanı)))gurur duyması yetmez heykelimi dikmeli bence.... aslanlar gibi direniyorum burda....
Canım yıne ıyısın sana dıyecek tek sey afiyeett olsoonnBugün ki menüm
8.00 2 kare börek, 10 zeytin
14.00 1 kepçe tarhana, 4 çorba kaşığı makarna, 2 kaşık yoğurt
Su 2,5 olur 1,5 oldu bile.
Spor evde 20 dk egzersiz. Debelendim durdum gormeliydiniz beni.
Çok guzeellBugunki kahvalti menum bir dilim ekmek krem peynir ve incir receli surup yedim oglen su ictim 1 lt ve mate tee sonra ufak bi porsiyon makarna yedim cok az su ve simdi de spor muzigi esliginde ip atladim 150 tane birazdan 30 dk da kosu yapicam taviseye ederim spor muziklerini acinca bile insanin yerinde durma istegi yok ...e bu kizimda dursadi iyidi ama ne yapalim cekicez ...evladim iyi olsun yeter ki :)))))
Haaahhhaaakendini spor yaparken videoya çeksene ben 78 kg olduğum bir günde çekmiştim anam dehşet bir görüntü dehşeett.... böyle göbeğimden mekik çekemiyorum falan çok acıklı hallerim... can çekişiyomuşum gibi bi halim var o görüntülerde :)))
Kaptanımız bir çizelge olusturdu.Tmm cnm
Kaptanımız bir çizelge olusturdu.Tmm cnm
Ooohh masalllahhCnm 85 kiloydum dogum yaptim 78 oldum 7 kilo kendi direncimle verdim
Oyle fazla yemek aliskanligim yok cnm aksamda sebzeyle gunu bitiririm:)sükür ki ekmek aliskanligim yok hafta bazen oluyo bi kac dilim yiyorum hamur isi hic sevmem yapmamda yerim diye almanyada yasiyorum buranin cikolatalarini duymussunuzdur ne mesurdur alis verise bile giderken o reyona bakiyorum sonra vazgeciorum en son iki hafta once yedim cips kocam icin alirim oda hic yemem kola asla almam esim bile alsa kizarim dayanmiyorum cunku sadece taze sikilmis katkisiz portakal suyu meyva suyu aliriz onu bile icmekten korkuyorum bi su dusunun ne acı cekiyorumÇok guzeell
Aksamı da ıyı gecırırsen başlangıç ıcın harıkaa
Kaptan ne iyi kalpli yine bizi dūsünmüss:)))Kaptanımız bir çizelge olusturdu.
Spor ve menulerımız ıyı olmazsa o lıste aracılıgıyla ceza sporlarımız olucakk.
Bu hafta basladık:))
senın de bılgin olsun canmm
Canlarr sular içiliyor mu bakalım
Ekmek sevmemen cook ıyı :))Oyle fazla yemek aliskanligim yok cnm aksamda sebzeyle gunu bitiririm:)sükür ki ekmek aliskanligim yok hafta bazen oluyo bi kac dilim yiyorum hamur isi hic sevmem yapmamda yerim diye almanyada yasiyorum buranin cikolatalarini duymussunuzdur ne mesurdur alis verise bile giderken o reyona bakiyorum sonra vazgeciorum en son iki hafta once yedim cips kocam icin alirim oda hic yemem kola asla almam esim bile alsa kizarim dayanmiyorum cunku sadece taze sikilmis katkisiz portakal suyu meyva suyu aliriz onu bile icmekten korkuyorum bi su dusunun ne acı cekiyorum
Kaptanımız bitanedir canım.Zor durumlarımızda hep idare eder.Kaptan ne iyi kalpli yine bizi dūsünmüss:)))
Ooo havalara bak betüşcümm.:))2 lt bitti limonluyduu :))
şimdi yürüyüşe gidiyorum beni özleyin anacım baaay :)))
Aynen tatlim ins...:*Ekmek sevmemen cook ıyı :))
Alman çıkolatalarına hastayım yaa
Bıldığin bayılıyorum adamlar ısı bılıyor:) Görumcem getırtıyor oradan..
Bende 1 aralıktan beri hıcbır paket gıda yemedım bılıyorumm ççook zor ama biz azimli kadınlarız çıtır olucaz de mi şekerimmm
Sen kaç lıtre ıctın kelebekcimmm.Kaptan ne iyi kalpli yine bizi dūsünmüss:)))
No problem cnmKaptanımız bitanedir canım.Zor durumlarımızda hep idare eder.
Bi sorunumuz oılsa bızım kadar endıselenır.Ona gore uzmek yoookkk
Ben simdi yesil cay ictim kiz yarim lt su ictimSen kaç lıtre ıctın kelebekcimmm.
Bılıyorsun su ve yesıl cay cok onemlii
muskam cıss var menunde o yuzden yarım artı koyuyorum ufak bir ceza gelir sanırımBugün ki menüm
8.00 2 kare börek, 10 zeytin
14.00 1 kepçe tarhana, 4 çorba kaşığı makarna, 2 kaşık yoğurt
Su 2,5 olur 1,5 oldu bile.
Spor evde 20 dk egzersiz. Debelendim durdum gormeliydiniz beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?