Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yokken kaynatmışsınız yine :)
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyim,
ben işlerimi bitirdim, akşama annemlere gidicez çocukları almaya.
görüşürüz yine

Ben evliyim 5 aylik kizim var emzirmiyorum olmadigi icin süt 71 kiloyum 1.63boyum spor evde yapiorum hedef kilom 60 insallah
Hoşgeldin canım, kolay gelsin sana da

Kız o sadece 0 beden olanlara yakışıyo :))) biz çok komik oluruz

gayet güzel tatlım, ödülü haketmiştin

Ben kactim kızlar gorusuruz yine.
Byeeeeeeeeeeeeeeee

Efenim toprakscımm.

Evveeett
Dün çok ıyıdı :))
Ama bugun sıkmadım.Kaç haftadır canm makarna ıstıyordu. makarna yedım.Ama yarın artı cıkmamak ıcın kahvaltıda göturdum. Bir tabakcııkk
Afiyet olsun tatliş

Ayyy ne güzel, ben ekmeksiz yapamıyorum

Canlarr sular içiliyor mu bakalım
Eveeeeeeetttttttttt

2 lt bitti limonluyduu :))

şimdi yürüyüşe gidiyorum beni özleyin anacım baaay :)))
Kolay gelsiiinnn

kızlar lutfen sporlarınızı menunun altına yazın btlbetul tatlım sporuna buugun icin nerdeyse - koyucaktım o nedenle :) tek tek kontrol ediyorum gozumden kacmasın

beni not almışsındır. Cezalık 1 :))

aynen canım dun ki menun cezalık zaten, bugun ki menunu bekliyorum

Cnm simdi baktim yapayim ama 11 dk likmi cunku cok varda youtubeden actim
evet canım ben uzun sure yaptım, ama sadece onu yaparsan tutulur kalırsın, zaten hareketleri zordur biraz, videoda pembeli giyinmis kızlar var :) hepsi zaten birbirine benziyor videolarının, once leslie ya da jillian yap vucudun ısınsın esnesin ondan sonra onu yap

Simdi dediginim baskasini yaptim cok guzel.cnm cok begendim eglenceli cok guzel simfi pembrli kizlari bulalim :)

Ooo havalara bak betüşcümm.:))
Hadi bool bool yağ yakk kolay gelsiinnn

eeee havalı olcem tabi yürüyüş yapıyorum kolay mı :))) şu koca totoyu yerinden kaldırmak tambir mesele :)

Hoşgeldin canım, kolay gelsin sana da

Kız o sadece 0 beden olanlara yakışıyo :))) biz çok komik oluruz
............

ayy ne biliiim bi göriim kendimi dışardan dedim görmez olaydıııııımmmmmm........

tiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları var

hımmm neler de biliyorsun sen öyle bak bak bakkk bende yapçam işte......

bugun ki menum

sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi

ogle
1 muz (80 gr)

aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr

toplam 706 kalori

su 2 lt

spor
30 dk yuruyus

çok kibar bir menü pek beğendim efenim....

kızlar lutfen sporlarınızı menunun altına yazın btlbetul tatlım sporuna buugun icin nerdeyse - koyucaktım o nedenle :) tek tek kontrol ediyorum gozumden kacmasın

aaa menüyü erken yazdım spor için karar verememiştim ne yapçağıma o yüzden yazmadım yalan söylemiş olmıyayım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…