- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.381
Hoşgeldin canım, kolay gelsin sana daBen evliyim 5 aylik kizim var emzirmiyorum olmadigi icin süt 71 kiloyum 1.63boyum spor evde yapiorum hedef kilom 60 insallah
Kız o sadece 0 beden olanlara yakışıyo :))) biz çok komik oluruzkendini spor yaparken videoya çeksene ben 78 kg olduğum bir günde çekmiştim anam dehşet bir görüntü dehşeett.... böyle göbeğimden mekik çekemiyorum falan çok acıklı hallerim... can çekişiyomuşum gibi bi halim var o görüntülerde :)))
gayet güzel tatlım, ödülü haketmiştinBugün ki menüm
8.00 2 kare börek, 10 zeytin
14.00 1 kepçe tarhana, 4 çorba kaşığı makarna, 2 kaşık yoğurt
Su 2,5 olur 1,5 oldu bile.
Spor evde 20 dk egzersiz. Debelendim durdum gormeliydiniz beni.
Başka bişey yemeyecegim akşam yok yani. Yazmayı unutmusum.
ByeeeeeeeeeeeeeeeeBen kactim kızlar gorusuruz yine.
Efenim toprakscımm.
Afiyet olsun tatlişEvveeett
Dün çok ıyıdı :))
Ama bugun sıkmadım.Kaç haftadır canm makarna ıstıyordu. makarna yedım.Ama yarın artı cıkmamak ıcın kahvaltıda göturdum. Bir tabakcııkk
Ayyy ne güzel, ben ekmeksiz yapamıyorumOyle fazla yemek aliskanligim yok cnm aksamda sebzeyle gunu bitiririm:)sükür ki ekmek aliskanligim yok hafta bazen oluyo bi kac dilim yiyorum hamur isi hic sevmem yapmamda yerim diye almanyada yasiyorum buranin cikolatalarini duymussunuzdur ne mesurdur alis verise bile giderken o reyona bakiyorum sonra vazgeciorum en son iki hafta once yedim cips kocam icin alirim oda hic yemem kola asla almam esim bile alsa kizarim dayanmiyorum cunku sadece taze sikilmis katkisiz portakal suyu meyva suyu aliriz onu bile icmekten korkuyorum bi su dusunun ne acı cekiyorum
EveeeeeeettttttttttCanlarr sular içiliyor mu bakalım
Kolay gelsiiinnn2 lt bitti limonluyduu :))
şimdi yürüyüşe gidiyorum beni özleyin anacım baaay :)))
kızlar lutfen sporlarınızı menunun altına yazınbtlbetul tatlım sporuna buugun icin nerdeyse - koyucaktım o nedenle :) tek tek kontrol ediyorum gozumden kacmasın
Tsk ederim cnm bnimBen yokken kaynatmışsınız yine :)
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyim,
ben işlerimi bitirdim, akşama annemlere gidicez çocukları almaya.
görüşürüz yine
aynen canım dun ki menun cezalık zaten, bugun ki menunu bekliyorumHoşgeldin canım, kolay gelsin sana da
Kız o sadece 0 beden olanlara yakışıyo :))) biz çok komik oluruz
gayet güzel tatlım, ödülü haketmiştin
Byeeeeeeeeeeeeeeee
Afiyet olsun tatliş
Ayyy ne güzel, ben ekmeksiz yapamıyorum
Eveeeeeeetttttttttt
Kolay gelsiiinnn
beni not almışsındır. Cezalık 1 :))
Kizlar bi sey soracam ben 40 beden giyiyorum oluyo ama benim yanlarim var 42 beden bile giyssm bu yanlarim yuzunden guzel durmuo oyle gobegim yok ama yanlar var bi sey onerirmisinjz bunun icinaynen canım dun ki menun cezalık zaten, bugun ki menunu bekliyorum
tiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları varKizlar bi sey soracam ben 40 beden giyiyorum oluyo ama benim yanlarim var 42 beden bile giyssm bu yanlarim yuzunden guzel durmuo oyle gobegim yok ama yanlar var bi sey onerirmisinjz bunun icin
Sen yaptin mi cnmtiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları var
Cnm simdi baktim yapayim ama 11 dk likmi cunku cok varda youtubeden actimtiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları var
evet canım ben uzun sure yaptım, ama sadece onu yaparsan tutulur kalırsın, zaten hareketleri zordur biraz, videoda pembeli giyinmis kızlar var :) hepsi zaten birbirine benziyor videolarının, once leslie ya da jillian yap vucudun ısınsın esnesin ondan sonra onu yapCnm simdi baktim yapayim ama 11 dk likmi cunku cok varda youtubeden actim
Simdi dediginim baskasini yaptim cok guzel.cnm cok begendim eglenceli cok guzel simfi pembrli kizlari bulalim :)evet canım ben uzun sure yaptım, ama sadece onu yaparsan tutulur kalırsın, zaten hareketleri zordur biraz, videoda pembeli giyinmis kızlar var :) hepsi zaten birbirine benziyor videolarının, once leslie ya da jillian yap vucudun ısınsın esnesin ondan sonra onu yap
bir gunde o kadar yapma tatlım bir video yeter hareketleri dogru yaparsan, karnın yanların cok agrır yarın falan aman dikkatSimdi dediginim baskasini yaptim cok guzel.cnm cok begendim eglenceli cok guzel simfi pembrli kizlari bulalim :)
tiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları var
Cok guzel cnm iyi gidiorsunbugun ki menum
sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi
ogle
1 muz (80 gr)
aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr
toplam 706 kalori
su 2 lt
spor
30 dk yuruyus
Bulayim yarin sabah yapicam :)bir gunde o kadar yapma tatlım bir video yeter hareketleri dogru yaparsan, karnın yanların cok agrır yarın falan aman dikkat
Ooo havalara bak betüşcümm.:))
Hadi bool bool yağ yakk kolay gelsiinnn
Hoşgeldin canım, kolay gelsin sana da
Kız o sadece 0 beden olanlara yakışıyo :))) biz çok komik oluruz
............
tiffany rothe la karın egzersizleri direk yanları calıstıryo canım :) internette videoları var
bugun ki menum
sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi
ogle
1 muz (80 gr)
aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr
toplam 706 kalori
su 2 lt
spor
30 dk yuruyus
kızlar lutfen sporlarınızı menunun altına yazınbtlbetul tatlım sporuna buugun icin nerdeyse - koyucaktım o nedenle :) tek tek kontrol ediyorum gozumden kacmasın
Aaa yarım litre çok az günde en az 2 lt içsem daha iyiBen simdi yesil cay ictim kiz yarim lt su ictim
Bölgesel hareket iyi olur bacaklarını kaldırmadan belini sağ sol oynat.Kizlar bi sey soracam ben 40 beden giyiyorum oluyo ama benim yanlarim var 42 beden bile giyssm bu yanlarim yuzunden guzel durmuo oyle gobegim yok ama yanlar var bi sey onerirmisinjz bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?