- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.401
Menün yine ortalığı yakıyor canm.bugun ki menum
sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi
ogle
1 muz (80 gr)
aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr
toplam 706 kalori
su 2 lt
spor
30 dk yuruyus
Deniyecem cnm ins yarar bendeB
Bölgesel hareket iyi olur bacaklarını kaldırmadan belini sağ sol oynat.
Cnm iciyorum surekli yazmadim sadeceAaa yarım litre çok az günde en az 2 lt içsem daha iyi
Yoksa 2 litre iciyirum uyuyana kadar bi sise suda bas ucumda bulunur yatak odasinda yatakta tv izlerken atistirmalik niyetine su icerim gun icinde aciksam su icerim :))Aaa yarım litre çok az günde en az 2 lt içsem daha iyi
Bende gün içinde yarım litre tek iciyon sandım.Cnm iciyorum surekli yazmadim sadece
Teyzem sıkı diyet takipçisidir, bu akşam annemlere gitmiştik ya televizyonda dinlemiş, doktor makarnayı sadece haşlayarak yoğurtla yerseniz kilo yapmaz yiyin demiş. Doğrumudur ki acep :))Evveeett
Dün çok ıyıdı :))
Ama bugun sıkmadım.Kaç haftadır canm makarna ıstıyordu. makarna yedım.Ama yarın artı cıkmamak ıcın kahvaltıda göturdum. Bir tabakcııkk
aynen canım dun ki menun cezalık zaten, bugun ki menunu bekliyorum
Ben bir ara spora gidiyordum, ayakta iki elimde ağılık verip sağa sola hızlıca esniyordum. Şimdi de spor yaptığımda yapıyorum.Kizlar bi sey soracam ben 40 beden giyiyorum oluyo ama benim yanlarim var 42 beden bile giyssm bu yanlarim yuzunden guzel durmuo oyle gobegim yok ama yanlar var bi sey onerirmisinjz bunun icin
Ayyy ben de baksam ama benim en çok karnım var, karnımı kessek zayıf bile sayılırım aslında :)))evet canım ben uzun sure yaptım, ama sadece onu yaparsan tutulur kalırsın, zaten hareketleri zordur biraz, videoda pembeli giyinmis kızlar var :) hepsi zaten birbirine benziyor videolarının, once leslie ya da jillian yap vucudun ısınsın esnesin ondan sonra onu yap
Her zamanki gibi :) offf çok sıkıcı sana da başka yorum yapılmıyo ki kardeşim. İyi, süper, harika vs. vs. azıcık fırsat ver ayyy çok yemişsin olmamış diyelimbugun ki menum
sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi
ogle
1 muz (80 gr)
aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr
toplam 706 kalori
su 2 lt
spor
30 dk yuruyus
Ohhhh harika kas olsun, yağ çıksın1 saat yürüyüşümü de yaptııım terledim yeminle ve bacaklarımın müthiş çalıştığını hissettim..........
Sabah
1 dilim ekmek
Iki tatli kasigi krem peynir
Bir tatli kasigi incir receli
1 bardak elma suyu
ÖGLEN
1 LITRE SU 150 ip atlama 20 dk kosu
1 BARDAK mate cayi
ARA ÖGÜN
Su .
Aksam
Egzersiz sebze . Yesil cay
Ben menümü de yazıyım
sabah
nesfit+süt
ara
1 elma
1 mandalina
öğlen
menemen
1 dilim ekmek
salata
ara
neskafe
4 diyet bisküvi
akşam
hamsi pilavı (1 porsiyon) annem yapmış
salata
HA HAAA ekmek yemedim :))
su 2lt daha içiyom
spor yok ev işi yaptım
valla tatlım bu hafta iki kilo aldım nerdeyse istedigini soyleBen menümü de yazıyım
sabah
nesfit+süt
ara
1 elma
1 mandalina
öğlen
menemen
1 dilim ekmek
salata
ara
neskafe
4 diyet bisküvi
akşam
hamsi pilavı (1 porsiyon) annem yapmış
salata
HA HAAA ekmek yemedim :))
su 2lt daha içiyom
spor yok ev işi yaptım
sen boyle yaz tatlım gozumden kacanları hemen eksi yapayım :)admiiiiinnnn............ pilav yemiş. bisküvi yemiş nescfe şekerlimiydi kremalı mıydı belirtmemiş bile :)))
Heeeyyyyyy aramızda muhbir vaaaaaaarrrrrrrrrrradmiiiiinnnn............ pilav yemiş. bisküvi yemiş nescfe şekerlimiydi kremalı mıydı belirtmemiş bile :)))
Tamam canım dayak yemeden spora başlayamayacağım anlaşılan, ceza işe yararvalla tatlım bu hafta iki kilo aldım nerdeyse istedigini soyleayrıca tam bugun ki menune artı koyacaktım ki anne pilavına laf etmeyip, gozumden kacan biskuvileri btlbetul ispiyonladı ve bugunde yarım artı aldııııın ona kız bana kızma :)
valla ben bilmem, ptesi kaptana listeyi vericem artık, haftasonuda pek guzel birikiyo cezalar :)Tamam canım dayak yemeden spora başlayamayacağım anlaşılan, ceza işe yarar
Hadi yaa öylemi :))Teyzem sıkı diyet takipçisidir, bu akşam annemlere gitmiştik ya televizyonda dinlemiş, doktor makarnayı sadece haşlayarak yoğurtla yerseniz kilo yapmaz yiyin demiş. Doğrumudur ki acep :))
Masallah canm sen de ıyı alıstın sporaa+ 40 mekik
+ 60 bacak hareketi ekleyelim
iyi geceleeerrrr, mutlu pazarlarhadi ben kactım kızlar iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?