Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evveeett
Dün çok ıyıdı :))
Ama bugun sıkmadım.Kaç haftadır canm makarna ıstıyordu. makarna yedım.Ama yarın artı cıkmamak ıcın kahvaltıda göturdum. Bir tabakcııkk
Teyzem sıkı diyet takipçisidir, bu akşam annemlere gitmiştik ya televizyonda dinlemiş, doktor makarnayı sadece haşlayarak yoğurtla yerseniz kilo yapmaz yiyin demiş. Doğrumudur ki acep :))

aynen canım dun ki menun cezalık zaten, bugun ki menunu bekliyorum
(( bugün bana göre normal de siz aç yaşadığınız için benimki size çok geliyo

Kizlar bi sey soracam ben 40 beden giyiyorum oluyo ama benim yanlarim var 42 beden bile giyssm bu yanlarim yuzunden guzel durmuo oyle gobegim yok ama yanlar var bi sey onerirmisinjz bunun icin
Ben bir ara spora gidiyordum, ayakta iki elimde ağılık verip sağa sola hızlıca esniyordum. Şimdi de spor yaptığımda yapıyorum.

Ayyy ben de baksam ama benim en çok karnım var, karnımı kessek zayıf bile sayılırım aslında :)))

bugun ki menum

sabah
1 has yum
40 gr peynir
40 gr kız cav ekmegi

ogle
1 muz (80 gr)

aksam
ıspanak yemegi 250 gr
yogurt 100 gr

toplam 706 kalori

su 2 lt

spor
30 dk yuruyus
Her zamanki gibi :) offf çok sıkıcı sana da başka yorum yapılmıyo ki kardeşim. İyi, süper, harika vs. vs. azıcık fırsat ver ayyy çok yemişsin olmamış diyelim

1 saat yürüyüşümü de yaptııım terledim yeminle ve bacaklarımın müthiş çalıştığını hissettim..........
Ohhhh harika kas olsun, yağ çıksın

Sabah
1 dilim ekmek
Iki tatli kasigi krem peynir
Bir tatli kasigi incir receli
1 bardak elma suyu
ÖGLEN
1 LITRE SU 150 ip atlama 20 dk kosu
1 BARDAK mate cayi
ARA ÖGÜN
Su .
Aksam
Egzersiz sebze . Yesil cay

Ayyy bu da aç yaşıyo :) ben nereye düştüm Allahım

Ben menümü de yazıyım

sabah
nesfit+süt

ara
1 elma
1 mandalina

öğlen
menemen
1 dilim ekmek
salata

ara
neskafe
4 diyet bisküvi

akşam
hamsi pilavı (1 porsiyon) annem yapmış
salata
HA HAAA ekmek yemedim :))

su 2lt daha içiyom
spor yok ev işi yaptım

admiiiiinnnn............ pilav yemiş. bisküvi yemiş nescfe şekerlimiydi kremalı mıydı belirtmemiş bile :)))

valla tatlım bu hafta iki kilo aldım nerdeyse istedigini soyle ayrıca tam bugun ki menune artı koyacaktım ki anne pilavına laf etmeyip, gozumden kacan biskuvileri btlbetul ispiyonladı ve bugunde yarım artı aldııııın ona kız bana kızma :)

Tamam canım dayak yemeden spora başlayamayacağım anlaşılan, ceza işe yarar

Teyzem sıkı diyet takipçisidir, bu akşam annemlere gitmiştik ya televizyonda dinlemiş, doktor makarnayı sadece haşlayarak yoğurtla yerseniz kilo yapmaz yiyin demiş. Doğrumudur ki acep :))
Hadi yaa öylemi :))
Bende geçen kk da okudum. Dünya makarna konferansımı ne varmış orada açıklamıslar.Makarna dıyete uygun bır yıyecekmıs :))
Ama insanın ınanısı gelmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…