Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilgi için çok tesekkürler.
Demekkki sosuna ve ne kadrar yuedıgımıze dıkkat edderek yıyebılırmısız

Canım az kalmıs ama 200 gram daha verırsen süper olucakk.Aşkı bıtırıceksınn

sevenleri ayırmasam mı napsam :))) neyseee az sonra yürüyüşe çıkıcam aşkolsun valla şu tartıya... sabah tehdit ettim sana bi kafa atarım dedim ama dinlemedi :)))

şimdi limonlusuyumu içiyorum sonra yürüyüş dönüşte de kahve..... misss....

günaydın kızlarr
betüş cüm sen ispiyonla tatlım iyi oluyor
topraks cım biraz da spor eklesen
ebrucum maşallah tatlım çok iyi gidiyorsun
çoluk çocukla karatay zor oluyo yaa
sabah gözleme yaptım 2 küçük dilim yedim maalesef karatay beni görse sopayla kovalardı neyse bitti artık bugün bi aksilik olmazsa gene spor günü cardio vs nin üstüne yüzme ve saunada eklemeye niyetliyim

Kolay gelsin kaptanım

Haaahhhhaaaa
Kollantai ben sana sporla ilgili bi kaç soru soracaktım :)))
sor canım istedigini :) ben jillian level 3 e gecicem bugun bakalım, kız onun level 1 ini acsaydın ilk bes dksı hoplama zıplama zaten :) ama dedigim gibi jillian ya da tiffany ile baslarsan tututlursun, leslie yi once bi bes mile cıkar ondan sonra digerleri

Kaptancım dün kollontai bahsetmişti tifanny onun videosunu indirdim, başlıycam inşallah :) trambolin de var, artık iyi bir gaza gelsem iyi olcak hem kendimden küçük koca bulmuşum hem kilo aldıkça daha yaşlı gösteriyom olmuyo yani

Günaydın kızlar dün yolculuk telaşı eve dönüş yazamadım
Dün ki.menu
Sabah yumurta peynir zeytin
Öğle kruvasan
Aksam etsote yeşillik
Spor yok su 2 litre

Evet once lesliyibi tamamlayayımm.
Spor yaparken ayakkabı gıyıyormusun. Bıyerde okumustum. Ayakkabı onemliy mis. Ama sankı daha mı yoruyor.
Bir de spor arasın da su icilir mi? Ben cok susuyorum. 1.5 lıtre spor arasında ıcıyom.

valla canım ben evde mat ustunde yapıyorum sporu o yuzden ayakkabısız yapıyorum, ayakkabı bazı yerlerde ayagımın kaymasını onler bence ama sen bilirsin ben ayakkabısız yapıyorum, su iciyprum ozellikle jillian da ama kafaya dikmem asla yudum yudum ara verereek iciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…