- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.481
ay bende saatin gelmesini bekliyorum spor icin 2.45 de baslıycam da :)yaşasın yaşasıın en birinci ben olcaam :))
tatlı mı meyve mi sen benle eyleniyor musun bacıım böhöhöhööööüüüü ağlamak istiyorum....... beni bi tek muska anlıyo zaten((( o da yok....
hala kalkamadığım oturduğum yerdeno kadar yorulmuşum ki vücut ne kadar hamlamış ....
yaşasın yaşasıın en birinci ben olcaam :))
ay bende saatin gelmesini bekliyorum spor icin 2.45 de baslıycam da :)
çook beklersinn canısım
tatlı mı meyve mi sen benle eyleniyor musun bacıım böhöhöhööööüüüü ağlamak istiyorum....... beni bi tek muska anlıyo zaten((( o da yok...
Benim de heralde ondan üzerimde bı kırgınlık var yemek ve bulasık beni bekler ben de yerimden kalkmayııııhala kalkamadığım oturduğum yerdeno kadar yorulmuşum ki vücut ne kadar hamlamış ....
Aksama karnabahar yapmayı dusunuyorum. Sabah ta yumurtalı kahvaltısenin de sadece cuma spor eksin var canım diger hepsi artı bugub ki menunu bilmiyprum tabi :)
Bi saati var mı ?ay bende saatin gelmesini bekliyorum spor icin 2.45 de baslıycam da :)
Kolay gelsin canısımgörürsüüün.... iddialı bile konuşamıyorum şu tartı yüzünden pöffff gidiyom balık ayıkliim....
onun da saatimi olur muş ayol kaldır totonu başla işte....
tatlım kahvaltıyı 13.45 de yaptım ustunden 1 saat gecmesini bekliyorum :)Bi saati var mı ?
Bizede söylee
Ben de dırek kahvaltı dan son ra basladım ondan mı nefes nefese kaldım yapamadım.tatlım kahvaltıyı 13.45 de yaptım ustunden 1 saat gecmesini bekliyorum :)
aynen can yemekten sonra en az 1 saat beklemen lazım :) aksama tam menunu yazarsın sende , ben kactım simdilik azcık spor yapayım :)Ben de dırek kahvaltı dan son ra basladım ondan mı nefes nefese kaldım yapamadım.
Kolay gelsin canısım
1 eksım tek varmış hafta sonunda bakışalımmm
Kolay gelsinaynen can yemekten sonra en az 1 saat beklemen lazım :) aksama tam menunu yazarsın sende , ben kactım simdilik azcık spor yapayım :)
Havalara bakkne eksisi fulledim ben.......
Kizlar dün aksam esim benden habersiz pizza söylemiş bir buyuk ikimiz icin ben iki dilim ufak yedim cok pismanim
Cok az yedim ama simfi yapiorum sporu 20 dk sonra donerim :)admiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?