- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.461
günaydın kızlarr
betüş cüm sen ispiyonla tatlım iyi oluyor
topraks cım biraz da spor eklesen
ebrucum maşallah tatlım çok iyi gidiyorsun
çoluk çocukla karatay zor oluyo yaa
sabah gözleme yaptım 2 küçük dilim yedim maalesef karatay beni görse sopayla kovalardı neyse bitti artık bugün bi aksilik olmazsa gene spor günü cardio vs nin üstüne yüzme ve saunada eklemeye niyetliyim
onu da bana ispiyonluyosunuz tatlım :)seni kime ispiyonluyoruz acep gözleme mözleme ooooo :)
bu sabah da tartım 61.9 cumaya gore -1.1 valla yaktı benim cigerimi cuma gunu bu tartıdaha dogrusu ingiliz sodası yaktı beni bence btlbetul tatlım benim tartıda 61 le ask yasıyo valla
Biraz zor kullansaydın canm
spora devam canım en son ayıracagız bu asıkları :)ne yapsak aşıklarla bilmem ki :))
spora devam canım en son ayıracagız bu asıkları :)
Tamm canm tesekkur ederım.valla canım ben evde mat ustunde yapıyorum sporu o yuzden ayakkabısız yapıyorum, ayakkabı bazı yerlerde ayagımın kaymasını onler bence ama sen bilirsin ben ayakkabısız yapıyorum, su iciyprum ozellikle jillian da ama kafaya dikmem asla yudum yudum ara verereek iciyorum :)
en mantıklısı canım bu arada sen nerdeyse hic ceza almıycan bir tek cuma spor bildirmemissin :) bugundee iki koca artıyı kaptın vallavalla olmazsa ben kafa göz dalacam artık yani sabbrım kalmadı....
Kız niye ki ben cok sevıyorum.yarım avokado bööğğkkk midem bulandı....
baska sorun olursa yaz yine :)Tamm canm tesekkur ederım.
Masallah canm spor harıka gıdıyorAmanın ben geldim 1,5 saaat yürüyüş yaptım yolları uzata uzataaa...
parktaki aletlerden
bacak aç kapa : 100 kere
bacak öne arkaya : 100 kere
kendini ayaklarınla yukarı itme 60
bel aleti 20
bu günkü menü
sabah tereyağında lorlu yumurta tuzsuzz
bir avuç kabak çekirdeği
yarım avokado bööğğkkk midem bulandı....
2lt limonlu su bitmek üzer 3 e varır zannımca
bu gün yeşil çay içmicem
akşama fırında balık + salata
çok yoruldum çooook ayy bi de balıklar ayıklancak aman tanrım.......... ölüyom galiba.....
Erir erir Merak etmeiki gündür deli danalar gibi yürüyorum yarında 72 görürsem kesin kafayı yerimm...... ben balıkları ayıkliim gidiim de ayyy ayacıklarım kıyamam ben sizeeee(
bu yağlar böyle erir mi emin misiniz baya kalıplaşmış gibiler... bilemedim ben.....
Yaa ben yaa benn dün artı aldım mı ??en mantıklısı canım bu arada sen nerdeyse hic ceza almıycan bir tek cuma spor bildirmemissin :) bugundee iki koca artıyı kaptın valla
Peki canmmbaska sorun olursa yaz yine :)
en mantıklısı canım bu arada sen nerdeyse hic ceza almıycan bir tek cuma spor bildirmemissin :) bugundee iki koca artıyı kaptın valla
Kız niye ki ben cok sevıyorum.
Ama ağır oldugu ıcın tek basına cok hos olmuyor. Yanında tatlı bır meyveyle muhtesemoluyor.armutu tavsıye ederım
Masallah canm spor harıka gıdıyor
Tebrıkederım.
Menude guzel
senin de sadece cuma spor eksin var canım diger hepsi artı bugub ki menunu bilmiyprum tabi :)Yaa ben yaa benn dün artı aldım mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?