Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada makarna mevzusuyla ilgili hemen fikrimi belirteyim 100 gr dedigi bildiginiz bir kepce bunun uzerine cıkmadan yerim diyenler beri gelsin, hemde sossuz yagsız sadece yogurt ya da peynirle dolayısıyla bence odul gunu dısında yenmemeli, hele de bizim takımda, zaten yeterince kacamaklı bi takımız masallah :)

seni kime ispiyonluyoruz acep gözleme mözleme ooooo :)

Amanın ben geldim 1,5 saaat yürüyüş yaptım yolları uzata uzataaa...

parktaki aletlerden
bacak aç kapa : 100 kere
bacak öne arkaya : 100 kere
kendini ayaklarınla yukarı itme 60
bel aleti 20

bu günkü menü

sabah tereyağında lorlu yumurta tuzsuzz
bir avuç kabak çekirdeği
yarım avokado bööğğkkk midem bulandı....

2lt limonlu su bitmek üzer 3 e varır zannımca
bu gün yeşil çay içmicem

akşama fırında balık + salata

çok yoruldum çooook ayy bi de balıklar ayıklancak aman tanrım.......... ölüyom galiba.....

iki gündür deli danalar gibi yürüyorum yarında 72 görürsem kesin kafayı yerimm...... ben balıkları ayıkliim gidiim de ayyy ayacıklarım kıyamam ben sizeeee (

bu yağlar böyle erir mi emin misiniz baya kalıplaşmış gibiler... bilemedim ben.....

Tamm canm tesekkur ederım.

Masallah canm spor harıka gıdıyor
Tebrıkederım.
Menude guzel

en mantıklısı canım bu arada sen nerdeyse hic ceza almıycan bir tek cuma spor bildirmemissin :) bugundee iki koca artıyı kaptın valla

yaşasın yaşasıın en birinci ben olcaam :))

Kız niye ki ben cok sevıyorum.
Ama ağır oldugu ıcın tek basına cok hos olmuyor. Yanında tatlı bır meyveyle muhtesemoluyor.armutu tavsıye ederım

tatlı mı meyve mi sen benle eyleniyor musun bacıım böhöhöhööööüüüü ağlamak istiyorum....... beni bi tek muska anlıyo zaten ((( o da yok....

Masallah canm spor harıka gıdıyor
Tebrıkederım.
Menude guzel

hala kalkamadığım oturduğum yerdeno kadar yorulmuşum ki vücut ne kadar hamlamış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…