- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.501
OOooooorakibem olmazki ama..muskam cıss var menunde o yuzden yarım artı koyuyorum ufak bir ceza gelir sanırım
Kız sen baya baya ispiyoncusun haa!admiiiiinnnn............ pilav yemiş. bisküvi yemiş nescfe şekerlimiydi kremalı mıydı belirtmemiş bile :)))
Bu y.kaşığı dediğin servis kasigimi çorba kasigimi?Menüm
Kahaltı: 1 tabak makarna peynırli
Akşam: salata_1 y.k ton balıgı_1 y.k bulgur pilavı 1 y.k bıber kavurması
Su: 3.5 litreeee
Spor:leslie 2miill
200ipsiz ip atlama
5 dk bacak hareketi
lesli 500 adımm
Jillian dan 5 dk ( sonra bılgisayarın sarjı bıttı malesef, bendebıraktım)
Bu arada jıllıan ne kadar zorluyor. Sen nasıl her gun yapıyorsun kollantai..
Ve CIS.Evet canım çok lezzetlidir ve iç pilavla yapılıyor, Karadeniz yemeği.Eki Görüntüle 1729058
Böyle oluyor ve içi pilav dolu :)
Ben geldim sen yoksun sanirsam tutturamadık saatleri.yaşasın yaşasıın en birinci ben olcaam :))
tatlı mı meyve mi sen benle eyleniyor musun bacıım böhöhöhööööüüüü ağlamak istiyorum....... beni bi tek muska anlıyo zaten((( o da yok....
hala kalkamadığım oturduğum yerdeno kadar yorulmuşum ki vücut ne kadar hamlamış ....
Pişmanlık iyidir. Bi daha CIS yemeni engeller.Kizlar dün aksam esim benden habersiz pizza söylemiş bir buyuk ikimiz icin ben iki dilim ufak yedim cok pismanim
Anaaam kız sen çok fenasın heee!!admiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
Benim de heralde ondan üzerimde bı kırgınlık var yemek ve bulasık beni bekler ben de yerimden kalkmayıııı
Aksama karnabahar yapmayı dusunuyorum. Sabah ta yumurtalı kahvaltı
Artı olur insallahhh
Spor da yaptım ama canım cıktı
lesli 3 miilin 20 dkkası ( ancak bu kadar dayanabıldım)
100ipsiz ıp
20 dk bel egzersizleri
Cok az yedim ama simfi yapiorum sporu 20 dk sonra donerim :)
Kız sen baya baya ispiyoncusun haa!
Bu y.kaşığı dediğin servis kasigimi çorba kasigimi?
Ve CIS.
Ben geldim sen yoksun sanirsam tutturamadık saatleri.
Pişmanlık iyidir. Bi daha CIS yemeni engeller.
Anaaam kız sen çok fenasın heee!!
Bende bi kahve yapicam daha yemicem cnmyeme olayını bu gün erken kapattım hayırlısıyla.... bir kaç saaate sonrada kahve içerim tamamdır bitti gitii...
olcak tabi totom bile tutulmuş valla :)))
Ceza geliyoorrr. Kendini hazırlaaaKizlar dün aksam esim benden habersiz pizza söylemiş bir buyuk ikimiz icin ben iki dilim ufak yedim cok pismanim
Tabii kii yapsın :))admiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
Çorba kaşıgı canısım. Ben yemek kaşigı dıyom afedersiniz. AğzımalısmısBu y.kaşığı dediğin servis kasigimi çorba kasigimi?
Masallah canm yaaPazar menüm,
10.00
2 dL kız ekmek/2 çorba kaşığı menemen/1 KK peynir/5 zeytin
17.00
Suya 1 yumurta kiricam 2 kaşık yoğurtla yicem
Su 2 oldu bile 3 olur zannimca
Spor 45 dk yuruyus
Teşekkür ederim tatlişimmaferiimm.....
Ohh afiyet olsunyeme olayını bu gün erken kapattım hayırlısıyla.... bir kaç saaate sonrada kahve içerim tamamdır bitti gitii...
Kız bırden cok yuklenmeseydın yarın yerınden kalkamazsın.
Vaayy hadi insallah yaparsın canmbilmem gari saati 5:30 a kurdum planlarım arasında 15 dk bsiklet 40 mekik 60 bacak hareketi var :))zayıflıyamıyorum bari güçlü olayım....
hemen dun ki artısını yarım artı yaptım tatlım sen merak etme :) aynen boyle devamadmiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
uzgunum rakibem cuma gunde kaptan izin verdi ama listede eksisin, kaptan izin verdigi icin belki ceza olmaz :) ama bugun kaptın artıları hadi yine iyisinOOooooorakibem olmazki ama..
Sırf CIS yedim diye 14den sonra hiçbirşey YEMEDİM ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?