- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.521
Sabah@benim kelebegim canım menulerini sporla beraber arkadasların yaptıgı gibi derli toplu yazarsan sevinirim takip etmem zorlasıyor :)
Sonrasi uyuyana kadar arada bir su icerim :)@benim kelebegim canım menulerini sporla beraber arkadasların yaptıgı gibi derli toplu yazarsan sevinirim takip etmem zorlasıyor :)
afiyet olsun canım sagol :)Sabah
1 dilim ekmek üstü ton baligi
Elma suyu
Öglen
1 lt su
ARA
Yarim litre su 20 dk egzersiz
AKSAM
BIR fincan turk kahvesi 5 adet mini lokum
Bu cnm :)))
tatlım menuleri yaz sen yine de listeye ekleyimKızlar, benim İsveç yalan oldu.
Yılbaşı sonrasına kaldı.
Hafta sonum da pek iyi geçmedi zaten..
Vay beeee! Şirinem dedim bağrıma bastımuzgunum rakibem cuma gunde kaptan izin verdi ama listede eksisin, kaptan izin verdigi icin belki ceza olmaz :) ama bugun kaptın artıları hadi yine iyisinrakibem bundan sonra boyle artık cıss yok menuler de
Eyvah kollontai duymasın eksici şirin nolcek..Kızlar, benim İsveç yalan oldu.
Yılbaşı sonrasına kaldı.
Hafta sonum da pek iyi geçmedi zaten..
Dymuş bile.. Elinde kalem eksi atmaya hazır bekliyor hatun.tatlım menuleri yaz sen yine de listeye ekleyim
Merak ettim du bi araştırayım..Bugünden itibaren kampa giriyorum.
Amerikan kalp Vakfı diyeti vardı bir arkadaşım seneler önce denemisti guzelde kilo verdi bir daha da almadı. ona bakacağım belki yaparım ama.garip bişey ıspanak haşlama falan var kilo vermekten çok verdiğini tekrar almiyormussun.
Kız bende öyleyim karnımı doyurunca +2 bile çıkabiliyorum..günaydıııın,
71,9 böyle milim milim buna yürek mi dayanır be deli çıkçem... ben niye 3-5 kilo verip bıraktığımı anladım...22.günüm bu gün diyete başlayalı gram tatlı meyve yemedim 22 gündür ...... en çok yüzüm zayıfladı.... verdiğim kilo yüzümden gitti zannımca :)
olsun olsun gene düşününce iyi vermişim 22 günde 4 kg.... insan yemeyince yemiyorum işte gitse ya mantığında oluyr... çünkü oturup adam gibi yediğimde rahat 2-3 kg fazla çıkabiliyorum bu biraz haksızlık gibi geliyor... neyse buna şükür aynen devam...
ilk yedi günde 3 kg verdim 15 gündür 1 kg yi zor verdim....
Vaaay süpeeeer!!!15 dk bisiklet
40 mekik
60 yan bacak hareketi
50 bel hareketi
menü
sabah :1 hş yumurta + 1 parça peynir + 10 zeytin
akşam
yoğurt az balık salata...
su 2 lt
yeşil çay 1 demlik....
Ooo betüşüm gelmiş..
Günaydın...
İyiyim diyelim iyi olalım biraz tuhaf bir tutukluğum var niyeyse.. Pek keyifsiz uyandım ..günaydııın her biyanım et kesmiş spor kim ben kim..... sen napıyosun bakalım........
Hoşgeldin fıstık sen de iyisindir umarım..Günaydın kızlar umarım hepiniz çook iyisini. :)
Selam sekerim ben iyiyim . Benim de pek tadım yok ama kendimi neselendirmeye çalışıyorum. Hayat güzel bee:)Hoşgeldin fıstık sen de iyisindir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?