- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.541
Güzel tabi tatlışım..Selam sekerim ben iyiyim . Benim de pek tadım yok ama kendimi neselendirmeye çalışıyorum. Hayat güzel bee:)
Baktın mi kalp vakfi diyetine 2haftalik garip bişey.Hoşgeldin fıstık sen de iyisindir umarım..
Evet bende sebepsiz tatsız tuzsuz uyandım.Güzel tabi tatlışım..
Benim keyifsizliğinde sebebi yok zaten..
Olur ya bazen sebepsiz..
Ona bakıyorumda tek bir gününü yazan yeri buldum iki haftalık falan daha bulamadım.. Bakmaya devam..Baktın mi kalp vakfi diyetine 2haftalik garip bişey.
Evet ya burası ve szler olmasanız varya çoktaan boşverip 80leri geri görebilirdim..Evet bende sebepsiz tatsız tuzsuz uyandım.
Ama.simdi iyiyim siz varsınız yalnız değilim şekerler
Bir twitter fenomeni der ki; kaynanasina ön koltuğu kaptıran yeni gelin gibi uyandım; )Ona bakıyorumda tek bir gününü yazan yeri buldum iki haftalık falan daha bulamadım.. Bakmaya devam..
Evet ya burası ve szler olmasanız varya çoktaan boşverip 80leri geri görebilirdim..
Depresif pollyannayı hatırladım oda böyle derdi..Bir twitter fenomeni der ki; kaynanasina ön koltuğu kaptıran yeni gelin gibi uyandım; )
İyiyim diyelim iyi olalım biraz tuhaf bir tutukluğum var niyeyse.. Pek keyifsiz uyandım ..
Sağlığım iyi bitanem.. Hani bazen kavga etmiş gibi uyanırsın ya ruh halim yumruklarını sıkmış gelsene gelsene diyor...moral olarak mı sağlık olarak mı...... geçmiş olsun beybi....
Selam sekerim ben iyiyim . Benim de pek tadım yok ama kendimi neselendirmeye çalışıyorum. Hayat güzel bee:)
kız ben ayda 1 kiloya razıyımayda 2 kg versem bile yeter yeterki vereyim.....
ya yazdım ama kaptanım izin vermis belki ceza vermez o gune dedimVay beeee! Şirinem dedim bağrıma bastım
Kaptanın izin verdiği günede eksi koymuş. Cık cık cık... Eh bende seni kaptana şikayet edeyimde gör
@toplight kaptanıııııım, Bu aksi şirin senin otoriteni sorguluyooooor!!
Senin izin verdiğin güne eksi koymuşşş.. Buda yetmemiş saat 14de bitirdiim menüyede yarım artı koymuşşş..
Şikayetçiyim..
havalardan oluyo muskam insan bi gunes gormeyince boyle bi keyifsiz oluyoİyiyim diyelim iyi olalım biraz tuhaf bir tutukluğum var niyeyse.. Pek keyifsiz uyandım ..
Sağlığım iyi bitanem.. Hani bazen kavga etmiş gibi uyanırsın ya ruh halim yumruklarını sıkmış gelsene gelsene diyor...
kız ben ayda 1 kiloya razıyım
ya yazdım ama kaptanım izin vermis belki ceza vermez o gune dedimama muskam bunlar hep bizim iyiligimiz icin dogru bildin elimde kalem kagıt oyle okuyorum topigi bak simdi dysania bi apor eksisi aldı bile :)
havalardan oluyo muskam insan bi gunes gormeyince boyle bi keyifsiz oluyo
ya yazdım ama kaptanım izin vermis belki ceza vermez o gune dedimama muskam bunlar hep bizim iyiligimiz icin dogru bildin elimde kalem kagıt oyle okuyorum topigi bak simdi dysania bi apor eksisi aldı bile :)
Anaam ben kutuplarda yaşasam Şu güneşin doğmadığı günlerde delirirdim heralde...havalardan oluyo muskam insan bi gunes gormeyince boyle bi keyifsiz oluyo
Kııız nasıl bildinwuuu sana sataşmıyalım bu gün o zaman... boşver kız verdiğin kilolarını düşün mutlu ol :))) kesin kıskançlar sinirlendirdi seni :))
Aman al eksi koy...eee hanımlar kilolar nirdeeee?
Anaam ben kutuplarda yaşasam Şu güneşin doğmadığı günlerde delirirdim heralde...
Kııız nasıl bildin
İnanmıyorum yaaa. Naptı biliyonmu?,
Arkadaş geçinemiyo ay sonu ay sonu sen git tahin al bu bana yapılırmı..
Aman al eksi koy...
Cuma 68,9
Bugün 69
Çünkü açız beybi; )gece yatmadan bir demlik yeşil çay içtim. Şimdi yeniden demledim. Bir demlik.daha içmeden yerimden kalkmamniye uleyn noluyo size....
bunlara ben rejim karşıtları diyorum :))) yedin miii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?