Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baktın mi kalp vakfi diyetine 2haftalik garip bişey.
Ona bakıyorumda tek bir gününü yazan yeri buldum iki haftalık falan daha bulamadım.. Bakmaya devam..
Evet bende sebepsiz tatsız tuzsuz uyandım.
Ama.simdi iyiyim siz varsınız yalnız değilim şekerler
Evet ya burası ve szler olmasanız varya çoktaan boşverip 80leri geri görebilirdim..

Ona bakıyorumda tek bir gününü yazan yeri buldum iki haftalık falan daha bulamadım.. Bakmaya devam..

Evet ya burası ve szler olmasanız varya çoktaan boşverip 80leri geri görebilirdim..
Bir twitter fenomeni der ki; kaynanasina ön koltuğu kaptıran yeni gelin gibi uyandım; )

ayda 2 kg versem bile yeter yeterki vereyim.....
kız ben ayda 1 kiloya razıyım
ya yazdım ama kaptanım izin vermis belki ceza vermez o gune dedim ama muskam bunlar hep bizim iyiligimiz icin dogru bildin elimde kalem kagıt oyle okuyorum topigi bak simdi dysania bi apor eksisi aldı bile :)
İyiyim diyelim iyi olalım biraz tuhaf bir tutukluğum var niyeyse.. Pek keyifsiz uyandım ..
havalardan oluyo muskam insan bi gunes gormeyince boyle bi keyifsiz oluyo

Sağlığım iyi bitanem.. Hani bazen kavga etmiş gibi uyanırsın ya ruh halim yumruklarını sıkmış gelsene gelsene diyor...

wuuu sana sataşmıyalım bu gün o zaman... boşver kız verdiğin kilolarını düşün mutlu ol :))) kesin kıskançlar sinirlendirdi seni :))

bende 61 kg olsam bana da yeterdi :)

ya yazdım ama kaptanım izin vermis belki ceza vermez o gune dedim ama muskam bunlar hep bizim iyiligimiz icin dogru bildin elimde kalem kagıt oyle okuyorum topigi bak simdi dysania bi apor eksisi aldı bile :)

havalardan oluyo muskam insan bi gunes gormeyince boyle bi keyifsiz oluyo
Anaam ben kutuplarda yaşasam Şu güneşin doğmadığı günlerde delirirdim heralde...
wuuu sana sataşmıyalım bu gün o zaman... boşver kız verdiğin kilolarını düşün mutlu ol :))) kesin kıskançlar sinirlendirdi seni :))
Kııız nasıl bildin
İnanmıyorum yaaa. Naptı biliyonmu?,
Arkadaş geçinemiyo ay sonu ay sonu sen git tahin al bu bana yapılırmı..

bunlara ben rejim karşıtları diyorum :))) yedin miii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…