Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ben boy fakiriyim 152 boyum hala tontisim :)
ya muskam niye oyle diyosun kilolara eksi koymuyorum hem, ayrıca 100 gr nedir ki ?
Üzülme kız sevdiğime naz niyaz yaparım ben.. Az dimi bişey olmaz...
Muska sana bir yeşil çay yapsam bence seversin. Be3n de nefret ederdim şimdi elimden düşmüyor.
Iyyyyk kimse yeşilçayı bana sevdiremez kendilerinden nefret ediyorum..
aferim kız sana helal olsun.....

hemende bozuluyor o düzen dimi :)
Ya hemen bozuluyor... Alışkın olmadığından heralde..
Sonrada düşündürüyor insana ben hepmi diyette gibi yicem diye.. Umutsuzluk yapıyor.

Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep

casper sın yaa karanlığı seversin tabi :)

Bergamot lu Çaykur var teneke kutu onu kullanıyorum. Bol tarçın atıyorum normal çay gibi oluyor.

Bergamot yeşil çay mı o normal çay değil mi... ayy ben hayatta normal çay içemem... buna da zor alıştım zaten....

günaydın ne güzel güneşli bir gün insanın içi açılıyor
Günaydın neşeli insan..
Kız sen hangi şehirdesin Hemen geleyim..

Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
O ayrı.. Sağlık sorunu..
Bergamot lu Çaykur var teneke kutu onu kullanıyorum. Bol tarçın atıyorum normal çay gibi oluyor.
Ya benmi tuhafım..
Tarçın benim iştahımı açıyor.. Ayrıca bende denedim sen daha önce söylemiştin...
Bunuda sevmedim bide tarçın atınca mutfak canavarı kesildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…