- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.561
Banada en ağır ceza o zaten böğk...100 gr o yerleşmemiştir hemen....yeşil çay içç ceza sana :))
Hava kapalı olunca mutlu oluyorum yavaş yavaş karardı vampir miyim neyim? Huzurla doldumwuuu sana sataşmıyalım bu gün o zaman... boşver kız verdiğin kilolarını düşün mutlu ol :))) kesin kıskançlar sinirlendirdi seni :))
kız ben boy fakiriyim 152 boyum hala tontisim :)bende 61 kg olsam bana da yeterdi :)
ya muskam niye oyle diyosunAman al eksi koy...
Cuma 68,9
Bugün 69
Muska sana bir yeşil çay yapsam bence seversin. Be3n de nefret ederdim şimdi elimden düşmüyor.Banada en ağır ceza o zaten böğk...
Azıcık cıs yedim ya midem noluyo ulen oldu heralde wc problemi baş gösterdi.. İşin yoksa onu tekrar düzene sok şimdi..
yemedim...
Banada en ağır ceza o zaten böğk...
Azıcık cıs yedim ya midem noluyo ulen oldu heralde wc problemi baş gösterdi.. İşin yoksa onu tekrar düzene sok şimdi..
Çoook güzel bravo arkadaşım..Cuma 72,3
Pazartesi 71,9
böyle bakınca iyi gözüküyo da arada ne emek var aaahh aahhh....
Ay buda benim adam gibi..Hava kapalı olunca mutlu oluyorum yavaş yavaş karardı vampir miyim neyim? Huzurla doldum
kız ben boy fakiriyim 152 boyum hala tontisim :)
ya muskam niye oyle diyosunkilolara eksi koymuyorum hem, ayrıca 100 gr nedir ki ?
Muska sana bir yeşil çay yapsam bence seversin. Be3n de nefret ederdim şimdi elimden düşmüyor.
Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hepÇoook güzel bravo arkadaşım..
Ay buda benim adam gibi..
Neymiş kurt puslu havayı severmiş..
günaydın ne güzel güneşli bir gün insanın içi açılıyor
Bergamot lu Çaykur var teneke kutu onu kullanıyorum. Bol tarçın atıyorum normal çay gibi oluyor.o nasıl oluyo bilmediğimiz bir tarifi mi var bakiim paylaşsana kız bencil :)
benimde migrenim var ama sisli hava beni bunaltıyor boğuyor sankiSeviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
Üzülme kız sevdiğime naz niyaz yaparım ben.. Az dimi bişey olmaz...kız ben boy fakiriyim 152 boyum hala tontisim :)
ya muskam niye oyle diyosunkilolara eksi koymuyorum hem, ayrıca 100 gr nedir ki ?
Iyyyyk kimse yeşilçayı bana sevdiremez kendilerinden nefret ediyorum..Muska sana bir yeşil çay yapsam bence seversin. Be3n de nefret ederdim şimdi elimden düşmüyor.
Ya hemen bozuluyor... Alışkın olmadığından heralde..aferim kız sana helal olsun.....
hemende bozuluyor o düzen dimi :)
Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
Bergamot lu Çaykur var teneke kutu onu kullanıyorum. Bol tarçın atıyorum normal çay gibi oluyor.
Bergamotlu yeşil çay Çaykur burcum adı. Normal değil. Yeşil çay gibi pis pis kokmuyor en azındancasper sın yaa karanlığı seversin tabi :)
Bergamot yeşil çay mı o normal çay değil mi... ayy ben hayatta normal çay içemem... buna da zor alıştım zaten....
Günaydın neşeli insan..günaydın ne güzel güneşli bir gün insanın içi açılıyor
O ayrı.. Sağlık sorunu..Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
Ya benmi tuhafım..Bergamot lu Çaykur var teneke kutu onu kullanıyorum. Bol tarçın atıyorum normal çay gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?