Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 158 im :) bi de beni düşün 71,9 kg yuvarlak yani :))
bende 72 ile basladım ha gayret tatlım 42 giyiyordum simdi 38 giyiyorum profilimde var fotolarım :)

yap muskam ya senin nazını cekerim ben, benim ilaclar su sıra fena yapıyo, biraz alıngan oldum biraz sinirli gergin bu hafta tekrar gidicem doktora, bi ilacımı da eczane vermiyo zaten haaa bu arada yesil cayı bıraktım bim de bi tane karısık bitki cayı satılıyo, hepsinden iyi geldi valla bana tadı da pek guzel

Memleket te yediklerim kilo yapmadı yeşil çay sağolsun. Daha önce de yazmıştım. Yine yazayım. Nisastayi şeker e donusmeden parcalanip atılmasını sağlıyormus emilimini engelliyormus. Şimdi 2. Bardağı içiyorum kalanı da yüzüme sürüyorum. Ayrıca yeşil çayı güneş kremi niyetine kullanabilirsiniz.

Canım ya geçmiş olsun.
Bimdekini bende aldım ama daha içmedim.

Anaam faydalı bilgiler ansiklopedisi gibisin vallahi..

Çok okuyan mi çok gezen mi bilir bence çok okuyan. Sen beni görsen manyak mi bu dersin. Kendimi engellemiyorum her şeyi okurum.
Gereksiz bilgi ansiklopedisi diyelim:)
Ay bende acayip kitap okurum... daaa buraya takılalı azaldı okuma saatlerim.
>Sizinle yazışmak daha tatlı geliyo..

günayd
ınlarr fıstıklar
kollontai listeyi atmış az sonra becerebilirsem düzenleyecem herkes durumunu görsün ben sabah geç kalıyordum nerdeyse tartılamadım o yüzden
seni kime ispiyonluyoruz acep gözleme mözleme ooooo :)
yaa sormaa karataydan vazgeçtim ben bu gün itibari ile diyetisyenimin verdiği listeye başladım anacım meyvesiz yapamıyom 4-5 gün meyve yemedim dün akşam tatlıları götürdüm
admiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
tabiiki yapacak sporunu
muaf sın sen tatlım ogün merak etme

Seviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
ayy bende hiç hoşlanmam kapalı havalardan içim daralır
ooo yeşil çay ne işlere yarıyormuş

Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?
kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?

Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?
Konuşalıım anlat bakalım neler yapacaksın?
yaa sormaa karataydan vazgeçtim ben bu gün itibari ile diyetisyenimin verdiği listeye başladım anacım meyvesiz yapamıyom 4-5 gün meyve yemedim dün akşam tatlıları götürdüm
Evet karatayı bende o yüzden yapamıyom işte...
muaf sın sen tatlım ogün merak etme
Heeeyt be bitanecik kaptanım benimmm.
Ya cumartesi?

kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?
Oluur azıcık düşünceleri toparlayayım..

Harika fikir kaptanım.
Ben sabit kilodayim. 65
2016 haziran ayında rahat rahat istediğim her kombini yapabilmek istiyorum. Ayrıca bikini hayalim var. Yaz için bir sürü ucak bileti aldım 2haftaya bir farklı yerlere gidip tatil yapmak istiyorum. Rahat rahat denize girmek pareo falan kulanmamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…