- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.581
bende 72 ile basladım ha gayret tatlım 42 giyiyordum simdi 38 giyiyorum profilimde var fotolarım :)bende 158 im :) bi de beni düşün 71,9 kg yuvarlak yani :))
yap muskam ya senin nazını cekerim ben, benim ilaclar su sıra fena yapıyo, biraz alıngan oldum biraz sinirli gergin bu hafta tekrar gidicem doktora, bi ilacımı da eczane vermiyo zatenÜzülme kız sevdiğime naz niyaz yaparım ben.. Az dimi bişey olmaz...
Iyyyyk kimse yeşilçayı bana sevdiremez kendilerinden nefret ediyorum..
Ya hemen bozuluyor... Alışkın olmadığından heralde..
Sonrada düşündürüyor insana ben hepmi diyette gibi yicem diye.. Umutsuzluk yapıyor.
Yrüyüş faydalı birşeydir.2 gün yürüyüp 400 gr vermişsem yürüyüş faydalı bir şey midir yoksa bu bir tesadüf müdür
Memleket te yediklerim kilo yapmadı yeşil çay sağolsun. Daha önce de yazmıştım. Yine yazayım. Nisastayi şeker e donusmeden parcalanip atılmasını sağlıyormus emilimini engelliyormus. Şimdi 2. Bardağı içiyorum kalanı da yüzüme sürüyorum. Ayrıca yeşil çayı güneş kremi niyetine kullanabilirsiniz.Günaydın neşeli insan..
Kız sen hangi şehirdesin Hemen geleyim..
O ayrı.. Sağlık sorunu..
Ya benmi tuhafım..
Tarçın benim iştahımı açıyor.. Ayrıca bende denedim sen daha önce söylemiştin...
Bunuda sevmedim bide tarçın atınca mutfak canavarı kesildim...
Canım ya geçmiş olsun.yap muskam ya senin nazını cekerim ben, benim ilaclar su sıra fena yapıyo, biraz alıngan oldum biraz sinirli gergin bu hafta tekrar gidicem doktora, bi ilacımı da eczane vermiyo zatenhaaa bu arada yesil cayı bıraktım bim de bi tane karısık bitki cayı satılıyo, hepsinden iyi geldi valla bana tadı da pek guzel
Yrüyüş faydalı birşeydir.
Tesadüf diye birşey yoktur....
Anaam faydalı bilgiler ansiklopedisi gibisin vallahi..Memleket te yediklerim kilo yapmadı yeşil çay sağolsun. Daha önce de yazmıştım. Yine yazayım. Nisastayi şeker e donusmeden parcalanip atılmasını sağlıyormus emilimini engelliyormus. Şimdi 2. Bardağı içiyorum kalanı da yüzüme sürüyorum. Ayrıca yeşil çayı güneş kremi niyetine kullanabilirsiniz.
sagol tatlım, valla bence ic hemen bana yesil caydan daha iyi geldi dıs kabının rengi mor :)Canım ya geçmiş olsun.
Bimdekini bende aldım ama daha içmedim.
Çok okuyan mi çok gezen mi bilir bence çok okuyan. Sen beni görsen manyak mi bu dersin. Kendimi engellemiyorum her şeyi okurum.Anaam faydalı bilgiler ansiklopedisi gibisin vallahi..
Ay bende acayip kitap okurum... daaa buraya takılalı azaldı okuma saatlerim.Çok okuyan mi çok gezen mi bilir bence çok okuyan. Sen beni görsen manyak mi bu dersin. Kendimi engellemiyorum her şeyi okurum.
Gereksiz bilgi ansiklopedisi diyelim:)
Okumak kitapla sınırlı değil bak ben burdan neler öğreniyorum sayenizde. Bu da bir nevi okumak sonuçta başka hayatlar başka hikâyeler.Ay bende acayip kitap okurum... daaa buraya takılalı azaldı okuma saatlerim.
>Sizinle yazışmak daha tatlı geliyo..
Anaam aynısı valla dur kız sobada sıcak su var hemen bi yapayım..sagol tatlım, valla bence ic hemen bana yesil caydan daha iyi geldi dıs kabının rengi mor :)
(- ) Tahin helvası hacuma kilo 63.0
guncel kilo 61.2
fark -1.8
Kesinlikle.. Hemde bunlar kurgu değil gerçek..Okumak kitapla sınırlı değil bak ben burdan neler öğreniyorum sayenizde. Bu da bir nevi okumak sonuçta başka hayatlar başka hikâyeler.
yaa sormaa karataydan vazgeçtim ben bu gün itibari ile diyetisyenimin verdiği listeye başladım anacım meyvesiz yapamıyom 4-5 gün meyve yemedim dün akşam tatlıları götürdümseni kime ispiyonluyoruz acep gözleme mözleme ooooo :)
tabiiki yapacak sporunuadmiiin admmiiiin baaaak pizza yemiş spor yapsın dimiii............
muaf sın sen tatlım ogün merak etmeVay beeee! Şirinem dedim bağrıma bastım
Kaptanın izin verdiği günede eksi koymuş. Cık cık cık... Eh bende seni kaptana şikayet edeyimde gör
toplight kaptanıııııım, Bu aksi şirin senin otoriteni sorguluyooooor!!
Senin izin verdiğin güne eksi koymuşşş.. Buda yetmemiş saat 14de bitirdiim menüyede yarım artı koymuşşş..
Şikayetçiyim..
ayy bende hiç hoşlanmam kapalı havalardan içim daralırSeviyorum kız hava kapalı olunca migren tutmuyor evde perdeler kapalı oturuyorum güneş hep.gozlerimi acıtıyor. Basım ağrıyor hep
ooo yeşil çay ne işlere yarıyormuşMemleket te yediklerim kilo yapmadı yeşil çay sağolsun. Daha önce de yazmıştım. Yine yazayım. Nisastayi şeker e donusmeden parcalanip atılmasını sağlıyormus emilimini engelliyormus. Şimdi 2. Bardağı içiyorum kalanı da yüzüme sürüyorum. Ayrıca yeşil çayı güneş kremi niyetine kullanabilirsiniz.
kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?
Konuşalıım anlat bakalım neler yapacaksın?Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?
Evet karatayı bende o yüzden yapamıyom işte...yaa sormaa karataydan vazgeçtim ben bu gün itibari ile diyetisyenimin verdiği listeye başladım anacım meyvesiz yapamıyom 4-5 gün meyve yemedim dün akşam tatlıları götürdüm
Heeeyt be bitanecik kaptanım benimmm.muaf sın sen tatlım ogün merak etme
Oluur azıcık düşünceleri toparlayayım..kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?
Harika fikir kaptanım.kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?