- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.601
Harika fikir kaptanım.
Ben sabit kilodayim. 65
2016 haziran ayında rahat rahat istediğim her kombini yapabilmek istiyorum. Ayrıca bikini hayalim var. Yaz için bir sürü ucak bileti aldım 2haftaya bir farklı yerlere gidip tatil yapmak istiyorum. Rahat rahat denize girmek pareo falan kulanmamak istiyorum.
İnşallah istediğin herşeyi gerçelkleştirirsin canım..Ayrıca berbat olan düğünüm içimde kaldı özel bi gün ayarlayip nikah tazelemek istiyorum. Eskisi gibi olmaz belki ama gelinlik giymek istiyorum
Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?
kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?
Inşallah hepimiz kuzumİnşallah istediğin herşeyi gerçelkleştirirsin canım..
yok kız - ingiliz sodası sisirdi beni valla kabızlık bi yandan sis bi yandanAnaam aynısı valla dur kız sobada sıcak su var hemen bi yapayım..
(- ) Tahin helvası ha
Kız ıspanak karnabahar falan mideye çok iyi geliyormuş haa
Bide kabak.
yarar valla 3 gundur onu iciyorum sonuc ortada :)kollontai az önce ilk yudumu aldım baya güzel tadı kııız..
Banada yarar umarım.
Boydan foto harika fikir zaten zayiflasam cirt cirt çekerim boydan.gidicem boydan bir foto çekincem ne olur ne olmaz o anı ölümsüzleştirmem lazım....
2016 ya üzerime artık yelek giymicem kilolarımı saklamak için.... haziranda 60 kg olur muyum ki 62 de olur....
Evet ölümsüzleştirmek iyi fikirgidicem boydan bir foto çekincem ne olur ne olmaz o anı ölümsüzleştirmem lazım....
2016 ya üzerime artık yelek giymicem kilolarımı saklamak için.... haziranda 60 kg olur muyum ki 62 de olur....
Bakalım başladım işe yararsa yazarım.yok kız - ingiliz sodası sisirdi beni valla kabızlık bi yandan sis bi yandan
yarar valla 3 gundur onu iciyorum sonuc ortada :)
Hayal dediğin böyle olur.. Hadi inşallah kuzum...valla benim tek hayalim dikey gecisle hukuga gecmek :)
Ay gormediler mi ben olsam gözlerine sokarim dayanamamEvet ölümsüzleştirmek iyi fikir
Ben zayıflayamazsın diyenlere ziyarete gidecem henüz çoğu görmedi kilo vermemiş halimi... Bi kalsınlar böölebende azıcık keyifleneyim.
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..Ay gormediler mi ben olsam gözlerine sokarim dayanamam
Sabrin takdire şayan tabii ki keyfini süreceksin. Kız çok heyecanlı millet görünce detayiyla anlatirsin valla catlarim meraktan.Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ssabırlıyımdır ben beklerim.. Babam hep deve gibi kincisin derdi..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...
insallah canım :)Bakalım başladım işe yararsa yazarım.
Hayal dediğin böyle olur.. Hadi inşallah kuzum...
kolay gelsin muskam aman sen yemeKızlar oğluşumun okulunda toplu beslenme yapılacakmış banada kurabiye düştü.. Gidip onu yapayım ben.
İşim bitince gelirim..
oo ne güzel biletler de alınmışHarika fikir kaptanım.
Ben sabit kilodayim. 65
2016 haziran ayında rahat rahat istediğim her kombini yapabilmek istiyorum. Ayrıca bikini hayalim var. Yaz için bir sürü ucak bileti aldım 2haftaya bir farklı yerlere gidip tatil yapmak istiyorum. Rahat rahat denize girmek pareo falan kulanmamak istiyorum.
çok güzel bir fikirgidicem boydan bir foto çekincem ne olur ne olmaz o anı ölümsüzleştirmem lazım....
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...
valla cok iyi yapmıssın, bi 55 olda gorsunler sen nasıl da zayıflıyosunÖyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ama hak edene tabii..
o nasıl bısey canmBugünden itibaren kampa giriyorum.
Amerikan kalp Vakfı diyeti vardı bir arkadaşım seneler önce denemisti guzelde kilo verdi bir daha da almadı. ona bakacağım belki yaparım ama.garip bişey ıspanak haşlama falan var kilo vermekten çok verdiğini tekrar almiyormussun.
sevalim artık mazeret kalmadı tatlım haftaya derece bekliyom senden haberin olsun
kızlar takım kararı olarak perşembe kg bildirilsin yazdım
kollontai tatlım nerdesin kızdım sana ama merak da ediyom
ayda 2 kg versem bile yeter yeterki vereyim.....
eee hanımlar kilolar nirdeeee?
Ayrıca berbat olan düğünüm içimde kaldı özel bi gün ayarlayip nikah tazelemek istiyorum. Eskisi gibi olmaz belki ama gelinlik giymek istiyorum
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ama hak edene tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?