Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayrıca berbat olan düğünüm içimde kaldı özel bi gün ayarlayip nikah tazelemek istiyorum. Eskisi gibi olmaz belki ama gelinlik giymek istiyorum
İnşallah istediğin herşeyi gerçelkleştirirsin canım..

Ay kızlar zayıflayinca ne yapcaz azıcık ta onu konuşalım mi kız?

gidicem boydan bir foto çekincem ne olur ne olmaz o anı ölümsüzleştirmem lazım....

kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?

2016 ya üzerime artık yelek giymicem kilolarımı saklamak için.... haziranda 60 kg olur muyum ki 62 de olur....

Anaam aynısı valla dur kız sobada sıcak su var hemen bi yapayım..

(- ) Tahin helvası ha
Kız ıspanak karnabahar falan mideye çok iyi geliyormuş haa
Bide kabak.
yok kız - ingiliz sodası sisirdi beni valla kabızlık bi yandan sis bi yandan

kollontai az önce ilk yudumu aldım baya güzel tadı kııız..
Banada yarar umarım.
yarar valla 3 gundur onu iciyorum sonuc ortada :)

gidicem boydan bir foto çekincem ne olur ne olmaz o anı ölümsüzleştirmem lazım....

2016 ya üzerime artık yelek giymicem kilolarımı saklamak için.... haziranda 60 kg olur muyum ki 62 de olur....
Evet ölümsüzleştirmek iyi fikir
Ben zayıflayamazsın diyenlere ziyarete gidecem henüz çoğu görmedi kilo vermiş halimi... Bi kalsınlar bööle bende azıcık keyifleneyim.

Ay gormediler mi ben olsam gözlerine sokarim dayanamam
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ssabırlıyımdır ben beklerim.. Babam hep deve gibi kincisin derdi..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...

Sabrin takdire şayan tabii ki keyfini süreceksin. Kız çok heyecanlı millet görünce detayiyla anlatirsin valla catlarim meraktan.

oo ne güzel biletler de alınmış

çok güzel bir fikir

ayy muska onların yanına giderken bende yanında olmak istiyorum yüz ifadelerini görmek için

valla cok iyi yapmıssın, bi 55 olda gorsunler sen nasıl da zayıflıyosun

o nasıl bısey canm

sevalim artık mazeret kalmadı tatlım haftaya derece bekliyom senden haberin olsun

kızlar takım kararı olarak perşembe kg bildirilsin yazdım
kollontai tatlım nerdesin kızdım sana ama merak da ediyom

kaptanım güzel sonuçlarla bu hafta menülerle yürüyüşle aranızdayım inşallah

ayda 2 kg versem bile yeter yeterki vereyim.....

tabi canım ayda 2 kilo yılda 24 kilo eder. yeter ki daim olsun

eee hanımlar kilolar nirdeeee?

ben bugün 108,8 geldim cumartesi 110,7 ydim listede de 109,2

Ayrıca berbat olan düğünüm içimde kaldı özel bi gün ayarlayip nikah tazelemek istiyorum. Eskisi gibi olmaz belki ama gelinlik giymek istiyorum

noldu kız düğününde

vaaay muskam yaaa harbiden ne kin varmış sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…