Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım menuleri yaz sen yine de listeye ekleyim

Tamamdır Kollontaicim. Bu arada tartılma olayı yeni mi çıktı? Ben bilmiyordum.
Cumartesi:
Sabah:
- 2 haşlanmış yumurta
-7-8 tane patates kızartması
- 1 tane sigara böreği

Akşam:
- Izgara tavuk
- Bol salata
- 1 bira

Pazar:
- Patatesli yumurta(yaklaşık 5-6 çatal)
- 2 dilim ekmek
- Domates, salata

Akşam:
- Fırında beşamel soslu karnabahar
- 4 kaşık yoğurt

Cumartesi

Sorma, tam sıfırcı hocalar gibi :)

Mide ilaçları mı Kollontai?

Ay bende acayip kitap okurum... daaa buraya takılalı azaldı okuma saatlerim.
>Sizinle yazışmak daha tatlı geliyo..

Ahh, ben de bayılırım okumaya.
Bazen gece uyku tutmuyor kitaba başlıyorum.
Bir sonraki geceye kadar elimden bırakasım gelmiyor.
Ekstra olarak sürekli okumam gereken bir işim var ve bu duruma bayılıyorum.

Çok tatlısın muskam :))

evet sevalim artık senden güzel sonuçlar bekliyom ben

kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?

Bu sene öncelikle 27 Ocakta 9 kilo vermiş olmak istiyorum 2016'ya dair ilk hedefim o sonra da yıl bitmeden 70'in altını görmek istiyorum ki zaten hedefim de 69 eşimle dün bi iddiaya girdik 1 ayda 9 kilo verirsem bana her ay 80 lira ödeyecek

onun dışında iki yalnız ve mutsuz arkadaşım var birbirlerine giden yolları bir labirent o yolların açılmasını ve birbirlerini bulmalarını diliyorum bu yıl için

bu yıl içinde her 10 kiloluk hedefim için bir ödül vermek istiyorum kendime ama ne olacağını bilmiyorum bu ödüllerin onu düşünmedim. belki de o an için en çok istediğim şey ne ise o olur. Sene sonuna doğru belki ikinci çocuk çalışmaları olabilir

tatlım listeyi kaptna yolladım artık bugun ki menunu eklerim listeye
yok canım benim antidepresanlar, anksiyete bozuklugu var da bende, bi ilacım yesil receteli gunu dolmadı diye eczane vermiyo, tam ilacın bittigi gun yazdırmak gerekiyo, parayla da vermiyoler cunku

intikam soğuk yenen bir yemektir nihahhaaaa :))

2016'nın Aralık ayına kadar ne istiyorum bakalım? Az ama benim için öz.
  1. Öncelikle, hep böyle aşk dolu olayım istiyorum. Sanırım aşk benim için hayatın anlamı.
  2. Maksimum 60 kg olmak istiyorum.
  3. Yeni bir yazılım dili öğrenmek istiyorum.
  4. Bir de sıfırdan bir projeye başlayıp, en üste çıkarmak istiyorum.

sen niye bu kadar çok ilaç içiyon noldu sana böyle.... kim üzdü seni bu kadar... birleşip dövelim....

Anladım Kollontaicim, teşekkür ediyorum açıklama için. :)
Ben de, her fırsat bulduğumda modiwake yazdırıyorum.
Pek sık hastaneye gitme alışkanlığım yok.
Geçen kendimi, 3-4 kişi hastanenin oradayken acaba hepimiz farklı doktorlara girip bana modiwake mi yazdırsak derken buldum.

Haftasonu menülerim gelsin

Cumartesi
Sabah: 3-4 dilim beyaz ekmek + klasik kahvaltı
Akşam: ızgara biftek ve ızgara sebzeler + ayran

Pazar
Kahvaltı: diyet shake
Öğlen: yumurtalı karnabahar + 1/2 pors. makarna
Akşam : Diyet shake

Aralarda kahve ve yeşilçay
Su: henüz bi düzene oturtamadım suyu kaç litre içiyorum bilmiyorm ama sürekli içiyorum yani susuz kalmıyorum

Menülerimden de anlayacağınız üzere diyet shake'e başladım. bu öyle karışık ya da protein ağırlıklı bişey değil yani tabiri caizse müslinin sıvısı ben müsli yiyemediğim için böyle bişey denemeye karar verdim ofisten bi arkadaşımla beraber yapıyoruzpazar günü başladım bir sinirle aslında pazartesi başlayacaktım da işte

ne diyorsunuz bayanlar ben çok heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…