- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.621
tatlım menuleri yaz sen yine de listeye ekleyim
Eyvah kollontai duymasın eksici şirin nolcek..
Dymuş bile.. Elinde kalem eksi atmaya hazır bekliyor hatun.
Merak ettim du bi araştırayım..
Kız bende öyleyim karnımı doyurunca +2 bile çıkabiliyorum..
O yzden kaçamağımda tadımlık olmak zorunda
bende 72 ile basladım ha gayret tatlım 42 giyiyordum simdi 38 giyiyorum profilimde var fotolarım :)
yap muskam ya senin nazını cekerim ben, benim ilaclar su sıra fena yapıyo, biraz alıngan oldum biraz sinirli gergin bu hafta tekrar gidicem doktora, bi ilacımı da eczane vermiyo zatenhaaa bu arada yesil cayı bıraktım bim de bi tane karısık bitki cayı satılıyo, hepsinden iyi geldi valla bana tadı da pek guzel
Ay bende acayip kitap okurum... daaa buraya takılalı azaldı okuma saatlerim.
>Sizinle yazışmak daha tatlı geliyo..
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ssabırlıyımdır ben beklerim.. Babam hep deve gibi kincisin derdi..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...
evet sevalim artık senden güzel sonuçlar bekliyom benkaptanım güzel sonuçlarla bu hafta menülerle yürüyüşle aranızdayım inşallah
tabi canım ayda 2 kilo yılda 24 kilo eder. yeter ki daim olsun
ben bugün 108,8 geldimcumartesi 110,7 ydim listede de 109,2
noldu kız düğününde
vaaay muskam yaaaharbiden ne kin varmış sende
daha muracatlar baslamadı kaptanım ikinci uni olarak adalet bitiyo bu sene, insallah hukuga gecicem :)kollontai canım sınavlara müracat ettin mi canım inş olur tatlım
heheyt bu hafta birinci benim tatlıskız 3. olmuşuz ya bu hafta
ben dedim kızım size bakın dereceye girdikbu hafta ben birinciyim demek ki
kılzarr bence şu an takımdaki herkes seneye hedeflerini yazsın sadece kilo değil 2016 da ne yapmak istediklerini eğer seneye hala burda olursak bakarız hangilerini gerçekleştirebilmişiz diye ne dersiniz?
tatlım listeyi kaptna yolladım artık bugun ki menunu eklerim listeyeTamamdır Kollontaicim. Bu arada tartılma olayı yeni mi çıktı? Ben bilmiyordum.
Cumartesi:
Sabah:
- 2 haşlanmış yumurta
-7-8 tane patates kızartması
- 1 tane sigara böreği
Akşam:
- Izgara tavuk
- Bol salata
- 1 bira
Pazar:
- Patatesli yumurta(yaklaşık 5-6 çatal)
- 2 dilim ekmek
- Domates, salata
Akşam:
- Fırında beşamel soslu karnabahar
- 4 kaşık yoğurt
Cumartesi
Sorma, tam sıfırcı hocalar gibi :)
Mide ilaçları mı Kollontai?
Ahh, ben de bayılırım okumaya.
Bazen gece uyku tutmuyor kitaba başlıyorum.
Bir sonraki geceye kadar elimden bırakasım gelmiyor.
Ekstra olarak sürekli okumam gereken bir işim var ve bu duruma bayılıyorum.
Çok tatlısın muskam :))
Ben ıyıyın sen nasılsın rakibemmGünaydın kızlar umarım hepiniz çook iyisinizdir :)
Öyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ssabırlıyımdır ben beklerim.. Babam hep deve gibi kincisin derdi..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...
kızlar benim ogluslar kısırlasacak bugun, onları hazırlayım veterinere gidicez az sonra
Bir twitter fenomeni der ki; kaynanasina ön koltuğu kaptıran yeni gelin gibi uyandım; )
tatlım listeyi kaptna yolladım artık bugun ki menunu eklerim listeye
yok canım benim antidepresanlar, anksiyete bozuklugu var da bende, bi ilacım yesil receteli gunu dolmadı diye eczane vermiyo, tam ilacın bittigi gun yazdırmak gerekiyo, parayla da vermiyoler cunku
havalardandır canlarniye uleyn noluyo size....
tatlım listeyi kaptna yolladım artık bugun ki menunu eklerim listeye
yok canım benim antidepresanlar, anksiyete bozuklugu var da bende, bi ilacım yesil receteli gunu dolmadı diye eczane vermiyo, tam ilacın bittigi gun yazdırmak gerekiyo, parayla da vermiyoler cunku
Senin öyle oldugunu dusunursek mutlu olmayız ki üzülürüzzz :))etmeyin hanımlar ben ilaclardan dolayı her sabah oyle oluyorum beni dusunun mutlu olun :)
kızlarr yeşil çaylar ve sular ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?