Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl bir şey o diyet shake rakibem ki?
Hem niye sinirlendin bakayım sen?

Cuma: 62.6
C.tesi:62.5
pazar:62.9
P.tesi:63.1

Ebrucum, neler oldu hafta sonu?

bu diyet şhake her... denen markanın mı işe yarıyor mu?
Cuma: 62.6
C.tesi:62.5
pazar:62.9
P.tesi:63.1
menülerde iyi idi ama ne oldu?

Nasıl bir şey o diyet shake rakibem ki?
Hem niye sinirlendin bakayım sen?

eşim kızdırdı gene en son iddiaya girdik işte bu shake e 200 lira verdim de ondan kapıştık

bu diyet şhake her... denen markanın mı işe yarıyor mu?

evet kaptanım benim yakınımdan iki kişide ben bizzat şahit oldum yani işe yarıyor bi zararı yok diyorlar süte karıştır bebeğine içir o derece diyorlar emziren hamile herkes içebilir içinde bitki mitki yok sadece bi öğünün sıvı olarak birleştirilmiş haliymiş 216 kalori.. valla beni de heveslendirdiler sporcular falan içiyor ya christiano ronaldo nun da sponsoruymuş

bi de bizim burda kulüpleri var var ya zaıflayan zayıflayana e benim iştahımı da malum hiçbirşey kesemiyor ben öyle muskam gibi bi lokmacık bi lokmacık yiyemiyorum illa ya hep ya hiçim yani ben de bu yola başvurdum zaten bu da olmazsa vazgeçicem artık olduğum gibi yaşayıp mutlu olucam çok sıkıldım

Hadi yaa güneş kremimi ?

Rakibem, sıkma canını şekerim.
Umarım bu işe yarar ama baktın olmadı vazgeçmek yok.
Biz, bu kilolardan kurtulacağız.
Başka yolu yok.

Evet ölümsüzleştirmek iyi fikir
Ben zayıflayamazsın diyenlere ziyarete gidecem henüz çoğu görmedi kilo vermiş halimi... Bi kalsınlar bööle bende azıcık keyifleneyim.
Ben de daha fazla alma kilo almıssın dıyenlere gıdıcem. Çok begendıgım bı kumaş pantolonum var. çok zarif bende onu gıymek ıstıyorum

Ohhh iyi yapmışşın bırden senı boyle gorurlerse tanıyamayacaklarr

Rakibem, sıkma canını şekerim.
Umarım bu işe yarar ama baktın olmadı vazgeçmek yok.
Biz, bu kilolardan kurtulacağız.
Başka yolu yok.

baktım olmadı ben vazgeçicem rakibem ya demek ki ben yapamıyorum benden olmuyo dicem

ama gene de bundan umutluyum bi de öyle bi tok tutuyor ki sorma akşam ziyafet çeksem bu kadar doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…