- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.641
Cuma: 62.6eee hanımlar kilolar nirdeeee?
kızlarr yeşil çaylar ve sular ne alemde
Aaaaa senin ki iyice kararlı gülüm yaa
Anaam ben kutuplarda yaşasam Şu güneşin doğmadığı günlerde delirirdim heralde...
Kııız nasıl bildin
İnanmıyorum yaaa. Naptı biliyonmu?,
Arkadaş geçinemiyo ay sonu ay sonu sen git tahin al bu bana yapılırmı..
Haftasonu menülerim gelsin
Cumartesi
Sabah: 3-4 dilim beyaz ekmek + klasik kahvaltı
Akşam: ızgara biftek ve ızgara sebzeler + ayran
Pazar
Kahvaltı: diyet shake
Öğlen: yumurtalı karnabahar + 1/2 pors. makarna
Akşam : Diyet shake
Aralarda kahve ve yeşilçay
Su: henüz bi düzene oturtamadım suyu kaç litre içiyorum bilmiyorm ama sürekli içiyorum yani susuz kalmıyorum
Menülerimden de anlayacağınız üzere diyet shake'e başladım. bu öyle karışık ya da protein ağırlıklı bişey değil yani tabiri caizse müslinin sıvısıben müsli yiyemediğim için böyle bişey denemeye karar verdim ofisten bi arkadaşımla beraber yapıyoruz pazar günü başladım bir sinirle aslında pazartesi başlayacaktım da işte
ne diyorsunuz bayanlarben çok heveslendim
Cuma: 62.6
C.tesi:62.5
pazar:62.9
P.tesi:63.1
bu diyet şhake her... denen markanın mı işe yarıyor mu?Haftasonu menülerim gelsin
Cumartesi
Sabah: 3-4 dilim beyaz ekmek + klasik kahvaltı
Akşam: ızgara biftek ve ızgara sebzeler + ayran
Pazar
Kahvaltı: diyet shake
Öğlen: yumurtalı karnabahar + 1/2 pors. makarna
Akşam : Diyet shake
Aralarda kahve ve yeşilçay
Su: henüz bi düzene oturtamadım suyu kaç litre içiyorum bilmiyorm ama sürekli içiyorum yani susuz kalmıyorum
Menülerimden de anlayacağınız üzere diyet shake'e başladım. bu öyle karışık ya da protein ağırlıklı bişey değil yani tabiri caizse müslinin sıvısıben müsli yiyemediğim için böyle bişey denemeye karar verdim ofisten bi arkadaşımla beraber yapıyoruz pazar günü başladım bir sinirle aslında pazartesi başlayacaktım da işte
ne diyorsunuz bayanlarben çok heveslendim
menülerde iyi idi ama ne oldu?Cuma: 62.6
C.tesi:62.5
pazar:62.9
P.tesi:63.1
bende şimdi koydum kendime yeşil çay sabah da rezene içmiştimHemen içiliyor kaptanım. :)
Evet canm bayağı uğrastın72 den kurtulmak ıcınCuma 72,3
Pazartesi 71,9
böyle bakınca iyi gözüküyo da arada ne emek var aaahh aahhh....
bende şimdi koydum kendime yeşil çay sabah da rezene içmiştim
Nasıl bir şey o diyet shake rakibem ki?
Hem niye sinirlendin bakayım sen?
bu diyet şhake her... denen markanın mı işe yarıyor mu?
Tesadüf olur mu hic yürüyüstendirr2 gün yürüyüp 400 gr vermişsem yürüyüş faydalı bir şey midir yoksa bu bir tesadüf müdür
Hadi yaa güneş kremimi ?Memleket te yediklerim kilo yapmadı yeşil çay sağolsun. Daha önce de yazmıştım. Yine yazayım. Nisastayi şeker e donusmeden parcalanip atılmasını sağlıyormus emilimini engelliyormus. Şimdi 2. Bardağı içiyorum kalanı da yüzüme sürüyorum. Ayrıca yeşil çayı güneş kremi niyetine kullanabilirsiniz.
eşim kızdırdı gene en son iddiaya girdik işte bu shake e 200 lira verdim de ondan kapıştık
evet kaptanım benim yakınımdan iki kişide ben bizzat şahit oldum yani işe yarıyor bi zararı yok diyorlar süte karıştır bebeğine içir o derece diyorlar emziren hamile herkes içebilir içinde bitki mitki yok sadece bi öğünün sıvı olarak birleştirilmiş haliymiş 216 kalori.. valla beni de heveslendirdiler sporcular falan içiyor ya christiano ronaldo nun da sponsoruymuş
bi de bizim burda kulüpleri var var ya zaıflayan zayıflayanae benim iştahımı da malum hiçbirşey kesemiyor ben öyle muskam gibi bi lokmacık bi lokmacık yiyemiyorum illa ya hep ya hiçim yani ben de bu yola başvurdum zaten bu da olmazsa vazgeçicem artık olduğum gibi yaşayıp mutlu olucam çok sıkıldım
Keşke cuma kilon bu olsaydı :)cuma kilo 63.0
guncel kilo 61.2
fark -1.8
Okumak çok guzel yaaÇok okuyan mi çok gezen mi bilir bence çok okuyan. Sen beni görsen manyak mi bu dersin. Kendimi engellemiyorum her şeyi okurum.
Gereksiz bilgi ansiklopedisi diyelim:)
Ben de daha fazla alma kilo almıssın dıyenlere gıdıcem. Çok begendıgım bı kumaş pantolonum var. çok zarif bende onu gıymek ıstıyorumEvet ölümsüzleştirmek iyi fikir
Ben zayıflayamazsın diyenlere ziyarete gidecem henüz çoğu görmedi kilo vermiş halimi... Bi kalsınlar böölebende azıcık keyifleneyim.
Ohhh iyi yapmışşın bırden senı boyle gorurlerse tanıyamayacaklarrÖyle laflar yedimki Tam zayıflamadan gözlerine sokamam..
Ssabırlıyımdır ben beklerim.. Babam hep deve gibi kincisin derdi..
Ama hak edene tabii..
Şubattan beri bahane üzstüne bahane uydurdum zavallı k.validemi bile alet ettim bahanelerime.. Kimseyede söylemedik kilo verdiğimi baya baya kumpas kurdum yani...
Rakibem, sıkma canını şekerim.
Umarım bu işe yarar ama baktın olmadı vazgeçmek yok.
Biz, bu kilolardan kurtulacağız.
Başka yolu yok.
Kolay gelsinnKızlar oğluşumun okulunda toplu beslenme yapılacakmış banada kurabiye düştü.. Gidip onu yapayım ben.
İşim bitince gelirim..
Aynen yaaaoo ne güzel biletler de alınmış
çok güzel bir fikir
ayy muska onların yanına giderken bende yanında olmak istiyorum yüz ifadelerini görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?