Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar malumunuz yıl sonu ve bizim işler çok yoğun hemen menümü yazayım bu hafta beni idare edin rica ediyorum

Dünkü Menüm
Sabah
1 dilim kepekli peynirli tost, 6 zeytin, 1 bardak çay şkersiz

Öğlen
1 kase mercimek, 1 kase yoğurt

Ara
2 mandalina

Akşam
Ciğer ve bulgur pilavı 2 bardak ayran

Su 1 lt

Bu cuma bildirim varmıymış kızlar ya?

Perşembe yapılacak canım

Canım sen bi geldin pir geldiinn
Maşallahh nazar değmesiinn..
Muhteşem gidiyorsun bu hafta grubumuz dereceye gırer heralde :))
Kollantai de aldıklarını vermişş.
Bu hafta cook ıyısınızz

hadi inşallah canım ağzın bal yesin

kızlar küçük oğlan hastalanmış 3 gün rapor aldım geçmişi sonra okurum haber vereyim dedim

geçmiş olsun kaptanım

Dünkü Menüm

Sabah: Shake

Öğlen: Yarım orta pizza 1 bardak light kola

Akşam: Shake

Bugünkü Menüm

Sabah: Shake

Öğlen: Yarım ekmek kaşarlı tost

Akşam: Shake

Aralarda: Bitki çayı, Türk kahvesi

Arkadaşlar dün ve bugün yemekhaneye inemedik işlerden (sene sonu ya) ondan böyle bi acayip oldu yarın öğlen daha iyi olacak inşallah

Bunlarda çok iyi zaten canmm.
Maşallah sana :))
Şhake işe yaradı desene:)

Ama suyunu ve sporunu eklememıssın.
Kollantai kontrol ediyor sporun eksi olmasın

Kız karabatak gibisin
Hop burdasin hop yoksun.
Kolay gelsin.

Güzel olmuş canım.
Geldim canım ama yıl sonu nefes alacak vakit yok.. Haftaya burdayım kesintisiz ama bu hafta mazur görün gelebildiğim kadar geleceğim
Ne demek tatlım ben merak ettim sadece iyimisin diye.

güneşli havayı değerlendirmemek olmaz 45 dk yürüyüşümü yaptım ve geldim
Kız bana inatmi yazıyon güneşli diye yaaaa!
Menü yazmakta kolaylaştı sana.

kızlar psikiyatriden cıktım, üsenmedim diyetlsyene gittim, onun bana verdigi ülser menusuyle bir ay sonra 70 kilo olurum gunde 9 dilim beyaz ekmek ye diyo neyse onu ciddiye almadım hemen oradan spor hekimligine gittim, yag kas olcumu yaptırdım gayet iyiymis, 6 kilo fazlam var, 60.2 cıktım orada ama tabi evdeki tartıyı baz alıyorum bir ay sonra bi daha gidicem spır hekimligine :) shake ictigimi soyledim hic bi dr onermiyo, bu ay aldıgımı bitireyim dedim tamam ama baska alma dedi, karaciger ve bobrekte inanılmaz hasar yapıyormus uzun sureli kullanımda ve kısa sureli kullanımda bile tahlil yaptır bitirince kotu hissedersen falan dedi boyle iste

Ayyy keşke almadan uğrayıp sorsaydin. Dikkatli ol kullanırken.
Sende candy_candy .
Diyetisyen de maşallah yani. 9 dilimde nedir yahu??

Kız beni her topikte buluyonda burayimi bulamadin?
Diyet günlüklerinde bir arkadaşın günlüğü.

Sıkı fikiligi bende sevmem. Tam bi ev kusuyum.
Misafirlik günler vs bana gore değil ı-ıh.

Aynen :))
Genel olarak sessiz durmayı başarabilen bir insan değilim aslında.
O yüzden bir ortama girince çok konuşuyorum. (O ortamlara da kolay kolay girmediğim için aa çok soğuk, kendini beğenmiş diyorlarmış. :)) O anda kaynaşma oluyor, sonra devamı bekleniyor. Aslında ben anlık konuşmuş oluyorum. Kendi çevremde ayarlayabiliyorum sıkıntı olmuyor ama geçtiğimizde eşimin ailesinin çevresinden kaç kişi bu kaynaşma sonunda arayıp yemeğe çağırdı.
Kahvaltılar zaten bitmiyordu. En son kendi şehrimize dönmeye yakın eşim sus ne olur yalvarırken ben ağzımdan çıkacak lafları tutmak için kıvranıyordum. :) Şimdi de başıma bir sürü telefon konuşması kaldı ve ben telefonla konuşmayı hiç sevmem.

Ben de çok bahsetmem normalde Ebrucum ama bahsedince insanlar genelde tam tersini düşünüyor oluyor.
En son aaa ne güzel her gün kahvaltıyı beraber yapmak falan aslında muhabbetleri olduğunda bayılasım geldi. :)
Benim de annemler ve eşimin ailesi aynı şehirde. İki taraf da deli gibi program yapıyor. Biz de eşimle arkadaşlarla buluşacağız diye dışarı çıkıp, kafamızı dinleyecek yer arıyoruz. :)

Fıstıklar ben şimdilik gidiyorum. Öğleden sonra gorusuruz.

Kolay gelsin Muskam.

Ayy, leblebi. Çok mantıklı benim öğleden sonra açlıklarımda.

Kolay gelsin Shoji.
Menü gayet güzel. Sormadık ama kesin vardır bildirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…