- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.861
Ayyy ne hoş..Kızlar oğlumun yeni yıl gösterisi var şimdi okuldayim aranıza bi kaç saate katilirim
Ebru dünkü menu bende etkili oldu Karnım düzeldi azcik
aynen canım aynı marka ben de suyu almadım cayla shakei 145e aldım :)
Adam batmadı yani.İyiii...
Bende iyiyim teşekkür ederim canm.İyiyiz şeker sen nasılsın?
Gerçekten doyuruyor mu ki sıvı sonuçta insan yemek yemiş gibi hissetmez kiiSeval 200tlye almış seninkide aynımı?
Ufff dost kazığı.Anaaa ben kazıklanmışım baya
lan bi de çok yakınım birinden aldım haa
Benim adam batmış muskam
Evet bende yavru kedi köpek kuş...Resimlerini at kız pek severim yavruşları..
Hiç bir fikrim yok canım. Kullananlar huuuu cevap verin.Gerçekten doyuruyor mu ki sıvı sonuçta insan yemek yemiş gibi hissetmez kii
Canım boyun cok hos hele bıde kilo verdin miiiiMemnun oldum canım ne güzel şimdi çok dikkatli gençlik ben şahsen yeni evliyken hiç dikkat etmedim evlendim artıya geçtim hep çocuklardan sonra dank etti:) on üç senedir 85kilonun altına inemedim bu kez başaracağım ama sizlerde şahidim olacaksınız:)
Boyumu yazmayı unutmuşum
1.73 boy
88.5 kilo
Canım sen bi geldin pir geldiinnİyiyim çok şükür 600 gr daha vermişim 108,3 'üm yarın belki 107'yi görücem çok mutlu ve umutluyum :) dün doğumgünü partisi vardı sadece light kola içtim
hedef cumaya 106 inşallah
tatlımbonu iciyosan yesil caya gerek yok zatenİciyorum da Yeşilçay deyince içindekileri tutamıyorum işte.
sagolasın canım :) dedigin gibi belki zmana ihtiyacın vardır, simdi nerde yasıyosun?Biliyorum o tarafı Kollontaicim. Gerçekten tam stresten uzaklaşma yerleri.
Hayırlı olsun, umarım hastane işi de olur ama dediğin gibi torpil olayları üst düzey.
Belki özel labaratuarlar var. Oralara da bakabilirsiniz.
Tabi ya, aile de çok önemli.
Dediğin gibi bir sıkıntı olduğunda çok güzel bir şey ailenin yakın olması ama yakın olunca sürekli herkes gelsinler ya da gidelim diye bekliyor ya onu sevmiyorum.
Yine de belki erkendir benim için zamanla düşüncelerim değişir diye de açık kapı bırakmıyor değilim. :)
Tamamdır Kollontaicim. Ben bugünkü menümü yazacaktım ama gece yazayım o zaman onu da.
valla kazıklanmıssın sevalim o zamanAnaaa ben kazıklanmışım baya
lan bi de çok yakınım birinden aldım haa
Benim adam batmış muskam
Diğer grup ta neymişşş
valla simdilik gayet tok tutuyo, kıvamlı bisey zaten, cok sıvı degil :)Hiç bir fikrim yok canım. Kullananlar huuuu cevap verin.
gecmis olsun kaptanımkızlar küçük oğlan hastalanmış 3 gün rapor aldım geçmişi sonra okurum haber vereyim dedim
Geçmiş olsun kaptanim usutmusmu?kızlar küçük oğlan hastalanmış 3 gün rapor aldım geçmişi sonra okurum haber vereyim dedim
Şştt küçükler herşeyi merak etmez öyle!Diğer grup ta neymişşş
Hımm hadi bakalım. Sonuçları bekliyoruz.valla simdilik gayet tok tutuyo, kıvamlı bisey zaten, cok sıvı degil :)
gecmis olsun kaptanım
İyiymiş o zamn ama bi öğün yıyıp iki ögun ıcıyonuz degıl mı?yok daha adamım issiz bu hafta baslayacak insallah :) aynen ya bence beni sporda biraz sisirdi sadece yuruyus yapıcam bir sure pilatesle jillian yapmıycam, ah o ingiliz sodası yok mu ah
valla 1 aya yakın gider dedi, ben sonlara dogru biraz idareli icerim 1 ay gitsin diye
İnşallah canım yaaaCanım boyun cok hos hele bıde kilo verdin miiii
Çook hos olursun?
Aaa evet unutmuştuk tesekkurlerrryeşil çayları unuttunuz bugün hatırlatayım dedim
kızlar küçük oğlan hastalanmış 3 gün rapor aldım geçmişi sonra okurum haber vereyim dedim
tatlımbonu iciyosan yesil caya gerek yok zaten
sagolasın canım :) dedigin gibi belki zmana ihtiyacın vardır, simdi nerde yasıyosun?
valla kazıklanmıssın sevalim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?