Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ben başta annemlerden uzak kalıyorum diye her ay gidelim gidelim diyordum. Her ay 300-400 sadece yola gıdıyordu. Şimdi bende daimi memlekete tasınmak istemiyorum.Dediğin gibi çok git gel oluyor. Benim kafam kaldırmaz o kadar samimiyeti.Gerçekten harika insanlar (özeellikle kayınvalıdem) ama bence ne kadar mesafe o kdar kıymetli yapar insanı.

İyiymiş o zamn ama bi öğün yıyıp iki ögun ıcıyonuz degıl mı?
yok kız gunde bir kere iciyosun iki ogun yerine geciyo :)
valla bence en guzel yaslanmalık yer ya balıkesir ya canakkale

Benim de şükür bir problemim yok Ebrucum. İyi insanlar kendileri ama işte, sürekli gel git olayları ı-ıh.
Uzakta olunca sorun olmuyor ama aynı şehirde olunca sürekli gelip gitmesen kimse bir şey demese de bozulanlar olacak ya da her gelmek isteyen olduğunda o gün misafir ağırlamak isteyemeyebilirsin.
Sıklığın artma düşüncesi beni rahatsız ediyor.
Yazın 1-2 ay orada kaldık.
Herkes el üzerinde tutuyor ama ben bir süre sonra boğuluyorum. Tek isteğim yalnız kalmak oluyor.
Tamamen kişilik yapısı işte.
Kimileri için de sürekli iç içe insanlarla olmak güzel.

Ama ama ama merak ettiim ablacımm
Kız beni her topikte buluyonda burayimi bulamadin?
Diyet günlüklerinde bir arkadaşın günlüğü.

Sıkı fikiligi bende sevmem. Tam bi ev kusuyum.
Misafirlik günler vs bana gore değil ı-ıh.

İlk defa fikir olarak bana bu kadar benzeyen biriyle konuşmak ççok hoşş
Aynen ne kadar yakın olsan o kadar sorun olur bence. Akrabalar buradasınız neden gelmiyorsunuz demeye başlıyor. Ve hergün müsait olamıyorsun. Ve mesela annemler bi gun ayarlıyor birlıkte sunu yapalım dıye kv lerde baska program. Ben kırmak ıstemıyorum yapı olarak yok da dıyemıyorum Sürekli arada kalıyomm

Hu huuuu güzellikler nasılsınız?
Bugün de yanıma beyaz leblebi aldım . Öğlen için de simit ayran :)
Hava çok soģuk, yarın yoğun kar yağışı varmış. Ben yine burda olcam.
Öpüyorum akşama görüşürüz

İyiyizzz. Sen nasılsın canmm..
Simit ayran bisküviden daha ıyı olmuş.:))
Karda kısta calısacan yanii
Hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…