- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.881
Oooohh çook iyi canım harika ben dün köfte yapamadım.Kızlar oğlumun yeni yıl gösterisi var şimdi okuldayim aranıza bi kaç saate katilirim
Ebru dünkü menu bende etkili oldu Karnım düzeldi azcik
Canım ben başta annemlerden uzak kalıyorum diye her ay gidelim gidelim diyordum. Her ay 300-400 sadece yola gıdıyordu. Şimdi bende daimi memlekete tasınmak istemiyorum.Dediğin gibi çok git gel oluyor. Benim kafam kaldırmaz o kadar samimiyeti.Gerçekten harika insanlar (özeellikle kayınvalıdem) ama bence ne kadar mesafe o kdar kıymetli yapar insanı.Biliyorum o tarafı Kollontaicim. Gerçekten tam stresten uzaklaşma yerleri.
Hayırlı olsun, umarım hastane işi de olur ama dediğin gibi torpil olayları üst düzey.
Belki özel labaratuarlar var. Oralara da bakabilirsiniz.
Tabi ya, aile de çok önemli.
Dediğin gibi bir sıkıntı olduğunda çok güzel bir şey ailenin yakın olması ama yakın olunca sürekli herkes gelsinler ya da gidelim diye bekliyor ya onu sevmiyorum.
Yine de belki erkendir benim için zamanla düşüncelerim değişir diye de açık kapı bırakmıyor değilim. :)
Asılonlara güvenmemek lazım.Anaaa ben kazıklanmışım baya
lan bi de çok yakınım birinden aldım haa
Geçmiş olsun kaptanım neyi var oğlusunuzunkızlar küçük oğlan hastalanmış 3 gün rapor aldım geçmişi sonra okurum haber vereyim dedim
Ama ama ama merak ettiim ablacımmŞştt küçükler herşeyi merak etmez öyle!
yok kız gunde bir kere iciyosun iki ogun yerine geciyo :)İyiymiş o zamn ama bi öğün yıyıp iki ögun ıcıyonuz degıl mı?
valla bence en guzel yaslanmalık yer ya balıkesir ya canakkaleÇok geçmiş olsun Kaptanım..
Şimdi direkt buradan söylemeyeyim de Kollontaicim, Türkiye'nin batı bölümündeyim.
Eskişehir ile karşılaştırılmayacak bir yer ama 3-4 sene sonra eşimin de işi bırakma düşüncesi var.
Ardından hayalimiz bir kıyı kasabası ya da sakin bir tatil beldesinde yaşamak ama yer konusunda netleştiremedik bir türlü.
Canım ben başta annemlerden uzak kalıyorum diye her ay gidelim gidelim diyordum. Her ay 300-400 sadece yola gıdıyordu. Şimdi bende daimi memlekete tasınmak istemiyorum.Dediğin gibi çok git gel oluyor. Benim kafam kaldırmaz o kadar samimiyeti.Gerçekten harika insanlar (özeellikle kayınvalıdem) ama bence ne kadar mesafe o kdar kıymetli yapar insanı.
yok kız gunde bir kere iciyosun iki ogun yerine geciyo :)
valla bence en guzel yaslanmalık yer ya balıkesir ya canakkale
Dün gördüm hesabı geçici olarak pasif yazıyorduu@benim kelebegim tatlisim nerelerdesin. Dunde gorunmedin?
Kız beni her topikte buluyonda burayimi bulamadin?Ama ama ama merak ettiim ablacımm
Sıkı fikiligi bende sevmem. Tam bi ev kusuyum.Benim de şükür bir problemim yok Ebrucum. İyi insanlar kendileri ama işte, sürekli gel git olayları ı-ıh.
Uzakta olunca sorun olmuyor ama aynı şehirde olunca sürekli gelip gitmesen kimse bir şey demese de bozulanlar olacak ya da her gelmek isteyen olduğunda o gün misafir ağırlamak isteyemeyebilirsin.
Sıklığın artma düşüncesi beni rahatsız ediyor.
Yazın 1-2 ay orada kaldık.
Herkes el üzerinde tutuyor ama ben bir süre sonra boğuluyorum. Tek isteğim yalnız kalmak oluyor.
Tamamen kişilik yapısı işte.
Kimileri için de sürekli iç içe insanlarla olmak güzel.
Bizle yazisdirkende öyle yazıyordu.Dün gördüm hesabı geçici olarak pasif yazıyorduu
İlk defa fikir olarak bana bu kadar benzeyen biriyle konuşmak ççok hoşşBenim de şükür bir problemim yok Ebrucum. İyi insanlar kendileri ama işte, sürekli gel git olayları ı-ıh.
Uzakta olunca sorun olmuyor ama aynı şehirde olunca sürekli gelip gitmesen kimse bir şey demese de bozulanlar olacak ya da her gelmek isteyen olduğunda o gün misafir ağırlamak isteyemeyebilirsin.
Sıklığın artma düşüncesi beni rahatsız ediyor.
Yazın 1-2 ay orada kaldık.
Herkes el üzerinde tutuyor ama ben bir süre sonra boğuluyorum. Tek isteğim yalnız kalmak oluyor.
Tamamen kişilik yapısı işte.
Kimileri için de sürekli iç içe insanlarla olmak güzel.
Kız beni her topikte buluyonda burayimi bulamadin?
Diyet günlüklerinde bir arkadaşın günlüğü.
Hıı bilmiyom ki o zamnBizle yazisdirkende öyle yazıyordu.
GörüşürüzzzFıstıklar ben şimdilik gidiyorum. Öğleden sonra gorusuruz.
İyiyizzz. Sen nasılsın canmm..Hu huuuu güzellikler nasılsınız?
Bugün de yanıma beyaz leblebi aldım . Öğlen için de simit ayran :)
Hava çok soģuk, yarın yoğun kar yağışı varmış. Ben yine burda olcam.
Öpüyorum akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?