- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.921
kızlar psikiyatriden cıktım, üsenmedim diyetlsyene gittim, onun bana verdigi ülser menusuyle bir ay sonra 70 kilo olurumgunde 9 dilim beyaz ekmek ye diyo neyse onu ciddiye almadım hemen oradan spor hekimligine gittim, yag kas olcumu yaptırdım gayet iyiymis, 6 kilo fazlam var, 60.2 cıktım orada ama tabi evdeki tartıyı baz alıyorum bir ay sonra bi daha gidicem spır hekimligine :) shake ictigimi soyledim hic bi dr onermiyo, bu ay aldıgımı bitireyim dedim tamam ama baska alma dedi, karaciger ve bobrekte inanılmaz hasar yapıyormus uzun sureli kullanımda ve kısa sureli kullanımda bile tahlil yaptır bitirince kotu hissedersen falan dedi boyle iste
yok çankırının bi ilçesindeyim benİstanbuldamisin ermus?
hedef38beden kesinlikle benim kafadasin.
K.validem hergun gelin deyince (ya tabi ) dememek için zor tutuyorum kendimi.
Bende ankaradayim. Bizede gelse ya azıcık güneş.yok çankırının bi ilçesindeyim ben
İnsan kendinden şüphe ediyor dimi? Acaba benmi yabaniyim bunlar vicik vicik pek bi mutlu diyeMutlu oldum benim gibi düşünenleri görünce muskam. :))
Su gibi rahatça iç. Meyvelinin var ama.bişey soracağım doğal maden suyunun kalorisi var mı yoksa su gibi mi
Afiyet olsunn :))Salatama oğlum el koydu bi daha yapıp geleyim bari.
Oldu valla. Bi tepsi börek yemis gibi doydum.Afiyet olsunn :))
Maşallah ne çok gezmişşin..kızlar psikiyatriden cıktım, üsenmedim diyetlsyene gittim, onun bana verdigi ülser menusuyle bir ay sonra 70 kilo olurumgunde 9 dilim beyaz ekmek ye diyo neyse onu ciddiye almadım hemen oradan spor hekimligine gittim, yag kas olcumu yaptırdım gayet iyiymis, 6 kilo fazlam var, 60.2 cıktım orada ama tabi evdeki tartıyı baz alıyorum bir ay sonra bi daha gidicem spır hekimligine :) shake ictigimi soyledim hic bi dr onermiyo, bu ay aldıgımı bitireyim dedim tamam ama baska alma dedi, karaciger ve bobrekte inanılmaz hasar yapıyormus uzun sureli kullanımda ve kısa sureli kullanımda bile tahlil yaptır bitirince kotu hissedersen falan dedi boyle iste
Ayyy keşke almadan uğrayıp sorsaydin. Dikkatli ol kullanırken.
Sendecandy_candy .
Diyetisyen de maşallah yani. 9 dilimde nedir yahu??
Aynen :))
Genel olarak sessiz durmayı başarabilen bir insan değilim aslında.
O yüzden bir ortama girince çok konuşuyorum. (O ortamlara da kolay kolay girmediğim için aa çok soğuk, kendini beğenmiş diyorlarmış. :)) O anda kaynaşma oluyor, sonra devamı bekleniyor. Aslında ben anlık konuşmuş oluyorum. Kendi çevremde ayarlayabiliyorum sıkıntı olmuyor ama geçtiğimizde eşimin ailesinin çevresinden kaç kişi bu kaynaşma sonunda arayıp yemeğe çağırdı.
Kahvaltılar zaten bitmiyordu. En son kendi şehrimize dönmeye yakın eşim sus ne olur yalvarırken ben ağzımdan çıkacak lafları tutmak için kıvranıyordum. :) Şimdi de başıma bir sürü telefon konuşması kaldı ve ben telefonla konuşmayı hiç sevmem.
Bende ankaradayim. Bizede gelse ya azıcık güneş.
İnsan kendinden şüphe ediyor dimi? Acaba benmi yabaniyim bunlar vicik vicik pek bi mutlu diye
bişey soracağım doğal maden suyunun kalorisi var mı yoksa su gibi mi
Sende haklisin canım sonuçta 9 dL ekmeği öneren de doktor.Ben bu konuda doktorlara pek inanmıyorum muskam yaaonlar bi sistemin çarkı olmuşlar resmen bol keseden atıyorlar. kollontai'nin içtiği shake i almış mı tahlil etmiş mi içinde ne var ne yok neye göre karaciğer böbrek hasarı yapıyormuş söylemiş mi anca bol keseden atsınlar başka hiçbir şey değil
shake'in içinde bitkisel ve kimyasal hiçbir şey yok kiprotein karbonhidrat yağ ve vitamin ile mineral var bildiğin sabah süte kattığın müslinin nesfitin sıvısı yani. bak çayına der anlarım bissürü bitki var ama shake ine laf yok
Sanırım bu gelinkerin ortak derdihedef38beden kesinlikle benim kafadasin.
K.validem hergun gelin deyince (ya tabi ) dememek için zor tutuyorum kendimi.
Tam ne ıyı çabuk kaynasıyorsun dıyecektim ammmaaa
Başına dert alıyomuşsunn
Aynen...Aynen ya.
Tam da öyle oluyor.
1-2 gün evde oturunca sıkılan insanlar var.
Bir de bana soruyorlar. Evde sıkılmıyor musun sen? Yahu diyorum niye sıkılayım.
Benim güzel zaman geçirmek için birilerine ihtiyacım yok ki.
Yok Ermuscum.
Aynen yaaaBende ankaradayim. Bizede gelse ya azıcık güneş.
İnsan kendinden şüphe ediyor dimi? Acaba benmi yabaniyim bunlar vicik vicik pek bi mutlu diye
Aynen...
Sıkılmak ne demek bazen nasıl akşam oluyor anlayamıyorum bile
Ya kadincagiz şeker gibide ben yabaniyim.Sanırım bu gelinkerin ortak derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?