- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.961
Anacım 1 çay kaşığı Onuda görmemiş gibi yapıver
Teşekkur ederim canm.Ebrucum, şu an için siteler dediğin gibi teknik bir kaç değişiklik nedeni ile full kapalı.
1 hafta kadar böyle olacak ardından göndereyim.
Genel olarak bu başlıkta toplayabiliriz.
Tamam tamam görmedim muskacım. :)
ohh ohh seytanın kulağına kurşunnBıraktım Ebrucum. Bugün gayet iyiyim. Canım hiçbir şey istemedi. :)
Rakibem oğlak değil miydin sen de? Normaldir. :))
Teşekkur ederim canm.
Bi tanıdıgın kullandıgı vardı da uyelıgı bıttı sanırım onun ıcın bakayım dedım.
Uyarsa senle devam etsın
Aynen valla nazar değmesin bana. :))ohh ohh seytanın kulağına kurşunn
canım sadece bu sabah ictim internette arastırdım amerikada falan satısı yasaklanmıs ani olum vs sebep olabiliyomus , 30 gun iade suresi var yarın adamı arıycam iade edebilirsem edicem yoksa direk cope, esimde icirmem ben sana onu diyor zaten, bende icmemAyyy keşke almadan uğrayıp sorsaydin. Dikkatli ol kullanırken.
Sendecandy_candy .
Diyetisyen de maşallah yani. 9 dilimde nedir yahu??
valla bende istanbulda o kadar yasadım ilk defa duydum ve gittim canım, yag kas olcumu ve takibi yapıyor, gerekirse diyetisyene yolluyuo, nabzına gore uygun egzersizleri oneriyo falan yani :)Spor hekimliğini hiç duymamıştım Kollontaicim. Nasıl bir birim o?
tatlım sen yine mi cokokrem aldın hani bitmisti, sporun oldugu icin eksi yok, ama yarın gorursem valla cezalısın :)Menümü yazayım akşam belli ne yiyeceğim nasılsa..
8,00
2 dl kız.kepek ekmeği/yarım kk peynir/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı çokokrem/5 zeytin
14,30
yeşil salataya 2 ince dilim salam ve 1 ince dilim kaşar ve 2 çeri domates doğradım azıcık ketçap ve mayonez ekledim.
19,30
2-3 çorba kaşığı patates yemeği/salata..
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor
1,5 saat yürüyüş
kollontai dünkü menüm aşağıdaki..
8,00
2 dl ekmek/1 yumurta/1 kk peynir/5 zeytin
14,00
Semiz otu yemeği(Pirinçsiz)/2 kaşık yoğurt
19,00
1 kase tavuksuyu çorba(kremasız-unsuz)
Su 3 oldu bile
Spor 1,5 saat yürüyüş...
Dene bakalım inşallah iade alır.canım sadece bu sabah ictim internette arastırdım amerikada falan satısı yasaklanmıs ani olum vs sebep olabiliyomus , 30 gun iade suresi var yarın adamı arıycam iade edebilirsem edicem yoksa direk cope, esimde icirmem ben sana onu diyor zaten, bende icmem
Peki tamam yemem ama bari 1 çay kaşığı reçel yiyeyim yavtatlım sen yine mi cokokrem aldın hani bitmisti, sporun oldugu icin eksi yok, ama yarın gorursem valla cezalısın :)
recel tamam ama cokokrem lutfen yeme canım yaaDene bakalım inşallah iade alır.
Peki tamam yemem ama bari 1 çay kaşığı reçel yiyeyim yav
Anaam para versen bu kadar sevinmezdim ya kız.recel tamam ama cokokrem lutfen yeme canım yaareceli 2 cay kasıgı yap cokokrem yerine onu ye
afiyet bal seker olsun rakibem :)Anaam para versen bu kadar sevinmezdim ya kız.
Aşkımkızlar dun takip edemedim aslında sizin isinize yaradı, haftasonu icin toplam cezaları yazıyorum bunlar bugun yapılacak yapanlar yarın bildirsin yoksa ceza tekrarlanır, kaptanın cok selamı varbugun ki menulerin cezalarını da yarın paylasıcam :)
toplight 600 ipsiz ip atlama
kollontai 200
E ermus 600
candy_candy 200
muska77 50
shoji 400
topraks 400
@alpim 200
@fatmaaskin1 600
ebrusonmez 200
hedef38beden 400
btlbetul 100
bu sayılar ipsiz ip atlama hepsi arkadaslar öpüyorum, yapanlar yarın bildlrsin lütfen en gec 12 ye kadar
15 dk yeter o zman fazladan canım ancak o kadar surer 50 ip :)Aşkım
30 dk fazla yürüsem ben atlayamam ip mip.
Aferim sana kendinede ceza kesmiş.bugun ki menum
sabah
shake
oglen
serpme kahvaltı ekmek de yedim
aksam
1 kase yogurt
1 muz
ekmek yedigim icin yarın cezalıyım :)
su 2.5 lt
spor
leslie 5 mile
200 ipsiz ip atlama
jillian level 2
Tamam yürüdüm say şimdiden çünkü 18de çıkıyorum yürüyüşe..15 dk yeter o zman fazladan canım ancak o kadar surer 50 ip :)
hemen artını koydum, oyle bana da kaptana da ceza var, bizim takımda torpil işlemezTamam yürüdüm say şimdiden çünkü 18de çıkıyorum yürüyüşe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?