- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.001
hadi bakalım 200 de cezan var onu da atlaMenümü yazayım (düzenledimm) Bu dünüünn
Kahvaltı: 2 haş yum.
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Ara:10 adet ciğ badem
Öğle:4 çorba k. yogurtlu brokoli
Ara: 10 fındık
1 mini avuç dut
1yesil elma
Akşam:2 corba k. kıymalı karnabahar
5 kaşık salata
1 bardak potakal suyu
Spor: 600 ipsiz ip
Su 2 olur , 4 bardak da yeşil çay
Bugün
Kahvaltı:1k bıber domates pişmiş
2 lokma ekmek
2 has yum
Öğle:salata
2 .k kavrulmus bıber ,
2 kasık pişmiş bıber domates
2kaşık bulgur pilavı
Akşam:6 adet kucuk bulgursuz kofte
2 lokma ekmek
Ara: yarım hurma
1 kucuk yer elması
1 avuç antep fıstığı
Spor: 100 ipsiz ip
Su:1.5 litre
2 bardak yeşil cayy
Ama ben sabah bildirdimkızlar 13 kisiyiz sadece 5 kisi menu bildirdi, menuler nerde?
topraks @alpim @fatmaaskin1 @ebrusonmez btlbetul @ermus @benim kelebeğim
saol tatlımgeçmiş olsun ....
yaz şekerim evdeyken yaparımvalla kaptanım sana da ceza, gunluk yazıcam buraya artık cezaları :) tekrardan gecmis olsun, umarım bir an evvel iyilesir oglunuz :)
topraks cım yoğunsun kolay gelsinFıstıklar, akşam geldim direk mutfağa daldım misafirim vardı, biraz önce gitti. Bugünkü menümü paylaşayım, bu aradakollontai arkadaşım menüler nerde diye sorarken bugünkünü mü sordun? Ben çoğunlukla sabahları bir önceki günü yazıyorum. Bu şekilde olmuyor mu doğrusu?
Bugünkü menü
sabah
nesfit+süt
ara
beyaz leblebi
su
öğlen
simit ayran
ara
beyaz leblebi
su
akşam
bir küçük güveç kabında tas kebabı
azcık fırın patates
salata
ekmek yok
su 2,5 lt
spor yok
400 ip atlama cezası almışım fakat çok başım ağrıyor sabah yapıcam tamam mı dır? Bu arada kardeşim geldi, bizde kalacak. Sabah 7 de servisi geçiyo burdan ve benim gideceğim yolun yarısına kadar gidiyor. Sabah onunla gideceğim haberiniz olsunm
İyi geceler
tatlım her gunku menu ve sporunu o gunun aksamı bildirmen gerekiyor normaalde de listeyi aksama dogru herkes menu bildirdigi icin o saatte hazırlıyorum, bana da kolaylık oluyor biraz takip acısından, cezanı yarın yapınca oglen 12 ye kadar bildirirsin canım, kolay gelsin simdidenFıstıklar, akşam geldim direk mutfağa daldım misafirim vardı, biraz önce gitti. Bugünkü menümü paylaşayım, bu aradakollontai arkadaşım menüler nerde diye sorarken bugünkünü mü sordun? Ben çoğunlukla sabahları bir önceki günü yazıyorum. Bu şekilde olmuyor mu doğrusu?
Bugünkü menü
sabah
nesfit+süt
ara
beyaz leblebi
su
öğlen
simit ayran
ara
beyaz leblebi
su
akşam
bir küçük güveç kabında tas kebabı
azcık fırın patates
salata
ekmek yok
su 2,5 lt
spor yok
400 ip atlama cezası almışım fakat çok başım ağrıyor sabah yapıcam tamam mı dır? Bu arada kardeşim geldi, bizde kalacak. Sabah 7 de servisi geçiyo burdan ve benim gideceğim yolun yarısına kadar gidiyor. Sabah onunla gideceğim haberiniz olsunm
İyi geceler
yazarım kaptancım uzulme bugunde ne menu var ne spor yazcam yarınsaol tatlım
yaz şekerim evdeyken yaparım
oğlanla uyuyunca bu saat oldu hala ayaktayım neyse sabah erkenciyim evde olsamda
Çok tatlısın yaaa. Ezersen ez...sporumda bütün gün koşturmaca , inanmazsınız hala hafta sonunda yaptığım yürüyüşten ve parktaki aletlerden mütevellit bacaklarım ağrıyo :)) karşıdan karşıya geççem koşamıyom aaa dedim ezersen ez neler çektiğimi biliyon mu şoför kardeş :)) neysee...
İyi günlerde kullan ilkaycım.. Menüde iyi bir başlangıç yapmışsın.. Dahada düzelir inşallah.Hayırlı akşamlarr
Evime girebildim şükür
Hemen menümü yazayım
Sabah bir kupa yeşilçay
Kahvaltı kepekli ekmek arası kaşarlı tost ayran
Öğlen kuafördeydim sandviç ve çay içtim
Akşam et kavurma 3kaşık,pilav 3kaşık, turşu
Bir bardak maden suyu
Su 2.5 litre
Spor yarım saat eliptik bisiklet
Bugünlük bu kadar şimdi bir nescafe içmek istiyorum
Bu arada saçlarım çok güzel oldu kızıla boyattım beğenildi:)
Tatlı cadı, cadılık yapıyor işte..Kıuz kahvaltıda ne olicek kiii
Niye izin vermıyor bu kollantai
Kıskandınmı?Ayy çok değilmiş cezam..
En az ceza muska da
Geçmiş olsun fıstığım..bende yine acilden geldim eve, bi igne bi bi surup kendime geldim biraz, uyuycam simdi, ah bu ülser beni öldürecekneyse tatlıslar sabah gec kalkarım ben, optum hepinizi
kızlar dun takip edemedim aslında sizin isinize yaradı, haftasonu icin toplam cezaları yazıyorum bunlar bugun yapılacak yapanlar yarın bildirsin yoksa ceza tekrarlanır, kaptanın cok selamı varbugun ki menulerin cezalarını da yarın paylasıcam :)
toplight 600 ipsiz ip atlama
kollontai 200
@ermus 600
candy_candy 200
muska77 50
@shoji 400
topraks 400
@alpim 200
@fatmaaskin1 600
@ebrusonmez 200
@hedef38beden 400
btlbetul 100
bu sayılar ipsiz ip atlama hepsi arkadaslar öpüyorum, yapanlar yarın bildlrsin lütfen en gec 12 ye kadar
Harikasın bitanem..kızlar bugün yürüyüşümü yaptım sabah tam 30 dkkilom 108,0 100 gramla 107 'yi göremedim yaaa dünden bugüne -300 ama listeye göre şimdilik -1,2
Afiyet olsun şimdiden...Günaydınnmuska77 teşekkür ederim canım menülerde düzelecek inşallah yeni kalktım kahvaltı hazırlayıp uğrarım :)
Dün çok yorulmuşsun betülcüm şişmiştir vücudun...bende 72 çıktım gene yaaa hey Allahım yaaa gitmiyor 72 kabus gibi....
günaydınlarrkızlar bugün yürüyüşümü yaptım sabah tam 30 dkkilom 108,0 100 gramla 107 'yi göremedim yaaa dünden bugüne -300 ama listeye göre şimdilik -1,2
Dün çok yorulmuşsun betülcüm şişmiştir vücudun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?