Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalım 200 de cezan var onu da atla

Fıstıklar, akşam geldim direk mutfağa daldım misafirim vardı, biraz önce gitti. Bugünkü menümü paylaşayım, bu arada kollontai arkadaşım menüler nerde diye sorarken bugünkünü mü sordun? Ben çoğunlukla sabahları bir önceki günü yazıyorum. Bu şekilde olmuyor mu doğrusu?

Bugünkü menü

sabah
nesfit+süt

ara
beyaz leblebi
su

öğlen
simit ayran

ara
beyaz leblebi
su

akşam
bir küçük güveç kabında tas kebabı
azcık fırın patates
salata
ekmek yok
su 2,5 lt
spor yok
400 ip atlama cezası almışım fakat çok başım ağrıyor sabah yapıcam tamam mı dır? Bu arada kardeşim geldi, bizde kalacak. Sabah 7 de servisi geçiyo burdan ve benim gideceğim yolun yarısına kadar gidiyor. Sabah onunla gideceğim haberiniz olsunm

İyi geceler

topraks cım yoğunsun kolay gelsin

tatlım her gunku menu ve sporunu o gunun aksamı bildirmen gerekiyor normaalde de listeyi aksama dogru herkes menu bildirdigi icin o saatte hazırlıyorum, bana da kolaylık oluyor biraz takip acısından, cezanı yarın yapınca oglen 12 ye kadar bildirirsin canım, kolay gelsin simdiden

Günaydın kızlarrr!

Çok tatlısın yaaa. Ezersen ez...
İyi günlerde kullan ilkaycım.. Menüde iyi bir başlangıç yapmışsın.. Dahada düzelir inşallah.
Kıuz kahvaltıda ne olicek kiii
Niye izin vermıyor bu kollantai
Tatlı cadı, cadılık yapıyor işte..
Ayy çok değilmiş cezam..
En az ceza muska da
Kıskandınmı?

Günaydın Kadınlar Kulübünün en güzel takımının en güzel hatunlarııııııı

Ama canım ben şimdi okudum cezayı yeni gördüm. Akşam yapsam olar mı

kızlar bugün yürüyüşümü yaptım sabah tam 30 dk kilom 108,0 100 gramla 107 'yi göremedim yaaa dünden bugüne -300 ama listeye göre şimdilik -1,2
günaydınlarr
sevalim sporda yapılıyo kg lar gidiyo gözümüz aydın
bende grip oldum sanırım hiç keyfim yok ara ara uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…