- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.981
Heyyt be adil rakibem benimhemen artını koydum, oyle bana da kaptana da ceza var, bizim takımda torpil işlemez
İyi akşamlar şirinem sende öpüldün.kızlar ben cıkıyorum sporum cok bugun ancak yaparım, menuleri yazın mutlaka, cezalarda yapılsın optum hepinizi :)
kızlar dun takip edemedim aslında sizin isinize yaradı, haftasonu icin toplam cezaları yazıyorum bunlar bugun yapılacak yapanlar yarın bildirsin yoksa ceza tekrarlanır, kaptanın cok selamı varbugun ki menulerin cezalarını da yarın paylasıcam :)
toplight 600 ipsiz ip atlama
kollontai 200
E ermus 600
@candy_candy 200
muska77 50
@shoji 400
topraks 400
@alpim 200
@fatmaaskin1 600
ebrusonmez 200
hedef38beden 400
btlbetul 100
bu sayılar ipsiz ip atlama hepsi arkadaslar öpüyorum, yapanlar yarın bildlrsin lütfen en gec 12 ye kadar
iyi aksamlar muskam :)İyi akşamlar kızlar ben kaçtım.
tatlım yarın 12 ye kadar vakit var var zaten :) bugun sporun yok sanırım menun if mi? ona gore yarım artı yapıcam ?Yapabilirsem yapayım olmazsa yarın artık Kollontaicim. Ses şimdi sorun olmasın aşağı kata.
canım bademcikler şişmiş sabah boğazım acıyo demişti kreşte de söyleyince dr a göstermişler dr 3 gün kreşe gelmesin ant başlıyoruz dediGeçmiş olsun kaptanim usutmusmu?
Şştt küçükler herşeyi merak etmez öyle!
saol tatlım bademcikGeçmiş olsun kaptanım neyi var oğlusunuzun
anam bana da mı ceza tamsm dünyayı yedim ctesi akşamı da ctesi ce pazar deli spor yspmıştım dün de 5 km yürüdüm ama yarınöğlenekadar cezamı yaparım evde olunca sorun yokkızlar dun takip edemedim aslında sizin isinize yaradı, haftasonu icin toplam cezaları yazıyorum bunlar bugun yapılacak yapanlar yarın bildirsin yoksa ceza tekrarlanır, kaptanın cok selamı varbugun ki menulerin cezalarını da yarın paylasıcam :)
kollontai 200
E ermus 600
@candy_candy 200
muska77 50
@shoji 400
topraks 400
@alpim 200
@fatmaaskin1 600
ebrusonmez 200
hedef38beden 400
btlbetul 100
bu sayılar ipsiz ip atlama hepsi arkadaslar öpüyorum, yapanlar yarın bildlrsin lütfen en gec 12 ye kadar
canım bademcikler şişmiş sabah boğazım acıyo demişti kreşte de söyleyince dr a göstermişler dr 3 gün kreşe gelmesin ant başlıyoruz dedi
saol tatlım bademcik
anam bana da mı ceza tamsm dünyayı yedim ctesi akşamı da ctesi ce pazar deli spor yspmıştım dün de 5 km yürüdüm ama yarınöğlenekadar cezamı yaparım evde olunca sorun yok
ilkay hoşgeldin bende kaptan 44 yaşındayım 2 oğlum var
ermus memleket neresi arabaşı çorbası yazmışsın yozgat mı gerçi ben ermenekliyim bizde de çok yapılır
valla kaptanım sana da ceza, gunluk yazıcam buraya artık cezaları :) tekrardan gecmis olsun, umarım bir an evvel iyilesir oglunuz :)canım bademcikler şişmiş sabah boğazım acıyo demişti kreşte de söyleyince dr a göstermişler dr 3 gün kreşe gelmesin ant başlıyoruz dedi
saol tatlım bademcik
anam bana da mı ceza tamsm dünyayı yedim ctesi akşamı da ctesi ce pazar deli spor yspmıştım dün de 5 km yürüdüm ama yarınöğlenekadar cezamı yaparım evde olunca sorun yok
ilkay hoşgeldin bende kaptan 44 yaşındayım 2 oğlum var
ermus memleket neresi arabaşı çorbası yazmışsın yozgat mı gerçi ben ermenekliyim bizde de çok yapılır
Kıuz kahvaltıda ne olicek kiiiDene bakalım inşallah iade alır.
Peki tamam yemem ama bari 1 çay kaşığı reçel yiyeyim yav
Ayy çok değilmiş cezam..kızlar dun takip edemedim aslında sizin isinize yaradı, haftasonu icin toplam cezaları yazıyorum bunlar bugun yapılacak yapanlar yarın bildirsin yoksa ceza tekrarlanır, kaptanın cok selamı varbugun ki menulerin cezalarını da yarın paylasıcam :)
kollontai 200
E ermus 600
@candy_candy 200
muska77 50
@shoji 400
topraks 400
@alpim 200
@fatmaaskin1 600
ebrusonmez 200
hedef38beden 400
btlbetul 100
Bugun cok guzel canm afıyet olsunMenülerimi yazayım.
Dün:
Sabah:
- 1 simit
- Peynir, zeytin
Öğle:
- 1 kase çorba
Akşam:
- Yemedim. Uyku basmıştı. Uyku hisse barken ben yiyemiyorum da.
Bugün:
Akşama kadar sadece su-kahve
Akşam 1 tane kumpir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?