- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.841
demek ki neymiş her zaman onlar suçlu değillermiş :roflol:bijom bugün eşimin günahını almışım :)) avrasya maratonu varmış ya birde kadiköyde mitingmi eylemmi ne varmış trenden inince hareme kadar yürümü trafik diye bir şey yoktu diyor saat 4 gibi gidebilmiş babasına :)
mesajları okurken yüzümde acı bir tebessüm belirdi zira gördümki kallisimde annemde benimle aynı psikolojıyı yaşıyorlar evet. 3 gün güzel gidiorsam 4 gün azıtıyorum bakın 3 gün düzenli yemekle bile 1 kilo verdim ama süreklilik şart böyle yap bozla nereye kadar.
evet bende hep biryerden başalamalıyım diyorum özellikle spora çok ihtiyacım var. dün teyzem ee mehtap gitmiyormuyuz salona dedi kendiside çok kiloludur yıllardır gidelim teyzem dedim açıldıysa beklediğimiz yer hemen gidelim dedim . yarın orayı bir arayacağım inşllah açılmışır.
ah canlarım yarın bir bismillahla tekrar start alalım bakalım nasıl olacak .
hadi öptüm ii geceler
herkesın derdı ortak bunu anladım yazdıklarınızı okuyunca.benımkının tek farkı aynalara hiç küsmemem ,hala alışveriş yapabilmem,yeni kıyafetler icin istek duyabilmem.yakisiyomu giydiklerim tabiki hayır ama kendimi daha iyi hissediyorum.kalliste eşim kilolu olsa onunla dolasmak istemezdim demişsin.simdiye kadar hic bunu dusunmemisdim.acaba benimle gorunmek istemiyormudur.bak ne kotu hissettim kendimi.ben yıllardır kilo vermek icin esime soz veririm.sözümğ henüz hiç tutamadım.o ise bana 3 ay once verdiği bir sözu dun yerine getirdi hala inanamıyorum.kendime cok kızdım niye bu kadar iradesizim diye .mutlulukdan uçmam gerekirken sevinemedim bile, kendi acziyetime kızdım.artık eşimi ,beni sevenleri üzmek istemiyorum.kilomla ilgili bir ima oldugunda ;kimse beni savunsun istemiyorum.bu sorunumun üstesinden gelmek istiyorum.
diyet olarak bende her zaman işe yarayan 1 dl ekmekle kahvaltı corba ekmekle ogle yemegı aksamda sebze haslama ve salata yogurt ıle ara meyveleriyle pratik bir dıyet yapıcam bu hafta haftaya chocalate nın sok duyetını yapabılırım bakalım artık.
günaydin takimim.. yazdiklarin cok düsündürücü kallisim ve kesinlikle dogru. bazi seyler insanin elinde degildir ama kilo vermek spor yapmak ne bileyim görünüsümüz bakimindan biraz caba harcamak elimizde. biraz daha ileri gidip sunu söyliyecegim eger izin verirseniz..
eger pis bogazimiz bizi bukadar vurdumduymaz yaptiysada en azindan yakinlarimiz icin hareketlenmemiz gerekir.. bizi seven bize bagli bizden örnek alan bizi düsünen insanlar var cocuklarimiz mesela..
bizde onlar icin cok sey yaptik yapiyoruz ve yapariz mutlaka yapariz. sabahlara kadar ateslerini düsürmeye calismadikmi, onlar agladiklarinda acilarini dindirmek cabasiyla ac biilac doktorlara kosmadikmi gözyasi dökmedikmi? benim cocuklarim islerini güclerini birakip benim le yürüyüslere geldiler ne aleti istediysem aldilar beni rehabilitasyon merkezine gönderdiler bir isaretimle tüm imkanlarini zorlar gerekli ne varsa yaparlar ben mutlu huzurlu olayim diye... kendimiz icin yapmiyorsakta kallisim cocuklarimiz icin bari bugün itibariyle silkelenmemiz gerekir gurur duyduklari duyacaklari bir anne onlarinda hakki ve bu bizim elimizde canimsin elimizde ... salak degiliz sakat degiliz offffffffff ya cok canim sikkin. pisbogazlikmi bu pislikmi igrencccccc. hicbirsey yemiyorum bugün..mafoldumben
yapalım ablacım sabah 1-2 dlim ekmek yanında yiyeceğimizi zaten biliyoruz ama yarın akşam yazalım kim ne yemiş..
öğlen sen işyerindesin bak bizim çikolatayla diyetimizde et-tavuk vs cinsi vardı öğlenleri et salata yada yoğurt salata yapalım.. akşamda salata yoğurt ve çorbadan başka yiyenin kilosu ikiye katlansın :roflol:
ben söz veriyorum ablam yarın bunların dışına çıkılmayacak elmam var meyve olarak elma yerim hadi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?