Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insallah hayirli olur kallisim valla bir mucizemi bekliyoruz durmadan yiyerek kendimize cezami veriyoruz nerenin yolunu tuttuk nereye gidiyoruz düsünüp bir yerlere tutunmanin zamani coktan geldide gecti bile

kaanin dedesi kendini kaybediyor bebek gelince sarkilar söylüyor komik bebek sesleri cikariyor sekilden sekile giriyor. güldürmeye calisiyor cocuk m,erakla bakiyor bu komik adama..zemuszemus
bizdede en kücük simdiki 24 yasindaki oglumdu gerci hala benim bebegim o simdi kaan bize ilac gibi genclik iksiri gibi geldi hayat verdi mutluluk getirdi melegim

kallisim bir diyet plani yapalim yarin icin bakalim uyabilecekmiyiz ... ne olur birseyler deniyelim .
mesela sabah bir dilim ekmekle kahvalti öglen bir dilim ekmekle sebte ve yogurt yada salata aksamada sadece corba bir gün böyle gecirelimmi? sende sana uyan bir sekil yaz uygun olanini secelim canim ya ben dagildim. kendime güvenim yokki listeye gireyim akannehir

valla reyhan abla dediğin gibi bir yerlere tutunmanın zamanı geçiyo gibi bende düşündüm kiloyu veriyorum ama yediğim an fazlasıyla geri geliyor olmuyor böyle bir kontrol altına girmem gerek bir destek almam gerek artık çok sıkıldım çünkü... senin böyle bir mkanın yok mu ablacım bir dotordan yardım alamazmısın belki dah sistemli olmak kontrol altında olmak bizi yola sokabilir...

interneim haftasonu diye öyle problemliki sayfam açılmıyor uğraşıyorum eğer burada gözükürde yazmazsam bekleme reyhan abla açamıyorum çünkü

hastalik kasasinin verdigi kurslar var gurup halinde zayiflamak icin ama ben bir sabahci bir öglenci oluyorum ne vaktim uyuyor nede totom kalkiyor bir yerlere gidipte harekete geceyim yaaaaaaaaaaa. ne kötü bir dertmis bu kilo hicbirsey yakismiyor kallisim hicbirseyin icine giremiyorumki sanki yeryüzünün en sisko insaniyim giyecek birsey bulamiyorum inanilmaz mutsuzum

yapalım ablacım sabah 1-2 dlim ekmek yanında yiyeceğimizi zaten biliyoruz ama yarın akşam yazalım kim ne yemiş..
öğlen sen işyerindesin bak bizim çikolatayla diyetimizde et-tavuk vs cinsi vardı öğlenleri et salata yada yoğurt salata yapalım.. akşamda salata yoğurt ve çorbadan başka yiyenin kilosu ikiye katlansın :roflol:

ben söz veriyorum ablam yarın bunların dışına çıkılmayacak elmam var meyve olarak elma yerim hadi bakalım..

tamam kallisim yarin cok güzel bir diyet yapalim aksama herseyi yazalim bende söz veriyorum hemde kizilderili sözü .....dönenin kilosu ikiye katlansin hahhahah

aynen ablam bu akşam bende daha iyi anladım insan içine çıkmak daha bir kendine getiiyor insanı kıyafetlere baktım birde benim kızlar kabinlere girip denedikleri zaman onları beklerken aynalarda kendime baktım :kedi: öyk kızgınım ki öyle içimden kendi kendime söylendim ki anlatamam bu kadar boşa geçen zaman oldu kendimize yazık sağlığımıza yazık etrafımızdaki insanlara yazıklmaz: eşim kilolu olsa ben onunla dolaşmaktan utanırdım diye düşünüyorum haksızda değilim kimbilir eşlerimiz çocuklarımız neler düşünüyorlarda bizi kırmamak adına konuşmuyorlar..

ablam ben kaçıyorum ayçanın arkadaşları bekliyorlarmış telden mesaj atıyorlar oda bana sesleniyor :)) sana ve tüm gelecek arkadaşlara huzurlu geceler dilerim..a.s.

sen spor yapiyormusun kallisim yine baslamistin galiba.. bende yürüyüse baslasam ama önce bogazimi tutmayi ögreneyim bu kiloda yürümekte eklemleri zorluyor faydadan cok zarar veriyor

tamam kallisim bende cikiyorum yarin is var okul bitti 3 hafta sonra tekrar okul var ama üc hafta is var hemde öglen vardiyesi. ama unutma bak yarin diyet ypiyoruz hadi öptüm herkesi bende kaactim

merhaba güzeller
nasil gidiyor? ben bugun ki mönumu yazmiyorum..zira 3-4 yere davetli idim ve icabet ettim
malumunuzdur ki yedim ve ictim
bu hafta yine koruma amacli bi program yapicam..
cumaya gorusuruz meleklerrzemuszemus

mesajları okurken yüzümde acı bir tebessüm belirdi zira gördümki kallisimde annemde benimle aynı psikolojıyı yaşıyorlar evet. 3 gün güzel gidiorsam 4 gün azıtıyorum bakın 3 gün düzenli yemekle bile 1 kilo verdim ama süreklilik şart böyle yap bozla nereye kadar.
evet bende hep biryerden başalamalıyım diyorum özellikle spora çok ihtiyacım var. dün teyzem ee mehtap gitmiyormuyuz salona dedi kendiside çok kiloludur yıllardır gidelim teyzem dedim açıldıysa beklediğimiz yer hemen gidelim dedim . yarın orayı bir arayacağım inşllah açılmışır.
ah canlarım yarın bir bismillahla tekrar start alalım bakalım nasıl olacak .

hadi öptüm ii geceler

herkesın derdı ortak bunu anladım yazdıklarınızı okuyunca.benımkının tek farkı aynalara hiç küsmemem ,hala alışveriş yapabilmem,yeni kıyafetler icin istek duyabilmem.yakisiyomu giydiklerim tabiki hayır ama kendimi daha iyi hissediyorum.kalliste eşim kilolu olsa onunla dolasmak istemezdim demişsin.simdiye kadar hic bunu dusunmemisdim.acaba benimle gorunmek istemiyormudur.bak ne kotu hissettim kendimi.ben yıllardır kilo vermek icin esime soz veririm.sözümğ henüz hiç tutamadım.o ise bana 3 ay once verdiği bir sözu dun yerine getirdi hala inanamıyorum.kendime cok kızdım niye bu kadar iradesizim diye .mutlulukdan uçmam gerekirken sevinemedim bile, kendi acziyetime kızdım.artık eşimi ,beni sevenleri üzmek istemiyorum.kilomla ilgili bir ima oldugunda ;kimse beni savunsun istemiyorum.bu sorunumun üstesinden gelmek istiyorum.
diyet olarak bende her zaman işe yarayan 1 dl ekmekle kahvaltı corba ekmekle ogle yemegı aksamda sebze haslama ve salata yogurt ıle ara meyveleriyle pratik bir dıyet yapıcam bu hafta haftaya chocalate nın sok duyetını yapabılırım bakalım artık.

reyhan ablacım, kalliste iyi akşamlar
mersacım mesajımı gönderirken görüştüm mesajını ama kızımı çok beklettim sana yazamadım özür dilerim canımopuyorumnanaktan
keşke gelmişken yazsaydın nasıl olduğunu neler yaptığını:hulya:

sen spor yapiyormusun kallisim yine baslamistin galiba.. bende yürüyüse baslasam ama önce bogazimi tutmayi ögreneyim bu kiloda yürümekte eklemleri zorluyor faydadan cok zarar veriyor
ablam ben bir kaç gün gittim sonra kaytardım ama yarından itibaren tekrar gidiyorum hiç bozmadanmafoldumben burada öyle imkanlar var ki çok kişi arayıp bulamaz, belediye başkanımız spor hocaları tuttu parklara bahçelere belli merkezlere sabah 8 ile 9 arası isteyen hocalarla sporuna katılabiliyor hiç bir formalite olmadan mafoldumben ama ben o azmi kendimde bulup kalkıp gitmedim hiç..
merhaba güzeller
nasil gidiyor? ben bugun ki mönumu yazmiyorum..zira 3-4 yere davetli idim ve icabet ettim
malumunuzdur ki yedim ve ictim
bu hafta yine koruma amacli bi program yapicam..
cumaya gorusuruz meleklerrzemuszemus
Piacım merhaba, bu haftanı atlatta koruma programından çıkıp vermeye geç, senin kilon az çabucak mezun edelim senisositososito
anım benim spor işi yanında biriside varsa destek olack çok iyi olacaktır, biz başladığımızda bir süre yapabiliyoruz yine sporu ama sen hiç yapamadın uzun zamandır bundanda hep yakındın ... hayırlısı artık....

ah cedricim hepimiz aynı düşüncelerdeyiz canım, binlerce kez verilip tutulmamış sözler, ben kızlarımdan utandım en sonunda, her zaman bir şevkle diyete başlıyorum diyorum 2 yıl önce azmimi kaybetmeden verdiğimde eşimde dahil hepsi benimle her gün ürüyüş yaptılar bıkmadan usanmadan oysa hiç birinin ihtiyacı yoktu ama ben yeniden caydım sporada diyetede ara verdim ve tekrar alınan kilolar, artık hepsinin usandığını ama her an benden gelecek hareketi isteği beklediklerinide seziyorum fakat utanıyorum... şu günlerde diyet sözünü kullanmak istemiyorum artık kimsenin bana inancı kalmadı çünkü...
evet söylediğim düşünceyi hala savunuyorum eşim kilolu olsa ben normal kiloda olsam ondn utanır beraber bir yerlere gitmezim ki bizim sosyal hayatımızın olmamasınıda kilolarıma bağlıyorum şu güne kadar eşim bir kez bile beni kıracak söz söylemedi kiloyla ilgili ve dediğin gibi bir şey söylerler eninde sonunda o söz yerine getirilir fakat bizmafoldumben.. dün alışveriş merkezinin kapısında ufak kızımla beraberiz büyükler bir şey almak için tekrar girdiler ve onları bekliyoruz, iki kişi vardı hemen ynıbaşımızda iki bey yaşlarıda 30 larda olsa gerek şaşılacak kadar fiziken birbirlerine benziyorlardı boyları uzundu ama ikisininde öyle bir göbeği vardı ki çok dikkat çekiciydi ve o görüntüyü görünce kendimi zayıf, hoş irinin yerine koydum eşimin böyle bir tipe sahip olabileceğini ve benim nasıl rahatsız olacağımı düşündüm işte böyle... daha öncede bunu çok kez düşünmüştüm eşimin işyerinden bir sürü davet eden arkadaşı var ama biz yıllardır hiç kimseye gitmedik kimseyide evimize davet etmedik, eşim çok mecbur kalmadıkça benimle yemeğe gitmez bende olsam gitmezdim ....CADIARZU

günaydin takimim.. yazdiklarin cok düsündürücü kallisim ve kesinlikle dogru. bazi seyler insanin elinde degildir ama kilo vermek spor yapmak ne bileyim görünüsümüz bakimindan biraz caba harcamak elimizde. biraz daha ileri gidip sunu söyliyecegim eger izin verirseniz..
eger pis bogazimiz bizi bukadar vurdumduymaz yaptiysada en azindan yakinlarimiz icin hareketlenmemiz gerekir.. bizi seven bize bagli bizden örnek alan bizi düsünen insanlar var cocuklarimiz mesela..
bizde onlar icin cok sey yaptik yapiyoruz ve yapariz mutlaka yapariz. sabahlara kadar ateslerini düsürmeye calismadikmi, onlar agladiklarinda acilarini dindirmek cabasiyla ac biilac doktorlara kosmadikmi gözyasi dökmedikmi? benim cocuklarim islerini güclerini birakip benim le yürüyüslere geldiler ne aleti istediysem aldilar beni rehabilitasyon merkezine gönderdiler bir isaretimle tüm imkanlarini zorlar gerekli ne varsa yaparlar ben mutlu huzurlu olayim diye... kendimiz icin yapmiyorsakta kallisim cocuklarimiz icin bari bugün itibariyle silkelenmemiz gerekir gurur duyduklari duyacaklari bir anne onlarinda hakki ve bu bizim elimizde canimsin elimizde ... salak degiliz sakat degiliz offffffffff ya cok canim sikkin. pisbogazlikmi bu pislikmi igrencccccc. hicbirsey yemiyorum bugün..mafoldumben

reyhan ablam hiçte ileri gitmemişsin hepsi doğru... dönünce yazacağım bende bir şeyler, bende yemiyorum şimdi dışarı çıktığımdada soda filan alıcam of yaa...

CEDRıC annem ve kallisim yazdıklarınız işte bu ya dedirten şeyler sabah bende bunu çok düşündüm ve aynen annemin dediği gibi evet ya bu benim elimde ben bu kadar aciz olamam dedim uzun tenefüste arkadaşımızn biri revani getirmiş bir an boş bulunup elim gittii hani beynin devre dışı kaldığı anlar varya aynen öyle sonra durdum. ve dur mehtap şu anda senin ona ihtiyacın yok dedim ve elimde elmam vardı onu yedim. öğlende yemek yapan kadın bize patates ve karnı bahar kızartmış ben her ikisindede çok ama çok az aldım sadece öğle yemegi yemiş olmak için ve gerçekten kendimi daha güçlü hissediyorum . 60 kilodayken giydiğim pantalonlarım dar geliyor ve sinir oldum 2 hafta eski formda giyeceğim onları.

bu arada kallisim sen örgü ekliyorsunya ben dikişe başladım dün epidir kumaşını alıp beklettiğim bir elbise birde etek kumaşım duruyodu dün kalıbını çıkarttım kumaşları kestim bugun eve gidir gitmiz dikmeye başlayacağım bitsin burayada resmini eklerim inşlh. ayy dikiş dikmek yada böyle şeylerle ilgilenmek gerçekten işe yarıyor . aklımızı yemekten başka şeylerle meşgul etmek zorundayız haksızmıyım. evet haklıyım :))

sizleri çok seviyorum ve biliyorumki burda tutulan ellirim hiç bırakılmayacak . akşama raporumu vereceğim şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…