- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.341
canım benim kursa para ödenmiyor sadece bizim orda sertifika parası alınır oda milli eğitime yatıyor kursa verirsin ama o da 20 30 bile yoktur kurs seni soymuş bence sabıka kaydı adliyeden 5 liraya çıkıyor birde canım sen hangi evrakları kaybettin onlarda önemli
ay canım benim yaa çok üzüldüm şimdi bulamadığın için... ama canzinin söylediğine katılıyorum kurstan evrakları çıkartmak zaten 30-40 lira bir şeydi yani kaybedince katlıyormu bulmaz:
beslenmeni düzene sokmanıda ibretle izliyorumyerimseniben
ahh unutuyordum kendime aytaşından kolye aldımmafoldumben iştah kontrolü sağlıyor aytaşı bakalım fayda edecekmi ben inanırım bu tür şeylere...sositososito
oğlumun adını söylemeyi unutmuşum yeşil evin maskotu 1 saattir evin içinde geziyor sıkılınca yuvasına giriyor artık evini öğrendi .az öncede yuvasına girdi ağzıyla kapısını kapatmaya çalışıyordu.
oy cikolatam benim sever seni reyhan ablan seker kizim benim..:1hug:[COLOR="Black" .!.:bizim keyifler iyi allaha şükürler olsun reyhan ablacım seninde yerinde maşallah torun sevgisi bir başka diyor zaten herkes demekki öyleymiş sende de bir kez daha kanıtlanmış oldu aletleride alıyoruz alıyoruz hep raf dolap bekliyor ben 2 gündür nazar değmesin yürüyüş bandımı kullanıyorum kullanmaya da devam etmek istiyorumm [/COLOR]
benim keyfimde yerinde canim benim torunla büyümesini izlemek her hareketine bir anlam vermek cok hos..
haklisin aletleri aliyoruz ama kullanan nerde degilmi? ama aldiklarimin icinde en faydalisi kosu bandi desem inan bak sende yürüyormussun ben cok seviyordum. nedense biraktim hep basliyacagim diyorum ama olmadi bir türlü. bak sen baslamissin sakin birakma canim cok faydasini göreceksin..
reyhan ablacığım... opuyorumnanaktan[/B]
su alintiya bakin beeeeeeee peehhhhhhhh yazdiklarimi arada bul yüz puan kazan..delikafadulden
ayyy hiç güleceğim yoktu hasta hasta güldürdün benikaydirigubbakcemile3:roflol:
selamlar. iyi akşamlar demeden oturmak istemedim :)) pc kızıma gerekiyor bende ancak yemek bulaşık vs derken oturdum size bakıp öpeyim gideyim dedim msajlara sonra bakarım yarın filan ama reyhan ablam alıntına hayran kaldım yer kaplamıyor ne güzel işte tasarruflu hehehehee :))))
hepinize huzurlu geceler...
pia merhaba canım,gel seni de istanbula alalım madem çok seviyorsun he? nasılsın bu arada, beslenmen ne durumda?(diyet demiyorum görüyor musun...diyete ölümmmmmmmmmmm )
dunyanın en sanslı sınıfı olma kısmına yuzde yuz katılıyorum.hayallerımın sehrıydı ıstanbul.ve asla yasıyacagımı dusunmezdım.bır gecede karar vererek 1 hafta ıcınde geldık ıstanbul a.hala zaman zaman ınanamam.
kola yanmıs sekerden baska hıcbır besın degerı olmayan bısey ve cok sakıncalı.bı zamanlar bende kola bagımlısıydım.lıtrelerce tuketırdım ama mısafır geldıgınde 1 lt alıyoruz bıtmezsede cope atıyorum.onun yerıne ayran ıcıyorum hatta gazoz ıcmek bıle daha masum.kı bızım eve gazlı gurubundan sadece gazoz gırıyoe artık.
çikolatım dün akşam yemeğinde eşim diyor ki bana neden kolye almadın :roflol: o aşırı yer ama kilo almaz asla böyle uyuz bir tip yaz tatilindede o yedi ben spora gittim o 2,5 kilo verdi ben 1,5 aldım varmı böyle bir şeyaytaşı kolye haaa ... CADIARZU umarım işe yarar...merakla sonucu bekliyorum
yok kallisim itiraz edeceğim o paraya zaten, zengin değilim ve olsam da gereksiz para ödeyemem...sokaktan toplamıyoruz.milletimiz herşeye tamam dediği için alışmış kurum sahipleri..neye veriyoruz,ne için..kimse sormuyor..ama ben sorarım! :1closedeyes:
inş yeni beslenme düzenimi unutup dalmam yiyeceklere...disiplinden sıkılma gibi bir huyum var da..huyum kurusun inşallah yarabbimmmmmmmmm :))
ablacım evet gündüz hoş oluyor daha ok paylaşım oluyor... haftaya umarım açabilirsin çalışkan öğrenciopuyorumnanaktanhayirli aksamlarrrrrr. ne sohbetler edilmis masallah.. ya gündüz sohbeti baska oluyor. bende haftaya okula gidiyorum belkide acabilirim burayi.zemuszemus
cedric cedric canim benim gözmü kirpti terazin ? masallah canim ya valla sen yaparsin. bende büyük merakla bekliyorum bu ayin sonunu. allahim sen yardim et ne olur..
devamini getirmen icin bu ayki basarin cok önemli cedricim. insallah istedigin basariyi yakalarsin.
canım geçmiş olsun...kızlar çok kötüyüm midem fena sürekli bulanıyor..bişey yiyemiyorum..neden böyle oldu anlamadım..
şuan zor yazıyorum..kusura bakmayın lütfennn
handecim.. beslenmen gayet hoş gözüküyor ara öğünlerden şikayet ediyorsun aynen bende ka yıldır ara öğünü düzenli yapmaya alışamadım çok atlıyorum...Kaliste balık çorbasının tarifini banada verirmisin...sebzeler süper, canım küçücük küçücük lahana istedi :))
Bide brokoliyi nasıl yapıyorsunuz haşlayıp üzerine limon soslu mu? Kereviz salatası şu yoğurtlu mayanezli cevzili den değil dimi? :))))
.
aman cedricim şu günlerde ne çok benzer şeyler yiyoruz bende hamsi siparişi aldım bugün eşimden ama nasıl yapsam bilemedim çocuklar pilavını aşırı seviyorlar- eşim buğulama seviyor bende hemen borcama dizeceksin üzerine bir kaç dilim soğan öylece fırın ızgara... salatasını yapmadım hiç tarifini verebilirsen boş olduğun bir anda memnun olurum canım...gunaydın arkadaslar.bugun benım ıcın uzun bır gun olacak dısarda olacagım.o yuzden sıze yazayım oyle cıkayım dedım.artık kahve degıl ıhlamur ıcıcem bu saatlerde.gercı gozum kahve kavanozunda ama ıcmıycem .dun yedıklerımı yazmadan once bugun psıkolog randevum var.bakalım
sabah yarım porsıyon corn flakes(o kadar kalmıs kutuda) lıgt sut
ara 1/2 muz
ogle 4 yemek kasıgı mantı
ara 1/2 dl kek
aksam hamsı salata
ara 1/4 armut
günaydin arkadaslarr
keyifler nasil?
dünki mönümü yazayim
sabah: meyveli müsli light yogurt ile
öglen: kepek ekmeginde sade kasarli tost
aksam:2 yk kasigi kivircik lahana ( zonguldak yöresine ait salcasiz bir yemek) ve iki adet kabak (tatli)
5km yürüdüm.. vücudum isinmisken hep karin egsersizleri yaparim 200de mekik
ayrica kola yazin icin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben 3-4 yil once bagimliydim.. sonra kafami israil duvarina carptim kendime geldim.. ve dunyanin en zararli icecegi
piacım seninde yemen düzene girdi yaşasınnnopuyorumnanaktan
kabak tatlısına kadar olan yerini beğendim ama yediklerin az zaten zararı olmaz sanırım yakında bir tatlıyla tekrarlamazsan etki etmeyecektir..
istanbul benimde hayalim ama geleceğe dair hiç plan yapamıyoruz eşimde bende çünkü çocukların eğitimi için şu an mükemmel bir yerdeyiz ama deniz kokusu burnumun direğini sızlatır bazen hayal kurmama sebep olur inşllah bir gün diyorum kimbilir...sanada en kısa zamanda hayalini kurduğun yerde ev nasip olun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?