Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu gün kahve yaptım hemde türk kahvesi ama sen yoksun neyse gelince tekrar yaparım.bu gün burda hava günlük güneşlik sabah yine 1saatlik yürüyüşümü yaptım hemde eşimle o yarım saat yürüdü ben yoruldum dedi eve çıktı ben devam ettim neyse yinede yarım saatte olsa yürüttüm zorla.

canzi günaydın canım.sen almışsanda geri vermişsin ne güzel ben toparlanamadım hala yürüyüşe başladım hemen hergün yürüyorum ama yemek işini toparlayamadım.ve kendime çok kızıyorum kafama taktıkçada sanki iştahım dahada açılıyor.şimdi etrafıma sataşıyorum eşime kızıyorum sen ne bulursan eve getiriyorsun diye suçlu bulmaya çalışıyorum.o kadar emeğimin boşa gideceğine çok üzülüyorum .

günaydın kardeş takım umarım herkes iyidir, kilolar da verilmiş.

kallistecim iyi haberlerini bekliyoruz benim kardeşim de grip malum gripmi değilmi bilmiyorum ama annemlere gidemiyoruz bir süre küçük cadı kapmasın diye.

bende leblebiyi hiç sevmem sanki yutamıcak gibi olucam boğazımda takılacak sanıyorumm pisikolojik olarak belki ama korkuyorum mısırı çok severim ama tuzlu ve yağlı şekilde lmaz: insanın ağzı boş kalmasın artık yiyeceğiz tatsız tuzsuz ne yapalım kola vazgeçilmezim gibiydi ama eşime bende alacaksan gazoz al diyorum eve almayınc aklıma gelmiyor eşimin yeğenleri geldi onlar getirmişler bende bir bardak içmiştim şimdi kalanı dolapta duruyor elimi bile sürmüyorumm valla

canım yediklerin gerçekten iyi görünüyor bebeğin içinde uygun bir beslenme bence sütünüde etkilemez akşam için en ideali meyve canım bende katılıyorum sana en azından masum ben exodexi araştırdım baya hiçbir yan etkisi yok tamamen bitkisel kan şekerini ayarlıyormuş oda vucutta yağ birikmesini engelliyormuş zaten bazı kişilerde kiloda fazl akayıp olmasada bariz sıkılaşma incelme oluyormuş bakalım dün akşam kullanmaya başladım artık inşallah iyi sonuç elde ederiz.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım yediklerinin ölçüleri çok hoşuma gitti ne güzel iradene sahipsin yarılarını yemekle yetiniyorsun büyük marifet canım ben keki yememeyi tercih ederim çünkü yarısını ayıramıyacağımı biliyorum canım sen mükemmelsin valla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyy ablacım öldüm gülmekten ya :roflol: sen çok yaşa emi

iyi yapmışsın canım en fazla masraf 30 tl falan ama işte bulmuşlar fırsatını bizim oralarda hayatta öyle şeyler olmaz bir lira fazla alınsın hemen MEM şikayet edilir valla canım

ablacım çok çok geçmiş olsun sizlerde kendinizi koruyun evde maske taksın kızın ki sizlerede bulaşmasın güzelce istirahat etsin ilaçlarını kullansın birde yemesine dikkat etsin meyve sebze ağırlıklı beslensin bunlara dikkat ettimi korkulacak birşey yok ablacım

canım günaydın ama en azından yürümen senin kilo almamanı sağlar yeme düzeninide oturtunmu şıpır şıpır vermeye başlıcaksın canım canım işte hayır demelisin ben bu kadar uğraştım emek verdim yememeliyim demeliyiz bak yürüyüş alışkanlığın çok güzel oturdu yemeğide oturtsan istediğin kiloya gelmende hiçbir sorun olmayacak zaman zaman hepimiz sıkılıyoruz ama ipin ucunu kaçırmadan başlamak lazım kaçınca kaçıyor toparlayamıyoruz tatlım artık kilolu hatunlar olmamalıyız örümüzün kalanınıda zayıf geçirmeliyiz sağlımız içindde bu en önemlisi

kilo bildirimimi şimdiden yapayım,yrn geç kalkarım...
76.200 ... Iyigeceler

herkese günaydın,

kilo bildirmi yapıorum, 65.7

67.2'den 65.7'ye düşmüşüm, toplam 1.5 kilo gitmiş :))

günaydin arkadaslar
Kilom 61,600fisfisfis

o tempoya 300 gramcik gitmis

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar durmak yok yola devam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s.

valla yola devam ama benim sabahları uyandığım zamanki açlığım giderek artmaya başladı. gerçi sanırım bu iyi bir durum çünkü akşam aç yattığımı gösteriyor ama gene de asıl zor zamanlar şimdi şimdi başlıyor sanki.

Kallistecim, bugün mü yaptırıcaksınız testleri filan. Sakın aklınıza kötü bir şey getirmeyin sonuç da kötü çıkmayacak zaten, gönlünüzü ferah tutun!!

canım olsun sabah öğününü biraz arttırırsın oda zaten en masum öğün akşam az yemeye devam ettinmi sorun olmaz bence akşamı az yedinmi kilo veriyorsun zaten

5.TAKIM **129.ETAP**
canzi3445 ( 74.1 / 74.8 / -0.7 / -0.94% )
bijoux ( 62.4 )( geri dönecek)
chocolategirl ( 77.1 / 76.2 / 0.9 / 1.17% )
mersa ( 77.7 )( geri dönecek)
cedric ( 104.6 / 101.8 / 2.8 / 2.68% )
Pia ( 61.9 / 61.6 / 0.3 / 0.48% )
ohcanimadeysin ( 62.6 / 62.3 / 0.3 / 0.48% )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 458.0 / 454,4 / 3,6 / 0.79% )

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım ben geldim.. geçmişe göz atayım..

kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...

mersacım ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bu hükümetin hiç bir kararına güvenmiyorum tam açıklamada yapılmıyor adam gibi biri çıksa dese anlayacağız.. doktorlarında kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyor... çocuklarda istemiyor yarın öbür gün başka bir hastalığa sebep olur diye korkuyorlar..

benim kiloyu hesaba katmadınız mı??

papatyacım daha önce yazmıştım canım gözden kaçırmışsın.. bu hafta alıyorum kilolarınızı yani seninle beraber yeni üyelerinkini ve haftaya listeye girebileceksiniz.. 2-3 hafta denems üreniz var demiştim..

geçmiş olsun kallistecim kardeşim de aynı dertten muzdarip aşı biz de düşünmüyoruz şimdilik. Bünyesi zayıf olanlar daha zor atlatıyor kızının çabucak toplarnacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…