- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.381
canım bu gün kahve yaptım hemde türk kahvesi ama sen yoksun neyse gelince tekrar yaparım.bu gün burda hava günlük güneşlik sabah yine 1saatlik yürüyüşümü yaptım hemde eşimle o yarım saat yürüdü ben yoruldum dedi eve çıktı ben devam ettim neyse yinede yarım saatte olsa yürüttüm zorla.mersacım günaydın canım bende her sabah 6 da kalkıyorum işe okula yollamaları yapıp geldim kahve yapmamışsın yine çay demlemişsinmafoldumben kahvemi aldım geldim :sinifsinif:
sen anlattıkça o yapmurun kokusu o nefis hava banada vurdu inan ki.. burası çok soğuk artık güzel hava göremeyiz mayısa kadar... buranın hiç sevmediğim bir yanıda ormanı olmaması o kadar kurak bir yer ki istanbulda orman içinde büyüdük çocuklarımızı büyüttük bende o havayı tenefüs etmeyi çok arıyorum...mafoldumben
valla bana hayvan deyince dünya duruyor, o izlediğin videolar hiç bir şey değil canım tam izlenmelik hayatımız var dışarıdan bizim aileyi izleyen gülmekten altına yapabilir söyleyeyim:roflol:
dün düzenimi bozmadım hemde hiç bugünde aynı düzende gitmeyi planlıyorum akşam kapuska yapacağım kısmetse ve brokoli salatası yada karar veremedim kereviz salatasıda çekiyor canıma.s öğlende çorbamla geçiştireceğim yine..
dün akşam çorbamın yanında bir tane yumurta yedim çocuklara çılbır yapmıştım hadi protein olsun bende yiyeyim dedim bir parmak büyüklüğünde ekmekle beraber yedim onu..
gece yatmadanda yarım bardak sütümü içtim...
dün çorbama sıktığım limonların sayesinde yine uyuyamadım aşırı enerji veriyor şu lion bana gece yarısına dek örgü ördüm bende:hulya:
günaydınlar takımımızın güzel hatunları hepimizine iyi günler geçirmenizi diliyorum bütün sıkıntılardan dertlerden uzak az yemeli güzel günler olsun
dün akşamda bir tabak hazır kesme çorbası
2 dilim light etimek
bir tabak brokoli zeytinyağlı limonlu az tuzlu
gece 1 bardak kola
1 avuç kuru üzüm
iki günüdür yürüyüş yapmama rağmen hiçççç farketmedi yediklerimede dikkat ettim vucut artık iflas etti herhalde bakalım bugünde
sabah tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli tost
1 bardak form çayı
canım paylaştığın bilgi için çok teşekkürler bende limonu yemesini çok sevrim üzerine tuz dökerek kabuğunu sıyarark yerim çok güzel oluyor limonun faydalı olduğunu biliyordum ama kolesterole etkisini bilmiyordum canım onuda öğrenmiş olduk ablacım
canım ne kadr güzel bir jest yapmış devamı gelir inşallah ne yapacaksın erkeleri olduğu gibi kabul etmek kadınlar için en hayırlı olanı bence onları değiştirmeye ittikçe inadına tersi oluyorlar o yüzden rahat ol canım kaçan kovalanır sen kaç ki o kovalasın
benimki dünyada alışkanlıklarını terkedecek son erkektir heralde .çenemden bıktı heralde bu gün benimle yürüdü.
günaydinnnn herkese
ayni seyleri bende düsündum benden erkencilerde varmis diye :) herkesi yolladim .. uzandim biraz yeni kitabimi okudum .. oglum gec gidicekmis oda yanima uzanip kendi yeni kitabini okudu agir aksak... spor yapicam birazdan ama sizleri online bulmusken ...
evet yurtdisindayim..direk bununla ilgisi varmi bilmiyorum .. kelima dagarcigim oldukca iyidir.. her dilden sözlügüm var kaydirigubbakcemile3 öyle bi merakim var..tdk basta tabi ama benim sorunum cumlelerin kurulusunda .. bazen öyle saskin cümleler kuruyorum kikaydirigubbakcemile3
bu arada istanbuldasiniz... dünyanin en sansli sinifisiniz:gitme:
masalllahhh masalllaahhh
taaa ordan hissetttim huzuru
saol canım arada oluyor böyle şeyler heralde bende bu aralar bayağı hassasım herşeyden etkileniyorum.
canlarım günaydınlar
74,8
kilo almış gözüküyorum ama 1 kilo verdim aslında arada kilo almıştım onu ancak verdim eğer dikkat etmesymişim 2 kilo fazla çıkacaktım vallalmaz: lmaz: mafoldumben mafoldumben
haklısın canzı kahvaltı gunun en onemlı ve benımde en sevdıgım ogunu.ama ogle yemegıne cok kısa zaman vardı kalkdıgımda o yuzden sutle atladım.aynı sorun bende de vardı ama gece ogunu olarak leblebı yıyebılırız 1 cay bardagı yada yahsız patlamıs mısır 1 su bardagı bunlarda 1 er dl ekmek porsıyonuna esıt.ama en guzelı 1 bardak sutu uzata uzata ıcmek 1 porsıyonda meyve yemek
kola yanmıs sekerden baska hıcbır besın degerı olmayan bısey ve cok sakıncalı.bı zamanlar bende kola bagımlısıydım.lıtrelerce tuketırdım ama mısafır geldıgınde 1 lt alıyoruz bıtmezsede cope atıyorum.onun yerıne ayran ıcıyorum hatta gazoz ıcmek bıle daha masum.kı bızım eve gazlı gurubundan sadece gazoz gırıyoe artık.
gecmıs olsun canzı acıl sıfalar ıyı aksamlar
İyi geceler sevgili diyetdaşlarım,
iki- üç gündür çok iyi gidiyorum çok şükür bozmadan, bugün
sabah:domates,salatalık,üç zeytin, peynir , yumurta ( hergün değil iki günde bir yiyeyim diyorum )
ara;bir bardak süt
öğlen; ıspanak yemeyi, bir bardak ayran
ara; elma
akşam;çorba ( tavuksuyu ), çok az tavuk haşlama, salata
şimdide rezene içiyorum, 3.5 litre falanda su içmişimdir.
çok zor oluyo öğün atlamamaya çalışmak ve araları unutmamak, çünkü pek fırsatım olmuyo ama bu sefer dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah işe yarar,
Canzi aynen canım akşam yemeğinden sonra hep ne yesem diye düşünür dururum bende, şimdiki diyette hiçbirşey yok, ama bir meyveninde zararı olmaz heralde ya değil mi? herkese soruyorum bunudene bakalım hapı eşimde biber kapsülü kullandı bir ayda 6 kilo verdi hemde diyet falan yapmadı, ama ilacın kasları eritmesinden falan korkuyorum sende iyice araştırdın mı yan etkisi falan olmasın
gunaydın arkadaslar.bugun benım ıcın uzun bır gun olacak dısarda olacagım.o yuzden sıze yazayım oyle cıkayım dedım.artık kahve degıl ıhlamur ıcıcem bu saatlerde.gercı gozum kahve kavanozunda ama ıcmıycem .dun yedıklerımı yazmadan once bugun psıkolog randevum var.bakalım
sabah yarım porsıyon corn flakes(o kadar kalmıs kutuda) lıgt sut
ara 1/2 muz
ogle 4 yemek kasıgı mantı
ara 1/2 dl kek
aksam hamsı salata
ara 1/4 armut
psikolojikse eğer 2-3 günde geçecektir sonrasını yazarım.. uyurken bile çıkartmadım.. kısa zincir kullanıyorum boynumdan aşağı sarkmıyor çocuklar dalga geçiyor tamda yemek borusuna oturtmuşsun daha çokmu etki ediyor diyeCADIARZU
bugün ehliyet kursuma gittim,ordaki adama önce güzellikle laf anlatmaya çalıştım ama anlamadı.bana demez mi "malına sahip çıksaydın da bu parayı ödemek zorunda kalmasaydın" akannehir çok sinirlendim. "bilerek mi kaybettim ve böyle oldu diye bunu kullanmak zorunda mısnz "dedim... biraz indirim yaptı , çingenelik yapınca :jeyyar:
canlarım merhbalar..
ufak kızım ateşli bir şekilde geldi okuldan sanırım şu meşhur grip bizide buldu yarın sabah erkenden doktora gideceğiz sanırım test filan yapmazlar etkileri aşırı olmadıktan sonra ama yinede ilç filan doğru düzgün kullanalımda çabuk atlatalım..
ben öğlen ancak gelirim sabah merak etmeyin gelince bildirimi toparlarım...
canzi günaydın canım.sen almışsanda geri vermişsin ne güzel ben toparlanamadım hala yürüyüşe başladım hemen hergün yürüyorum ama yemek işini toparlayamadım.ve kendime çok kızıyorum kafama taktıkçada sanki iştahım dahada açılıyor.şimdi etrafıma sataşıyorum eşime kızıyorum sen ne bulursan eve getiriyorsun diye suçlu bulmaya çalışıyorum.o kadar emeğimin boşa gideceğine çok üzülüyorum .
arkadaslar ya afedersınız wc hallolmadan tartılmak ıstemeden 101 kere masaallah 101.8 kıloyumkaydirigubbakcemile2
kilo bildirimimi şimdiden yapayım,yrn geç kalkarım...
76.200 ... Iyigeceler
herkese günaydın,
kilo bildirmi yapıorum, 65.7
67.2'den 65.7'ye düşmüşüm, toplam 1.5 kilo gitmiş :))
günaydin arkadaslar
Kilom 61,600fisfisfis
o tempoya 300 gramcik gitmis
valla yola devam ama benim sabahları uyandığım zamanki açlığım giderek artmaya başladı. gerçi sanırım bu iyi bir durum çünkü akşam aç yattığımı gösteriyor ama gene de asıl zor zamanlar şimdi şimdi başlıyor sanki.
geçmiş olsun canım .grip hepimizin korkulu rüyası oldu.çocuklarda panik halinde okuldan aşı yaptırmak istemeyenlerden dilekçe istemişler ne yapacağımı bilemiyorum .doktor bir arkadaşa sorduk onunda bir doktor arkadaşı aşı komitesindeymiş yaptırın demiş bazıları asla yaptırmayın diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sen yaptıracakmısın kalliste düşüncelerini paylaşırsan sevinirim .inşallah hafif atlatır kızında canım çok geçmiş olsun.
benim kiloyu hesaba katmadınız mı??
canlarım ben geldim.. geçmişe göz atayım..
kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...
mersacım ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bu hükümetin hiç bir kararına güvenmiyorum tam açıklamada yapılmıyor adam gibi biri çıksa dese anlayacağız.. doktorlarında kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyor... çocuklarda istemiyor yarın öbür gün başka bir hastalığa sebep olur diye korkuyorlar..
tamam kallistem bir tek onlar kalmıştı zaten sabit geçmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?