- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.401
papatyacım daha önce yazmıştım canım gözden kaçırmışsın.. bu hafta alıyorum kilolarınızı yani seninle beraber yeni üyelerinkini ve haftaya listeye girebileceksiniz.. 2-3 hafta denems üreniz var demiştim..
kallistem sonuç listesine baktım da hata olmuş bijoux ve mersayı listeden çıkarınca sonuç satırınız değişiyor kimse eklemeden editle istersen.
toplam: 380.3 / 376.7 / 3.6 / 0.95%
deneme süresine ilişkin olanları okumuştum da, listeye giremediğimizi bilmiyordum. kusura bakmayın
cedricim cidden allah iyiliğimi versin ne güldüm hamsi salatası bende özenmiştim :roflol:kallistem bu kolye meselesini ben kaçırmısım ne kolyesıdır bu.canım allah iyiliğini versin hamsi ve salata anlamında yazdım.hamsiyide mısır ununa bulayıp tepsiye dizdim 3 sıra falan oldu.esım ıcın ıkı sıraya sıvıyag gezdırdım benımkı yagsız oldu.salata olarakda benım balık salatam vardır rendelenmıs havuc salgam mor lahana ve yesıl sogandan olusuyor lımon yag ılede sos yapıyorum.bolda roka ısde hamsı soframız boyle oluyor.esıme kalsa hamsılerı tavada kızartır ama kokusuna katlanamıyorum bıde kalorısı cok.evet bizim damak zevklerimiz benziyor
handeor kardesıme ulasır ulasmaz yazıcam
erken bildirim için çok teşekkürlera.s.ayy yarın bildirim var..
sabah pc gittiği için şimdi söyleyeyim sabah tartıldım
62.3(
çikolatım cedricime yazdım canım eğer takmak istersen sanada tarif ederim bileklik vya kolye ucu olarak alabilirsiniz teninize değmesi gerekiyor..geçmiş olsun kallisim,aman ağzına alma,meşhur grip filan değildir inşallah..dua ettim kızına,Allah korusun...
yardım meleği melis gelmiş...hşgelmiş :)
Şenizkilo bildirimimi şimdiden yapayım,yrn geç kalkarım...
76.200 ... iyigeceler
canım benim çok teşekkür ederimŞenizgunaydın herkese kallıstem merak etme gec kalırsan ben hallederım
ayyy ablacım öldüm gülmekten ya :roflol: sen çok yaşa emi
ablacım çok çok geçmiş olsun sizlerde kendinizi koruyun evde maske taksın kızın ki sizlerede bulaşmasın güzelce istirahat etsin ilaçlarını kullansın birde yemesine dikkat etsin meyve sebze ağırlıklı beslensin bunlara dikkat ettimi korkulacak birşey yok ablacım
papatyacım listeye daha çabuk girebilmek için daha çok paylaşım gerekiyor :))
randevum ıyı gecdı keske hep beraber katılıp bır gurup terapısı yapabılsek.ayrıntılı anlatamıyorum ama kendımı daha ıyı hıssedıyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...
handecim benim kız 8 aylık oldu yeni..
şimdi 62 kilolarda geziyorum..1.73 cm boyundayım..57 olmak istiyorum:Saruboceq:
ama spor ve yürüyüşü bıraktım.bir türlü başlayamıyorum:kedi::tomato:
canlarım merhbalar..
ufak kızım ateşli bir şekilde geldi okuldan
çokk geçmiş olsun, çabucak atlatır inşallah, kolyeyi bende dışarı çıktığımda araştırcam, oldukça etkili bişeye benziyo
Herkese günaydın,
kilo bildirmi yapıorum, 65.7
67.2'den 65.7'ye düşmüşüm, toplam 1.5 kilo gitmiş :))
süper:içelim:
konuda sen yaptıracakmısın kalliste düşüncelerini paylaşırsan sevinirim .inşallah hafif atlatır kızında canım çok geçmiş olsun.
bebneklere de yapıolcakmış ya bende çok kararsızım , dr a sordum 8 aylıklara yaparlar Masal küçük dedi ama bakalım
küçük cadı kapmasın diye.
Selam Melis, senin kuzucuk kaç yaşında
[/FONT][/SIZE][
sevdim bu sözü:içelim:
arkadaslar ya afedersınız wc hallolmadan tartılmak ıstemeden 101 kere masaallah 101.8 kıloyumkaydirigubbakcemile2
ooo süper yavereliniortak
13.TAKIM 129. ETAP
karamanlı (77.0 / 70.0 / 7.0 / 9.09%) (çok eski üye)
nasıl ya 7 kilo mu vermiş
[
Valla Kalliste'cim, paylaşım konusunda haklısın da sizlerin hızına yetişmek mümkün değil hani..
arkadaslar ben ıse erken gıdıyorum nete gırmeye vakıt bulamadım sımdı eve geldım kılo bıldırımım bu hafta 1 kılo gıtmıs 76.8
canlarım ben geldim.. geçmişe göz atayım..
kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...
mersacım ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bu hükümetin hiç bir kararına güvenmiyorum tam açıklamada yapılmıyor adam gibi biri çıksa dese anlayacağız.. doktorlarında kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyor... çocuklarda istemiyor yarın öbür gün başka bir hastalığa sebep olur diye korkuyorlar..
he he nasıl alıntı ama ilk sefer için idare eder dimi Kaliste :)
listeye giremiyoruz ama bildirmek istedim motivasyon açısından 1,5 kilo vermişim :) 83,5 çıktı sabah, aslında pazartesi tartılmam lazım ama olsun bundan sonra cumaları baz alcam.
Dün spora gidemedim yineeşim geç geldi, canım çok sıkıldı, bi tabak kabak yemeyi, çorba, salata yarım dilim ekmek yedim, eşime ayrı salata kendime ayrı salata yaptım eşim birimemeişti yesene dedim şiştim dedi bence sende abartıyosun bide rejimdesin hem çorba hem yemek dedi :) moralim bozuldu, tatlı bişeyler yememek için zor tuttum kendimi, biraz bisiklet çevirdim,çok kötü bir akşamdı, neyseki bir mandalinayla atlattım, sabah tartılınca moralim biraz yerine geldi ama, şu spor işini nasıl çözeceğimi bilemiyorum
Ne dersiniz bir iki üç ay daha dondurmayı deneyeyim mi evde bisiklet, yürüyüş ve mekik yapayım diyorum. Kızım ek gıdlaara geçmiş olucak ve eşim yedirir uyutabilir belki(( of offf
Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz kardeş takımımız 13. takım...
site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir abı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz...:sm_cool:
mesela reyhan abla var bzim guruptan yurtdışı kardeş takımda varmı bilemedim ama ona göre eşleştirme yaparız...ay çok helecan yaptım fikir verinhihoyyyt
canım geçmiş olsun ... birşey yoktur,merak etme.sıradan bir grip olmuştur annesi,bol bol sıvı alsın,terlesin yıkansın hemen geçer...
sakın sakın aşı yaptırmayın! öldürecekler hepimizi bunlarlmaz:
bu arada kolyeden tabii ki isterim :kedi:
tatlışım yürüyüş bandın varsa,bisikletin varsa daha ne gidiyorsun spor salonuna... bence evde sabah yarım saat akşam yarım saat spor yapabilirsin ve bu kilodayken sna yeter de artar bile,diyetin de iyi görünüyor,verirsin ..kocana bakma,benim kocam da ne yesem fazla yiyorsun der ama aç kalarak diyet olmaz canım,al bak bana 2 haftadır kısıtlama yok,nerdeyse spor yok 1 kg verdim.... bence dondur,tabii bu benim fikrim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?