- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.521
canım benim,hoşgeldin..nasılsın? özlettin kendini..kilo filan almadın dimi kıss..sakın haa,adaşım benim opuyorumnanaktan
canım benim hoşgeldin.. taşındınmı yerleştinmi ne yaptın senin kilo durumu nasıl, bebişin nasıl anlatsaydın ya azıcık..
reyhan ablacım kimseyi bulamadım çerçeveli kaydirigubbakcemile3 pro üye bizim sitenin bir indirim kartı var ablam o kartı alanlar pro üye yani rütbe filan değil sevgili Kazen beyde bizi kırmayıp editörlere yollamıştı bizde pro üye diye gözüküyoruz..
günaydın cedricim günaydın papatyam...
papatyacım koşturmalı zor bir gün yemeğe bile fırsatın yok, eyvah eyvah o zaman..
cedricim düzenini çok güzel oturttun yine maşallah diyelim.. aman grip olma en nefret ettiğim şey şu grip, şu günlerdede aşırı salgın var ama korkulacak kadar değil diyeyimde içiniz rahatarmı bilmem kızım çabucak iyileşti ablamın kızıda 2 gün oldu hastalanmış bünyesi sağlam olanlar ayakta geçirebiliyor, ortalığı veryansın edecek kadar bir aciliyet olduğunu sanmıyorum...
Reyhan ablacım ben birazdan inceleyip sana yazayım birde tahmini ilmek sayısı filanda veriyim diyecektim ama kızının bedeni nedir ki acaba.. neyse az sonra gelirim incelerim... bende kırmızı yapıcam işallah:kedi:kallisim anladigin kadariyla bana tarif edermisin ilk kazagi? kolagzindan baslaniyor. ama dümdüz örülmüyor galiba. sanki omuzlarda artmis. ve yakayi nasil yapmis birliktemi örmüs sonradanmi himmm?
ŞenizŞenizselamlar arkadaşlar herkesler gelmiş gitmişler modeller çok güzel hadi bakalım yapında giyin güzel güzel
delikafadulden canzicim bunuda kızım ekle dediği için yaptım :roflol: yazacak bir şeyim yoktu ama dib dibe yapıştık şu anda laptopu bekliyorda :dilcikar:canım kızının iyileşmesine sevindim evet aslında bünyeyi kuvvetli tutmak en baş çözüm bencede sağlıklı beslen sağlıklı yaşa yaniii
kallisim anladigin kadariyla bana tarif edermisin ilk kazagi? kolagzindan baslaniyor. ama dümdüz örülmüyor galiba. sanki omuzlarda artmis. ve yakayi nasil yapmis birliktemi örmüs sonradanmi himmm?
reyhan ablacım ilk kazağın şeması... bakıyorum örnek tarifide varmı diye yoksada uydururuz değil mi.
kallisim 78 ilmek basladim 15 sira lastik ördüm sac örgüyü koydum, 4 numara sisle örüyorum. cok güzel oluyor ama resimdeki kadar döküntülü olmadi saniyorum. örgü modelide iyice topladi. beden kismini biraz daha fazla ilmek almam gerekecek yoksa cok kisa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?