- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.681
hoşgeldin canım merak etme onlar özel üretimonları gösterip aradan sıyrılıyoruz şaka bi yana onların alışmış vücut yapıyolar benimde ikinci haftam öle zumba falan yok lügatımda daha
öle valla sorma ama kıvrık popo erkeğede kadına da yakışıyo ben bunu bilir bunu sölerim .. dur aklıma getirdin ben 10 tane squat yapıyım :)ne şans varmış sendede
merhaba nasılsın hoş geldinBen ilk buraya geldiğimde sporun 's' sini bilmiyordumm
İki haftaya kalmaz sende böyle yaparsınnn..
Gellldiimmmmm...Hadi hemen duşa madem, öyle kalırsan hasta olursun Allah korusun :)
Evet yaa o kadanda düşmee:))yuhhh sen 1,72 boyla 50 ye düşersen ben 1i58 boyla 36 ya düşmem gerek :)))
Evet yaa nasıl bişiymiş o 10 dk da 3 kez ara verdimm. Kalbim başımın içinde atıyordu sankidüşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)
Yok yokkk yatmıcammm....bunlar zaten koca kkışı hasta geçirdiler.... sonra bir hafta yatar bu :)
ay çok güldüm bende ilk setini yapıyorum sonra pert 7 dakikası yaniEvet yaa nasıl bişiymiş o 10 dk da 3 kez ara verdimm. Kalbim başımın içinde atıyordu sanki
11 dkya gelirken zaten bırakmazsam acilden toplarlardı benii
Bak bak bakrakipleri aradan çıkarıyoruz dimi o 1 haftada onlar yatarken mi biz hızlancaz
insanın sırtı ve kolları çok ağrıyo bende mahvolmuştumYok yokkk yatmıcammm....
Çok yoruldum zumba mahvetti yarın çok ağrım olacak orası kesin ama durmak yok..
Kız 1600 oldu canmmmNapim kız baksana 600 ip atlıyorum diye beni gaza getiriyorebrusonmez
Bu kadar harekete kilo mu dayanır
zumbaya o dünkü linkteki zumba videosundan baktın dimi?Yok yokkk yatmıcammm....
Çok yoruldum zumba mahvetti yarın çok ağrım olacak orası kesin ama durmak yok..
Ama hanii beni geçicektinnnn...Napim kız baksana 600 ip atlıyorum diye beni gaza getiriyorebrusonmez
Bu kadar harekete kilo mu dayanır
Valla ben de hic bugune kadar 3 mil yapmamıstım. 1 mil, 2 mil falan yapıyordum hep. Simdi bi anda 3 mil yapınca ki dedigim gibi birkac haftadır spor falan hak getire, bunye kaldırmadıYavas yavas artırmak en güzeli
Afiyet olsunnn...Hanımlar ben müsaadenizle akşam yemegine geciyorum, sonra yine gelirim :) Öptüm sizleri şimdilik
afiyet olsunAfiyet olsunnn...
Maşallah canm eşinin boyu uzun ya o kadar göstermiyorr.İnşallah canım
Çok şükür şimdilik iyi , çok çok az yiyor.
Astım varmış doğuştan 9 yaşına kadar kortizonlu ilaçlar verilmiş. Tabi iştahla birlikte 200 kilo olmuş ama görenler 150 falan gösterdiğini söylüyorlardı.
Buda 2 aylık değişimi
Eki Görüntüle 1776945
allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versinn..Sana ve eşineAynen canım birde düşün tam büyüme dönemi 9 yıl kortizon almış. İnşallah sonu da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?