- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.961
selamlar.. reyhan ablam yürüyüşü pek uzatmışsın :)) hala yoksun..
bende yeğenimle sabah 10 da evden bir çıktım alışveriş merkezine gittik ablama hediye aldık bir kaç bluz aldık hırka bady takım filan işte sonra yazıcı bozulmuştu yazıcı aldık çocukların ödevleri var aciliyeti vardı sonra bir yürüdük bir yürüdük ayaklarımızda hal kalmadı ancak geldik evimize...şimdi yorgunluk kahvesi içiyoruz yeğenim fal bakacak :))
yaa bizim burasıda varmıkiacaba yine aradım bulamadım nette... zaten bir haftadır gitmiyorlar çocuklar evde ders çalışıp oflayıp pufluyorlar günlerdir.. bayram tatilide geldi akannehir bu yıl eğitm namına bir şey yok sanırım..günaydın arkadaşlar yine türkiyenin bir çok yerinde okullar tatil edilmiş. bu durum gerçekten çok can sıkmaya başladı allaha şükür nevşehirde grip olayları henüz yok ama inannın tam 1 haftadır bende 10 kişiyle ders yapıyorum ya tatil olsa adam akıllı yada bebeleri yollsalar okula ne ders anlatabiliyoruz ne yeni konuya geçebiiliyoruz resmen bir senemizi yediler yaa olmazkii.
ablam maşallah güzel yürümüşsün yineopuyorumnanaktanyok kallisim cok uzamadi yürüyüsüm.
7400 adim da geldim eve ama nefes nefese geldim sürünerek desem yeridir
7400 adim 237,5 calori 31 gr yag diyor.
ne güzel sende yürümüssün alisveris etmissin..
bijom bende çok helecan yaptım opuyorumnanaktan süper birisi çıkmış benim şansıma yerimseniben ay çok hoş yaa böyle gizli olması...herkese selam geliyorum yazamadan çıkıyorum :sinifsinif:
az önce mesajlarıma baktım melis kime hediye alacağımı yazmış ay heyecan yaptım delikafaduldendelikafadulden kilom hala 62 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim galiba sabitledim ama inemiyorum da bakalım bayramı da atlattım mı heralde ondan sonra sıkıcam iyice zemuszemus
melisim canım benim tekrar tekrar teşekkürler...iyi alışverişler bijocum.
Arkadaşlar özelden de yazdım ama buradan da hatırlatayım 3 kişiden adres gelmedi bana henüz: reyhan abla, papatya ve mersa.
Bir de bir notum var yine özelden de yazdım ama diğer arkadaşlarında böyle bir pronblemi olabilir tüm duyuru yapayım dedim (kendimi yerinize koydum da bizde de problem olabilir): eşinizin adıyla değil de kendi adlarınızla kargoya verirseniz iyi olur, goncalarınız bu adam da kim eşime hediye yolluyor demesinler :))
iyi alışverişler bijocum.
Arkadaşlar özelden de yazdım ama buradan da hatırlatayım 3 kişiden adres gelmedi bana henüz: reyhan abla, papatya ve mersa.
[)[/B]
Meliscim,
gecikme için özür ama özel mesaj gönderemiyorum ben maalesef daha. nasıl gönderebilirim sana acaba adresimi ve bilgilerimi başka??
bijom bende çok helecan yaptım opuyorumnanaktan süper birisi çıkmış benim şansıma yerimseniben ay çok hoş yaa böyle gizli olması...
site hala sorunlu bend egelip sayfaları açamadan çıkıyorum..
melisim canım benim tekrar tekrar teşekkürler...
reyhan ablacım sen yolladım adresimi demiştin en başta ama site sorunluya ulaşmamış demek mesajın bir zahmet tekrar yollarsan opuyorumnanaktan
kallisim ilköğretimde tatil varmı bilmem ama anadolu üniversitesi 1 ARALIğa kadar tatilmiş haberlerde duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?