- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.121
çok geçmiş olsunnmalesef sırt alçıya alınamıyor takip edildi ama çelik demirli korse taktım 50 gün kadar doğrulmadı yinede malesf olsun bunada çok şükür işlerimi yapabiliyorum çocuklarıma bakabiliyorum daha ne olsun:)))
teşekkür ederim:)çok geçmiş olsunn
Caanım menün çok güzel...@kollontai @muska77 @d_mndc
menüm kızlar
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1kk peynir 5 6 yemek kaşığı mercimek salatası (içinde haşlanmış mercimek bol maydonoz dereotu yeşil soğan tere doğradım çok az zeytinyağı limon )1 dilim tbe. 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 ceviz
öğlen 1 salatalık
ara 1 elma
akşam 1 tabak mercimek salatası 1 kase yoğurt
spor 2 mile leslie
30 dakika dışarda yürüyüş
su 3 litre
1 demlik yeşil çay
puanım 3 :)
Caanım bi sıkıntı yoktur umarım.Kizlar menmu yazayim gecmisi okuyamadim vakit bulamiyorum pek gelemiyorum
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
cay
ogle
sahanda yumurta
Cay zeytin
aksam
kurufasulye
yogirt
Su 2lt.spor
1saat yuruyus
Yaa boşver karatayı zaten hep ekmek yerken yakalıyorlar kadını :))bi karataycı olarak vicdan azabı çekiyorum
Cumaya sakla canım.Ortalaman 1 in üzerine çıkarsa hemen yap ye derim.aaaaayyyyy kızlar canım bir limonlu kek istiyoki akıllara zarar
Yaa boşver karatayı zaten hep ekmek yerken yakalıyorlar kadını :))
lahmacun yiyor :)Yaa boşver karatayı zaten hep ekmek yerken yakalıyorlar kadını :))
Benimde 53,deal kilom 45 miş mafoldummm
aayyy çok zor 1 in üstüCumaya sakla canım.Ortalaman 1 in üzerine çıkarsa hemen yap ye derim.
benimde 53 şekerimBenimde 53
Aynı şeyylahmacun o ekmek yemedi....
biraz daha iyi oldun mu ?o kısmı yasak işte :) sansür koyduk ona :)
Geçen hafta 1.5 kilo vermedin mi kuzum.Bu haftada verirsen tamamdır benceaayyy çok zor 1 in üstü
Boyun kaçki? Benim 161benimde 53 şekerim
Tatlı rüyalar canım.İyi geceler.Öpüyorumm.aayyy kızlar çok uykum geldi benim herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
ne bilim ben tartı sinirlerimi zıplatıyorGeçen hafta 1.5 kilo vermedin mi kuzum.Bu haftada verirsen tamamdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?