Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ycfa kollontai morordek
Kahvaltı: 4 dilim sucukla yumurta - 3 dil. esmer köy ekmeği-1 çay k. kuşburnu reçeli- 1 çay k. ahududu reçeli - bitkiçayı
Öğle: 1bardak süt - 10 fındık- 10 tut
Akşam: 1 ufak tabak kıymalı bamya yemeği- 1 kase yayla çorbası- 1 çatal tavuk
Su: 2 litre( tam olmadı ama yatana kadar olur)
Spor: Leslie 1mile ve 15 dk yuruyuş :))
muska77 sanırım 3 puan

8000 kalori yakınca 1 kilo veriyormuşsun benim bugun aldığım kalori750 800 civarında artık kalori hesaplıcam hergün böyle olursa en az 1 kilo vermem lazım
Tattlım bu hesaplama işi seni sıkıp daha çabuk diyeti bırakmana sebep olmasınn.
Tartı işini de kafaya takma cumartesisabah gördüğün rakamdan düşlücek nasıl olsa...

ayy çok iyi olmuş bende sütü sabah kalkar kalkmaz vermişti diyetisyen bana bağırsakları çalıştırıyormuş ve hızlandırıyormuş bende başlıyım bari üstüne birazda tarçın aayyy hadi yatıyorum artık

Kaptanım maşallah yani..Çok güzel. Helede spor..Enerjinize bayıldım.
enerji falan kalmadı bittim bu arada midem kazındı 1/2 ceviz yrdim
sende deryalim ı etiketle canım senin rakibin

mayasız hamurdan yapılan şeyleri yiyebilirsiniz diyor zaten kadınceğiz... kim ne derse desin ben bu kadını seviyorum... çok doğru söylüyor... paketli gıdaları tüketmeyin demekle çooook iyi bir akım başlattı bence.... bizi zehirlemişler yıllarca.... hatta o kadar uyanıklar ki üstüne para verip biz kendimizi zehirlemişiz.....

Canım menün cok güzel
Acıkınca süt kolay geldi.Normalde pek içmem.
Süt tok tutan bi sey canım, bence cok iyi yapmıssın

Maşallah canım bayağı çabuk toparlamissin.

çok şükür....

hattta üstüne trambolinde tepindim... iç bacak çalıştım çemberle hatta çember nasıl olduysa yay gibi fırladı yeşil çay dolu çaydanlığımı devirdi :)) bu bi mesaj olabilir git zıbar dedim kendime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…