- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.141
benimde 1,60 şekerimBoyun kaçki? Benim 161
lahmacun belli canımEki Görüntüle 1784997
Ama ekmeğe daha çok benziyor.
8000 kalori yakınca 1 kilo veriyormuşsun benim bugun aldığım kalori750 800 civarında artık kalori hesaplıcam hergün böyle olursa en az 1 kilo vermem lazımGeçen hafta 1.5 kilo vermedin mi kuzum.Bu haftada verirsen tamamdır bence
sanada canım sağol:)Tatlı rüyalar canım.İyi geceler.Öpüyorumm.
Tattlım bu hesaplama işi seni sıkıp daha çabuk diyeti bırakmana sebep olmasınn.8000 kalori yakınca 1 kilo veriyormuşsun benim bugun aldığım kalori750 800 civarında artık kalori hesaplıcam hergün böyle olursa en az 1 kilo vermem lazım
ayy çok iyi olmuş bende sütü sabah kalkar kalkmaz vermişti diyetisyen bana bağırsakları çalıştırıyormuş ve hızlandırıyormuş bende başlıyım bari üstüne birazda tarçın aayyy hadi yatıyorum artıkycfa kollontai morordek
Kahvaltı: 4 dilim sucukla yumurta - 3 dil. esmer köy ekmeği-1 çay k. kuşburnu reçeli- 1 çay k. ahududu reçeli - bitkiçayı
Öğle: 1bardak süt - 10 fındık- 10 tut
Akşam: 1 ufak tabak kıymalı bamya yemeği- 1 kase yayla çorbası- 1 çatal tavuk
Su: 2 litre( tam olmadı ama yatana kadar olur)
Spor: Leslie 1mile ve 15 dk yuruyuş :))
muska77 sanırım 3 puan
yeni tartım 80,400 çıktı neyse yok ya sıkılmam benim takım arkadaşlarım 10 numara 5 yıldızTattlım bu hesaplama işi seni sıkıp daha çabuk diyeti bırakmana sebep olmasınn.
Tartı işini de kafaya takma cumartesisabah gördüğün rakamdan düşlücek nasıl olsa...
Acıkınca süt kolay geldi.Normalde pek içmem.ayy çok iyi olmuş bende sütü sabah kalkar kalkmaz vermişti diyetisyen bana bağırsakları çalıştırıyormuş ve hızlandırıyormuş bende başlıyım bari üstüne birazda tarçın aayyy hadi yatıyorum artık
Hadi inşallah hayatımm..Yarın 79 olur inşallahyeni tartım 80,400 çıktı neyse yok ya sıkılmam benim takım arkadaşlarım 10 numara 5 yıldız
enerji falan kalmadı bittim bu arada midem kazındı 1/2 ceviz yrdimKaptanım maşallah yani..Çok güzel. Helede spor..Enerjinize bayıldım.
sende deryalim ı etiketle canım senin rakibinİyi akşamlar menü verirken siz hep etiketliyorsunuz. Bende etiketleyeyim mi ? Kollontai dışında kimi etiketlemem gerekiyor?
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
4-5 dilim sucuk
3 zeytin
Ara
1 bardak portakal suyu
Ara
4 ceviz
Akşam
1 kase etli patates yemeği
Çiğ soğan
Ara
1 kase cacık (Akşam acıkıyorum 8-9 civarı yerim)
Su:2 litre
Spor: 1 sat yürüyüş
biraz daha iyi oldun mu ?
Biraz aktif katilimCaanım bi sıkıntı yoktur umarım.
Saylayamayabilirim canim beni mazur gorun birazcikCaanım bi sıkıntı yoktur umarım.
Eki Görüntüle 1784997
Ama ekmeğe daha çok benziyor.
Canım menün cok güzelycfa kollontai morordek
Kahvaltı: 4 dilim sucukla yumurta - 3 dil. esmer köy ekmeği-1 çay k. kuşburnu reçeli- 1 çay k. ahududu reçeli - bitkiçayı
Öğle: 1bardak süt - 10 fındık- 10 tut
Akşam: 1 ufak tabak kıymalı bamya yemeği- 1 kase yayla çorbası- 1 çatal tavuk
Su: 2 litre( tam olmadı ama yatana kadar olur)
Spor: Leslie 1mile ve 15 dk yuruyuş :))
muska77 sanırım 3 puan
Süt tok tutan bi sey canım, bence cok iyi yapmıssınAcıkınca süt kolay geldi.Normalde pek içmem.
Evet bayağı yoğun bi gün olmuş.enerji falan kalmadı bittim bu arada midem kazındı 1/2 ceviz yrdim
Maşallah canım bayağı çabuk toparlamissin.turp gibiym c ler işe yaradı :) musluklarda kapansa çok daha mutlu olciğim....
Bi sıkıntın olmasın sorun değil hayatım.Biraz aktif katilim
Saylayamayabilirim canim beni mazur gorun birazcik
Maşallah canım bayağı çabuk toparlamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?