- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.161
Kız ben öylesine takiliyorum. Tanımam zaten. Ama paket gıdaya hayır diyorsa kadın o zaman laf yok..mayasız hamurdan yapılan şeyleri yiyebilirsiniz diyor zaten kadınceğiz... kim ne derse desin ben bu kadını seviyorum... çok doğru söylüyor... paketli gıdaları tüketmeyin demekle çooook iyi bir akım başlattı bence.... bizi zehirlemişler yıllarca.... hatta o kadar uyanıklar ki üstüne para verip biz kendimizi zehirlemişiz.....
Teşekkür ederim ördekimCanım menün cok güzel
Süt tok tutan bi sey canım, bence cok iyi yapmıssın
Kız ben öylesine takiliyorum. Tanımam zaten. Ama paket gıdaya hayır diyorsa kadın o zaman laf yok..
Yaa sen yok musun yaaaçok şükür....
hattta üstüne trambolinde tepindim... iç bacak çalıştım çemberle hatta çember nasıl olduysa yay gibi fırladı yeşil çay dolu çaydanlığımı devirdi :)) bu bi mesaj olabilir git zıbar dedim kendime :)))
Yaa sen yok musun yaaa
Gece gece çok guldum.
Etki eyiii git yat senkadın iç hastalıkları uzmanı... yani bildiğin cerrah öyle iki sertifikayla diyetisyenim diye dolaşanlardan değil... bir ömür harcamış bu yolda....
Etki eyiii git yat sen
Hee normalde yemiyorsun ya demek vücudun nasıl hasret kaldıysac ler fazla geldi :))
tatlım ev yapımı şokella nası bisey??? birde tatlının her turlusu gelinlik giymis topa benzemek istemeyen biri icin her saat hergun yasak yani cezalısınMenümü yazayım kızlar
kollontai , @muska77
sabah
1 dilim ekmekle b.peynir
1 dilim ekmekle ev yapımı şokella
1 yumurta
ara
yeşil çay
öğlen
1 kase çorba
ara
sütlü irmik tatlısı yapmıştım 2 ısırıklık bir kare( yarım dilim diyebiliriz)
akşam
yarım kase çorba
4 bulgurlu pazı sarması
tavuk sote
1 dilim ekmek
su 2 lt ve daha içiyorum
spor geç saatte yapıcam
tatlı yasaaaaaaaak, sabahda yesen yasaaaak!!!!Yok canım o kadart da değil :) ben sporu geç saatte yapıp saat 3 gibi uyuduğum için saat 5 teki tatlı fazla oolmaz gibi geldi ama yine de karar hakem heyetinin :))))
ya anne o senin yasına gore olan degil benim ideal kilom 51 senin ki nasıl 45,deal kilom 45 miş mafoldummm
canım 750-800 kilona gore cok az, hastalanabilirsin ilerde benim gibi, en azından 1000 yap8000 kalori yakınca 1 kilo veriyormuşsun benim bugun aldığım kalori750 800 civarında artık kalori hesaplıcam hergün böyle olursa en az 1 kilo vermem lazım
tamam ben zaten tahmin ettim cezamı yaptım :)tatlım ev yapımı şokella nası bisey??? birde tatlının her turlusu gelinlik giymis topa benzemek istemeyen biri icin her saat hergun yasak yani cezalısın
tatlı yasaaaaaaaak, sabahda yesen yasaaaak!!!!
ya anne o senin yasına gore olan degil benim ideal kilom 51 senin ki nasıl 45sana 58 falan yeter yasına gore tekrar hesaplat nerde hesaplattıysan
canım 750-800 kilona gore cok az, hastalanabilirsin ilerde benim gibi, en azından 1000 yap
Sabah yedigimiz bal falan da mı cezalık?tatlı yasaaaaaaaak, sabahda yesen yasaaaak!!!!
:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlarSabah yedigimiz bal falan da mı cezalık?
Eger öyleyse yine ceza sampiyonu olarak cıkarım ben bu hafta da...
Hepimizin iyiligine calıstıklarına eminim de şahsen tatlıyı cok seven biri olarak en azından sabah kahvaltısında 1-2 çay kaşıgı balla bastırmaya calısıyorum. Oyle yazınca ondan da ceza geliyor mu emin olamadım...:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlar
Sen sor yine de, bana yasak geldi onu öğrenmiş oldum :)Hepimizin iyiligine calıstıklarına eminim de şahsen tatlıyı cok seven biri olarak en azından sabah kahvaltısında 1-2 çay kaşıgı balla bastırmaya calısıyorum. Oyle yazınca ondan da ceza geliyor mu emin olamadım...
Sordum bakalım ama gelecek cevaptan korkmuyor degilimSen sor yine de, bana yasak geldi onu öğrenmiş oldum :)
Ben yiyorum cezama katlanıyorum, sen de fazladan spor yaparsın, nihayetinde pasta, baklava falan değil sabah kahvaltısı vs. benim bu ara hızlı kilo vermem gerek aslında o yüzden masum kaçamak da olsa yapmamam gerekSordum bakalım ama gelecek cevaptan korkmuyor degilim
Anladim canim, haklısın tabi gelen cezayı yapiyoruz zatenBen yiyorum cezama katlanıyorum, sen de fazladan spor yaparsın, nihayetinde pasta, baklava falan değil sabah kahvaltısı vs. benim bu ara hızlı kilo vermem gerek aslında o yüzden masum kaçamak da olsa yapmamam gerek
Mayısta tatlım :)Anladim canim, haklısın tabi gelen cezayı yapiyoruz zaten
Senin düğün ne zaman? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?