Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam da gece gece o kadar spor yaptık hiç bişey demiyonuz ama ağlarım
Hiiiç ağlama tatlım...
Oyy kıyamam hastamı oldun seeen..
Bol ıhlamur hibiskus ve sıcak çorba bitanemmm

kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
Ama adı poğaça napiim kaptanım..

bende ceza yazdım o pogacaya kaptanım

Kolay gelsin şirine
Boşboğazız işte ne yaparsın..
Yok bu hafta insaflısınız hakkınızı yiyemem

tamam ben zaten tahmin ettim cezamı yaptım :)
4 miles leslie, 100 twister ve ceza için 300 zıplama :)
eferim çekirge ama ben cezaları bugun yazıcam, iyi iste fazladan spor

Sabah yedigimiz bal falan da mı cezalık?
Eger öyleyse yine ceza sampiyonu olarak cıkarım ben bu hafta da...
canım kahvaltıdaki bal ve recele 1-2 cay kasıgı olunca bisey demiyoruz ama nutellaya her saat laf ederim

Bak bu menüyle 3 puanı kaptın insafsız değilim beeen...
İmkan olsa daha fazla puan verirdim ..

Gayet iyi...
Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...
toplight kaptanım migrenede çok iyi geliyormuş yeni keşfim denedim süper bişey..

Hasta insan için az bile yemişsin meyveyi 3 puan...
Harika canım..
Kızlar maşallah yaaa
Kizlar menmu yazayim gecmisi okuyamadim vakit bulamiyorum pek gelemiyorum
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
cay
ogle
sahanda yumurta
Cay zeytin
aksam
kurufasulye
yogirt
Su 2lt.spor
1saat yuruyus
Bu menüde de cıs yok bravo..

Üzgünm canım tatlı tatlıdır. Ben cumartesi sadece bir tatlı kaşığı puding yedim ve kendime 2 puan verdim..
Vaay çok güzel
Üç heralde leslie 1 mil 15 dk yapıyorsa..
:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlar
Kesinlikle tatlım kuğu gibi bir gelin olmanı istiyoruz

Günaydın hatun kişilerr

Kaçamaksız ilk hafta sonum için beni tebrik edebilirsiniz
Ama berbat bir Cuma günü sayesinde gene zarardayım

Önce kilo bildireyim sonra menüler menülerim iki puan ya sudan puan kaybettim ya offf çok sinirleniyorum kendime

Kilom bu sabah maalesef ki maalesef 106,8 cumartesi 108,1 ile kaçamaksız 1 aya başladım ve fakat tabi cuma günü 106,5 olduğum için bugün +300 oluyorum

bu arada isterseniz cuma günü ne yediğimi falan yazarım dün gibi aklımda ama gerçekten buraya yazılacak menü değil yani abur cubur + fastfood hemde sabah öğle akşam fastfood benim işte bu duygularıma göre yemeğin dibine vuruşlarım olmasa aslında ben güzel diyet yapıyorum. Yani hep böyle mutlu mesut olsam yani ben de çok da değil az da değil 8 ayda 18 kilocuk vermişim yani bu saçmalamalarım olmasa neler verirdim

neyse menüler Bkz. next message

Tatlım cumayı boşver h.sonun başlangıcın olsun..

1. cumartesi 2. pazar
su her iki günde de 1-1,5 lt arası

spor: Cumartesi 1,5 pazar 1 saat hafif tempoda yürüyüş (bebek arabasıyla işte ne kadar tempolu yürünebilirse)

Menülerim 1200 cal ve 60 g karbonhidratı geçmediği için (bu arada proteinde 100 gr civarında başarılı) kaçamaksız 1 puaaaaan!!

Spor 1 saatten mi çok olacaktı yarım saatten mi onu bilmiyorum ama 1 puaaaann!!

Sudan kaybettik sonuç toplam 4 puan.. tabisi yanlışım varsa düzeltin

Cumartesi (2 puan)
9,00
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
14,00
1 tatlı kaşığı puding/1 bardak ayran
18,00
1 kepçe yoğurt çorbası/1 kepçe kuru fasulye/ salata
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Pazar (2 puan)
10,30
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
16,30
1 kepçe mercimek çorbası/1 kepçe kapuska/salata
Su 2 litre
Spor yok

Harika tatlım evet suyu artır ve 3 puanı kap..

aşkım bi tatlı kaşığı puding kaçamak sayılmaz yaaa. sütlü tatlı bi kere o içinde kaç gram şeker varki.. hesaplasan bu menü kaloriyi de geçmez karbonhidratı da kendine haksızlık etme cumartesin 3 puanlık bence

aynen muskam sıfır kaçamak cumaya o eksiğimi kapatır zaten. 1 nisan geldin 99 diyorum artık
Evet sevalcim 99 gelsin gayrı...
Yok milletten kesiyorum sıfırcı hocalar gibi Kendime torpil geçmiş gibi olurum..

Gunaydin kizlar muska puanlari sen mi yaziyosun bizmi tutcaz puanimizi eger biz tutcaksak ben su siralar yapamiycam canim oek giremiyorum beni listeden cikarabilirsin cainim sıklikla gelemiycem cunku menuleri bildirrim insAllah

Gunaydin kizlar muska puanlari sen mi yaziyosun bizmi tutcaz puanimizi eger biz tutcaksak ben su siralar yapamiycam canim oek giremiyorum beni listeden cikarabilirsin cainim sıklikla gelemiycem cunku menuleri bildirrim insAllah
Tatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..
Bişeymi var tatlım iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…