- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.181
Hiiiç ağlama tatlım...Tamam da gece gece o kadar spor yaptık hiç bişey demiyonuz ama ağlarım
Oyy kıyamam hastamı oldun seeen..ben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
kesin yediğim hindi hastaydı.... hindi gribi oldum beeeeğğnnn.....
Ama adı poğaça napiim kaptanım..kiz o oglanin yarisini yiyip begenmedigi poacaydi ev sahibine ayip olmasin diye yediydim ceviz kadardi yaaa
bende ceza yazdım o pogacaya kaptanım
Yok bu hafta insaflısınız hakkınızı yiyememKolay gelsin şirine
Boşboğazız işte ne yaparsın..
Günaydın çok gevezelik yaptık 2saati bulur gelmenGünaydın bebişlerim.
Nasılsınız bakeeem?
Geçmişe süzülüp geliyorum hemen....
eferim çekirgetamam ben zaten tahmin ettim cezamı yaptım :)
4 miles leslie, 100 twister ve ceza için 300 zıplama :)
canım kahvaltıdaki bal ve recele 1-2 cay kasıgı olunca bisey demiyoruzSabah yedigimiz bal falan da mı cezalık?
Eger öyleyse yine ceza sampiyonu olarak cıkarım ben bu hafta da...
Bak bu menüyle 3 puanı kaptın insafsız değilim beeen...kızlar sabahtan beri ev topla çocuklarla uğraş 3 makina çamaşır yıka. sonra çocukları avm ye götürdüm onlar oyun alanında oynarken 1 saat yürüdüm onun dılında çıcuklarla da 2 saat dolaştık artık tabanım basmıyor
kollontai @btlbetul menüm
sabah 9
1,5 dilim ekmek yumurta
öple 2 de
ton balıklı salata şu an kendimi çok yorgun ve şiş hissediyorum
başka yemeyi düşünmüyorum
belki bir meyve
su şu ana kadar 2 lt yatana kadar 3 übulur
spor
50 zıplama
85 squat
1 saat yürüyüş
kendimi iyi hissedersem kesli 1 mil yapacam
Gayet iyi...İyi akşamlar menü verirken siz hep etiketliyorsunuz. Bende etiketleyeyim mi ? Kollontai dışında kimi etiketlemem gerekiyor?
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
4-5 dilim sucuk
3 zeytin
Ara
1 bardak portakal suyu
Ara
4 ceviz
Akşam
1 kase etli patates yemeği
Çiğ soğan
Ara
1 kase cacık (Akşam acıkıyorum 8-9 civarı yerim)
Su:2 litre
Spor: 1 sat yürüyüş
Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...malesef sırt alçıya alınamıyor takip edildi ama çelik demirli korse taktım 50 gün kadar doğrulmadı yinede malesf olsun bunada çok şükür işlerimi yapabiliyorum çocuklarıma bakabiliyorum daha ne olsun:)))
Hasta insan için az bile yemişsin meyveyi 3 puan...kollontai toplight
menüm
sabah
1 bardak süt 2 minik muz
öğlan 2 yumurta 1 parça peynir
akşam 1 tabak balık
az önce de 2 kivi 1 portakal
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor : 40 dk yürüyüş
muska77 koy bana eksiyi çok meyve oldu bu gün c vitaminimi depoliyim dedim.... baktım selpak yetişmiyo tuvalet kağıdı aldım yanıma bi rulo anca :)
Harika canım..kollontai @ebrusonmez ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: biberli omlet (un yok, yagını olabildigince az koydum. 1.5 yumurtalık yedim), 1 kk süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 kücük domates ve salatalık, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı bal, 1 cay kasıgı tereyagı, 1-2 tane ceviz içi
Ara: 1 fincan sade Türk kahvesi
1.5-2 saat sonra da 1 kücük yesil elma
Aksam: 1 kase brokoli corbası, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, domates ve salatalık
Su: 2.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüs (15 dk'si hafif tempolu koşu olarak), 10 dk eliptik bisiklet, 20 dk da parktaki egzersiz aletlerinde basen, bacak falan calıstırdım. Toplam 1 saat acık havada spor yapmıs oldum
Kızlar maşallah yaaakollontai muska77 @d_mndc
menüm kızlar
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 yumurta 1kk peynir 5 6 yemek kaşığı mercimek salatası (içinde haşlanmış mercimek bol maydonoz dereotu yeşil soğan tere doğradım çok az zeytinyağı limon )1 dilim tbe. 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 ceviz
öğlen 1 salatalık
ara 1 elma
akşam 1 tabak mercimek salatası 1 kase yoğurt
spor 2 mile leslie
30 dakika dışarda yürüyüş
su 3 litre
1 demlik yeşil çay
puanım 3 :)
Bu menüde de cıs yok bravo..Kizlar menmu yazayim gecmisi okuyamadim vakit bulamiyorum pek gelemiyorum
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
cay
ogle
sahanda yumurta
Cay zeytin
aksam
kurufasulye
yogirt
Su 2lt.spor
1saat yuruyus
Üzgünm canım tatlı tatlıdır. Ben cumartesi sadece bir tatlı kaşığı puding yedim ve kendime 2 puan verdim..Menümü yazayım kızlar
kollontai , muska77
sabah
1 dilim ekmekle b.peynir
1 dilim ekmekle ev yapımı şokella
1 yumurta
ara
yeşil çay
öğlen
1 kase çorba
ara
sütlü irmik tatlısı yapmıştım 2 ısırıklık bir kare( yarım dilim diyebiliriz)
akşam
yarım kase çorba
4 bulgurlu pazı sarması
tavuk sote
1 dilim ekmek
su 2 lt ve daha içiyorum
spor geç saatte yapıcam
Vaay çok güzelkızlaar menümü yazayım bnde
sabah bitki çayı
sonra 2 dilim tahıl ekmeği yumurta bal bi çatay peynir tulum
sonra yürüyüşe çıktık
arada yaban mersini
öğlen patates salatası yeşillik yağsız bol limonlu
arada yarım muz
akşam omlet çok az
ve 2 lt sudan az kaldı tamamlamaya yatana kadar bitiririm
veeeeee 17 km yürüyüş
10 kmsi tempolu 7 km dağ tırmanışı
çok güzel bi pazardı valla
Üç heralde leslie 1 mil 15 dk yapıyorsa..ycfa kollontai @morordek
Kahvaltı: 4 dilim sucukla yumurta - 3 dil. esmer köy ekmeği-1 çay k. kuşburnu reçeli- 1 çay k. ahududu reçeli - bitkiçayı
Öğle: 1bardak süt - 10 fındık- 10 tut
Akşam: 1 ufak tabak kıymalı bamya yemeği- 1 kase yayla çorbası- 1 çatal tavuk
Su: 2 litre( tam olmadı ama yatana kadar olur)
Spor: Leslie 1mile ve 15 dk yuruyuş :))
muska77 sanırım 3 puan
Kesinlikle tatlım kuğu gibi bir gelin olmanı istiyoruz:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlar
Tatlım cumayı boşver h.sonun başlangıcın olsun..Günaydın hatun kişilerr
Kaçamaksız ilk hafta sonum için beni tebrik edebilirsiniz
Ama berbat bir Cuma günü sayesinde gene zarardayım
Önce kilo bildireyim sonra menülermenülerim iki puan ya sudan puan kaybettim ya offf çok sinirleniyorum kendime
Kilom bu sabah maalesef ki maalesef 106,8cumartesi 108,1 ile kaçamaksız 1 aya başladım ve fakat tabi cuma günü 106,5 olduğum için bugün +300 oluyorum
bu arada isterseniz cuma günü ne yediğimi falan yazarım dün gibi aklımdaama gerçekten buraya yazılacak menü değil yani abur cubur + fastfood hemde sabah öğle akşam fastfood benim işte bu duygularıma göre yemeğin dibine vuruşlarım olmasa aslında ben güzel diyet yapıyorum. Yani hep böyle mutlu mesut olsam yani ben de çok da değil az da değil 8 ayda 18 kilocuk vermişim yani bu saçmalamalarım olmasa neler verirdim
neyse menüler Bkz. next message
Tatlım cumayı boşver h.sonun başlangıcın olsun..
Harika tatlım evet suyu artır ve 3 puanı kap..Eki Görüntüle 1785325 Eki Görüntüle 1785326
1. cumartesi 2. pazar
su her iki günde de 1-1,5 lt arası
spor: Cumartesi 1,5 pazar 1 saat hafif tempoda yürüyüş (bebek arabasıyla işte ne kadar tempolu yürünebilirse)
Menülerim 1200 cal ve 60 g karbonhidratı geçmediği için (bu arada proteinde 100 gr civarında başarılı) kaçamaksız 1 puaaaaan!!
Spor 1 saatten mi çok olacaktı yarım saatten mi onu bilmiyorum ama 1 puaaaann!!
Sudan kaybettik sonuç toplam 4 puan.. tabisi yanlışım varsa düzeltin
Cumartesi (2 puan)
9,00
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
14,00
1 tatlı kaşığı puding/1 bardak ayran
18,00
1 kepçe yoğurt çorbası/1 kepçe kuru fasulye/ salata
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Pazar (2 puan)
10,30
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
16,30
1 kepçe mercimek çorbası/1 kepçe kapuska/salata
Su 2 litre
Spor yok
Evet sevalcim 99 gelsin gayrı...aynen muskam sıfır kaçamak cumaya o eksiğimi kapatır zaten. 1 nisan geldin 99 diyorum artık
Yok milletten kesiyorum sıfırcı hocalar gibi Kendime torpil geçmiş gibi olurum..aşkım bi tatlı kaşığı puding kaçamak sayılmaz yaaa. sütlü tatlı bi kere o içinde kaç gram şeker varki.. hesaplasan bu menü kaloriyi de geçmez karbonhidratı dakendine haksızlık etme cumartesin 3 puanlık bence
Tatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..Gunaydin kizlar muska puanlari sen mi yaziyosun bizmi tutcaz puanimizi eger biz tutcaksak ben su siralar yapamiycam canim oek giremiyorum beni listeden cikarabilirsin cainim sıklikla gelemiycem cunku menuleri bildirrim insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?