- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.201
Ben anladım seni ben elimi çektim kaçtınEvet nanam sen ilgilenirken güzeldi zaten. Ama son günlerde ne yazsam beğenilip geçiliyor ne bir yorum ne bir fikir ne bir öneri. Herşey havada kalıyor. Burayıda kıyamıyorum aslında biliyor musun.
bencede bi gayret hadi başla ne kadar kızıyorum kendime bir bilsen kendimi ne hale getirmişim diye dahada bir istekliyim kilo vermek için hepimiz için kilo vermek zor ama mecburuz :)Tatlım cumayı boşver h.sonun başlangıcın olsun..
tamam bakım bulabilirsem denicem defne abla sağolBak bu menüyle 3 puanı kaptın insafsız değilim beeen...
İmkan olsa daha fazla puan verirdim ..
Gayet iyi...
Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...
toplight kaptanım migrenede çok iyi geliyormuş yeni keşfim denedim süper bişey..
Hasta insan için az bile yemişsin meyveyi 3 puan...
Harika canım..
Kızlar maşallah yaaa
Bu menüde de cıs yok bravo..
ay bende kapuskayı çok severim:)Cumartesi (2 puan)
9,00
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
14,00
1 tatlı kaşığı puding/1 bardak ayran
18,00
1 kepçe yoğurt çorbası/1 kepçe kuru fasulye/ salata
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Pazar (2 puan)
10,30
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
16,30
1 kepçe mercimek çorbası/1 kepçe kapuska/salata
Su 2 litre
Spor yok
Tavsiye ederim canım benim ağrılarada çok iyi geldi sağolsun kocişim araştırıp öğrenmiş dn alıp geldi..tamam bakım bulabilirsem denicem defne abla sağol
hadi kızlar bende kaçar oğluşum uyandı işlerimi bitirince gelirim bu arada hafta sonu 80,4 olan kilom bu sabah 80,1 olmuş
ama bal zaten çok sağlıklı ve doğal sabahları yediğin 1 çk baldan zarar gelmez bence :)Hepimizin iyiligine calıstıklarına eminim de şahsen tatlıyı cok seven biri olarak en azından sabah kahvaltısında 1-2 çay kaşıgı balla bastırmaya calısıyorum. Oyle yazınca ondan da ceza geliyor mu emin olamadım...
Günaydın tebrikler canım..Günaydınn 82.9 olmuşum. Çarşambadan bu yana 700gr gitmiş.
Tamam canım. Aslında pazartesi tartılmak şart değilse tartılmak istemiyorum cuma dışında. Tartıldıkça strese giriyorumGünaydın tebrikler canım..
Artık Cuma ve pazartesi tartıl tamammı?
Günde 500 kere tartılan biri olarak bunu nasıl yapacaksın pes!!!Tamam canım. Aslında pazartesi tartılmak şart değilse tartılmak istemiyorum cuma dışında. Tartıldıkça strese giriyorum
Grip vücutta su toplar şişirir.Çok normal..geçen cuma 66,2
bu gün 66,6
fark +400
şaşırtmayan bir pazartesi.....
tamam tatlım fırsat bulursam hemen alacam magnezyum yağı hiç duymamıştım bi tansein sen kaptanını da düşünürmüşBak bu menüyle 3 puanı kaptın insafsız değilim beeen...
İmkan olsa daha fazla puan verirdim ..
Gayet iyi...
Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...
toplight kaptanım migrenede çok iyi geliyormuş yeni keşfim denedim süper bişey..
Hasta insan için az bile yemişsin meyveyi 3 puan...
Harika canım..
Kızlar maşallah yaaa
Bu menüde de cıs yok bravo..
hayırdır tatlım sorun yoktur umarımGunaydin kizlar muska puanlari sen mi yaziyosun bizmi tutcaz puanimizi eger biz tutcaksak ben su siralar yapamiycam canim oek giremiyorum beni listeden cikarabilirsin cainim sıklikla gelemiycem cunku menuleri bildirrim insAllah
aebenim gelmiş hoşgelmişSelam güzel ve çıtır hanımlar ...
tatlım senin gözün arkanda kalmasın eski elemanımız bizim yitik maviBen anladım seni ben elimi çektim kaçtın
Şaka bir yana maviş sultan özletme kendini bizede uğra ihtiyar heyetini unutma
Neyseki gözün arkada değil toplightımın yanındaymışsın.
Düşünürüm tabi. Bitanemsin sentamam tatlım fırsat bulursam hemen alacam magnezyum yağı hiç duymamıştım bi tansein sen kaptanını da düşünürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?