Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam sabahtan beri elim kolum kalkmıyor fena halde şişim bu şişliğim kg ma da yansıdı neden oldu bilmiyorum dün sabah size tartı resmi atmıştım69,3 tü bu sabah 70,8 i gördüm dün ki menümü de biliyorsunuz cevizin üstüne midem ağrıyordu yatmadan küçük bir kase de yoğurt yemiştim yoğurt mu şişirdi anlamadım ama sabah sabah moralim tartıyı görünce çok bozuldu yahuu
ama şu anda size pc den bu yazıyı bile zor yazıyorum oturup kalkamıyorum kollarım bile kalkmıyor
ama buna rağmen kalkar kalkmaz limonlu suyumu içip 50 kere zıplayıp 90 squat ımı yaptım öğlen de biraz yürüyebilirsem ne mutlu bana

Kizlar dun menumu yazamadim misafirleri 1 de gecirdik..
Sabah limonlu su , 50 ip atlama
Kahvaltı 1 yumurta,3 siyah zeytin, 1 KK peynir,1 salatalık, 1 dL kepek ekmeği, 1 fincan şekersiz cay,
Öğlen karnimabah yemeği 4 kaşık ve 1 kase cacık
Aksam tavuklu mantı 3 kasik..3 kaşık yogurt
Spor yok maalesef ev temizledim 2 saat o kadar hareket edebildim.. Su 3 lt .. muska77 tatlım ne yazıkki 1 puan ..o mantıyı yemiycektim ama sensiz sofraya oturmayiz dediler çok mutsuzum

yat dinlen yahu olur öyle vakalar :) öyle olmayaydı zaten hepimiz ebru şallı olmuştuk şimdiye :)

amaaaan nerden çıktı bu bilmem ki.... ben hiç hasta olmazdım yaşlanıyorum zaar....
Hava değişi duruyor vücutta şaşırıyor kız nolacak..
Reglmi yakın kaptanım?
Üzülme az yemişsin ama tabii puan gitti..
ya been yaa beeen :)
Kız kıskanma hemen sen benim tatlı cadımsın..

Ne mantımı şimdi telden yazıyorum bekle beni:|

günaydın arkadaşlar..
dünden hiç bahsetmek istemiyorum ama bahsetcem sanırım..
sabah brunch vardı..arkadaş grubuyla..kimseye de diyetteyim demek istemiyorum..sonra milletin ağzında sakız gibi..ne yesem,hani sen diyetteydin oluyo..istemiyorum o nedenle..
sabah00 2 gözleme söğüş ,az reçel peynir zeytin..şekersiz çay..
akşama doğru 1 adet büyük dilim yaşpasta
akşam sadece 1 balık ve salata..
bugün çokkk büyük cezalar verdim kendime..cumaya ne kaldı diye..gerçi tartıda artı çıkmadım ama olsun yinede..

Naptın be gülüm.. Bir haftalık emeğin ziyan olmuş..
Diyetteyim demene gerek yokki
Miden bulanır dişin ağrır vs. vs.

kızlar lesli 3 mil kaç kalori yakıyo bilen varmı?

canım fatsecret ta 600 cal diye hesapladı leslie yi ama bana fazla geldi 600

tamam işte her hafta bahanemiz olur 79 olunca pasta yeriz 80 olurum sonra 79 olunca yine yeriz size kıyak geçiyorum bak

malum sebepler ne kız bebiş falan mı var

Gündüz iştahım olmuyor ama ah şu akşamlar. Deli gibi kazınıyor karnım. Gündüz resmen zorla çiğniyorum ağzıma attığım herşeyi :S

aynen ben işte yaa. akşam gözüm dönüyo evde

kaptanım sizin batırık baya bi masummuş ya valla bizimki(Mersin) baya içine tahin, fıstık, bolca küncü(yani kavrulmuş susam) hatrı sayılır miktarda da (2 su bardağı desem abartmış olmam) zeytinyağı konur.. Bizimki hiç masum değil yani bildiğin kalori bombası

toplight batırıkı siz cevizlimi yapıyosunuz biz fıstıklı yaparız. Fıstık ne kadar bolsa o kadar lezzetli geliyor bana O da diyete hiç uymuyor.

Aha bu kız Mersinli

Bence bulgur şişirmiş kaptanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…