- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.221
Grip vücutta su toplar şişirir.Çok normal..
kızlar selam sabahtan beri elim kolum kalkmıyor fena halde şişim bu şişliğim kg ma da yansıdı neden oldu bilmiyorum dün sabah size tartı resmi atmıştım69,3 tü bu sabah 70,8 i gördüm dün ki menümü de biliyorsunuz cevizin üstüne midem ağrıyordu yatmadan küçük bir kase de yoğurt yemiştim yoğurt mu şişirdi anlamadım ama sabah sabah moralim tartıyı görünce çok bozuldu yahuu
ama şu anda size pc den bu yazıyı bile zor yazıyorum oturup kalkamıyorum kollarım bile kalkmıyor
ama buna rağmen kalkar kalkmaz limonlu suyumu içip 50 kere zıplayıp 90 squat ımı yaptım öğlen de biraz yürüyebilirsem ne mutlu bana
Hava değişi duruyor vücutta şaşırıyor kız nolacak..amaaaan nerden çıktı bu bilmem ki.... ben hiç hasta olmazdım yaşlanıyorum zaar....
Reglmi yakın kaptanım?kızlar selam sabahtan beri elim kolum kalkmıyor fena halde şişim bu şişliğim kg ma da yansıdı neden oldu bilmiyorum dün sabah size tartı resmi atmıştım69,3 tü bu sabah 70,8 i gördüm dün ki menümü de biliyorsunuz cevizin üstüne midem ağrıyordu yatmadan küçük bir kase de yoğurt yemiştim yoğurt mu şişirdi anlamadım ama sabah sabah moralim tartıyı görünce çok bozuldu yahuu
ama şu anda size pc den bu yazıyı bile zor yazıyorum oturup kalkamıyorum kollarım bile kalkmıyor
ama buna rağmen kalkar kalkmaz limonlu suyumu içip 50 kere zıplayıp 90 squat ımı yaptım öğlen de biraz yürüyebilirsem ne mutlu bana
Üzülme az yemişsin ama tabii puan gitti..Kizlar dun menumu yazamadim misafirleri 1 de gecirdik..
Sabah limonlu su , 50 ip atlama
Kahvaltı 1 yumurta,3 siyah zeytin, 1 KK peynir,1 salatalık, 1 dL kepek ekmeği, 1 fincan şekersiz cay,
Öğlen karnimabah yemeği 4 kaşık ve 1 kase cacık
Aksam tavuklu mantı 3 kasik..3 kaşık yogurt
Spor yok maalesef ev temizledim 2 saat o kadar hareket edebildim.. Su 3 lt ..muska77 tatlım ne yazıkki 1 puan ..o mantıyı yemiycektim ama sensiz sofraya oturmayiz dediler çok mutsuzum
Kız kıskanma hemen sen benim tatlı cadımsın..ya been yaa beeen :)
Ne mantımı şimdi telden yazıyorum bekle beni:|Kizlar dun menumu yazamadim misafirleri 1 de gecirdik..
Sabah limonlu su , 50 ip atlama
Kahvaltı 1 yumurta,3 siyah zeytin, 1 KK peynir,1 salatalık, 1 dL kepek ekmeği, 1 fincan şekersiz cay,
Öğlen karnimabah yemeği 4 kaşık ve 1 kase cacık
Aksam tavuklu mantı 3 kasik..3 kaşık yogurt
Spor yok maalesef ev temizledim 2 saat o kadar hareket edebildim.. Su 3 lt ..muska77 tatlım ne yazıkki 1 puan ..o mantıyı yemiycektim ama sensiz sofraya oturmayiz dediler çok mutsuzum
Ne mantımı şimdi telden yazıyorum bekle beni:|
Naptın be gülüm.. Bir haftalık emeğin ziyan olmuş..günaydın arkadaşlar..
dünden hiç bahsetmek istemiyorum ama bahsetcem sanırım..
sabah brunch vardı..arkadaş grubuyla..kimseye de diyetteyim demek istemiyorum..sonra milletin ağzında sakız gibi..ne yesem,hani sen diyetteydin oluyo..istemiyorum o nedenle..
sabah00 2 gözleme söğüş ,az reçel peynir zeytin..şekersiz çay..
akşama doğru 1 adet büyük dilim yaşpasta
akşam sadece 1 balık ve salata..
bugün çokkk büyük cezalar verdim kendime..cumaya ne kaldı diye..gerçi tartıda artı çıkmadım ama olsun yinede..
Bende telden girdim ...bugün annemin evi temizliycem ..şuan beni anca bir dublex paklar .. 2 kat temizliyimde aklım başıma gelsinNe mantımı şimdi telden yazıyorum bekle beni:|
evet maalesef..ama tartıda artıyı görmedim..Naptın be gülüm.. Bir haftalık emeğin ziyan olmuş..
Diyetteyim demene gerek yokki
Miden bulanır dişin ağrır vs. vs.
kızlar lesli 3 mil kaç kalori yakıyo bilen varmı?
tamam işte her hafta bahanemiz olur 79 olunca pasta yeriz 80 olurum sonra 79 olunca yine yeriz size kıyak geçiyorum bak
@kollontaiebrusonmez @ycfa
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kücük domates, 1 kücük salatalık, 2 siyah zeytin, yarım kk süzme peynir, 1.5 dilim tb ekmegi, 1 cay kasıgı tereyagı, 2 cay kasıgı bal
Ogle: 3 mercimek köftesi, 2 yk barbunya salatası, 1 haşlanmıs brüksel lahanası 1 tane patatesli gül böregi, 1 kucuk dilim limonlu kek
Aksam: 1 kase mercimek corbası, salata
Su: 2.5-3 lt kadar
3 fincan yeşil çay içtim.
Spor: 30 dk yürüyüs + 10 dk eliptik bisiklet
Bu hafta zıplama yapamayacagım malum sebeplerden ötürü
Gündüz iştahım olmuyor ama ah şu akşamlar. Deli gibi kazınıyor karnım. Gündüz resmen zorla çiğniyorum ağzıma attığım herşeyi :S
tatlim zararli olmadigi icin resmini koydum domates salatalik haslanmis lahana bilimum yesillik batirik icinde de kisir gibi degil soyle tarif edeyim 10 bardak ince bulgura 2-3 yemek kasigi ezilmis ceviz ve bolca 2-3 kg domates konuyor yag yok kisir gibi 10 bardak ince bulgurla da en az 15- 16 kisi doyar ben 2 tabak yedim maksimum 3-4 kasik bulgur vardir icindepismemis iyice cigkofte gibi yogrulur icine de bol cig sebze aslinda tam karatay usulubtlbetul sen yaoabilirsin
bu arada zararli olsa yemezdim buraya da koymazdim
toplight batırıkı siz cevizlimi yapıyosunuz biz fıstıklı yaparız. Fıstık ne kadar bolsa o kadar lezzetli geliyor bana O da diyete hiç uymuyor.
Ne şanslısın ben olsam +1 kesindi.evet maalesef..ama tartıda artıyı görmedim..
yinede cezalıyım..
kızlar selam sabahtan beri elim kolum kalkmıyor fena halde şişim bu şişliğim kg ma da yansıdı neden oldu bilmiyorum dün sabah size tartı resmi atmıştım69,3 tü bu sabah 70,8 i gördüm dün ki menümü de biliyorsunuz cevizin üstüne midem ağrıyordu yatmadan küçük bir kase de yoğurt yemiştim yoğurt mu şişirdi anlamadım ama sabah sabah moralim tartıyı görünce çok bozuldu yahuu
Anaaa doğruuu..Bence bulgur şişirmiş kaptanım..
GünaydınnnGünaydın kızlar ay bu tartıyı sevmeye başladım 80.4olan kg bu sabah 80.1 ha gayret yarın 79 lara inmiş olurum herkese bol eksili sabahlar
Günaydınnn Kaptanım.günaydınlar hepimiz içi güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?