- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.241
Evet dik durmakiçin harcanan kalori hiçde küçümsenecek birşey değil..
yaa canımı çok sıktı ama yaaayat dinlen yahu olur öyle vakalar :) öyle olmayaydı zaten hepimiz ebru şallı olmuştuk şimdiye :)
yok kız yeni bitti reglimHava değişi duruyor vücutta şaşırıyor kız nolacak..
Reglmi yakın kaptanım?
Üzülme az yemişsin ama tabii puan gitti..
Kız kıskanma hemen sen benim tatlı cadımsın..
hadi sabah brunch tay dın akşama doğru ki yaş pasta ne oluyor onun yerine daha hafif bişeyler yeseydingünaydın arkadaşlar..
dünden hiç bahsetmek istemiyorum ama bahsetcem sanırım..
sabah brunch vardı..arkadaş grubuyla..kimseye de diyetteyim demek istemiyorum..sonra milletin ağzında sakız gibi..ne yesem,hani sen diyetteydin oluyo..istemiyorum o nedenle..
sabah00 2 gözleme söğüş ,az reçel peynir zeytin..şekersiz çay..
akşama doğru 1 adet büyük dilim yaşpasta
akşam sadece 1 balık ve salata..
bugün çokkk büyük cezalar verdim kendime..cumaya ne kaldı diye..gerçi tartıda artı çıkmadım ama olsun yinede..
kız batırığa zeytinyağı konmaz onun tadı nasıl olur ki bizimki öyle değil anacım 10-15 kişiliğe 2-3 yemek kaşığı ezilmiş ceviz sadece yağ olarak hepsi o anlayacağıncanım fatsecret ta 600 cal diye hesapladı leslie yi ama bana fazla geldi 600
malum sebepler ne kızbebiş falan mı var
aynen ben işte yaa. akşam gözüm dönüyo evde
kaptanım sizin batırık baya bi masummuş ya valla bizimki(Mersin) baya içine tahin, fıstık, bolca küncü(yani kavrulmuş susam) hatrı sayılır miktarda da (2 su bardağı desem abartmış olmam) zeytinyağı konur.. Bizimki hiç masum değil yani bildiğin kalori bombası
Aha bu kız Mersinli
bulgurun ertesi günü 69,3 çıkmıştım tatlım ton balıklı salata yaramadı bana :) dün öğleyin onu yemiştim ondan sonra şiştim böyleBence bulgur şişirmiş kaptanım..
toplight kaptanım bazı insanları yeşillik sisirir. Olabilir benide bulgur sisirir mesela..
Günaydım Muskacığımm..Çok birikmemiştir umarım..Günaydın bebişlerim.
Nasılsınız bakeeem?
Geçmişe süzülüp geliyorum hemen....
Ayy sen ne güzel şeyler biliyorsunn...Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...
toplight kaptanım migrenede çok iyi geliyormuş yeni keşfim denedim süper bişey..
Evet leslie 1 mile15 dkÜç heralde leslie 1 mil 15 dk yapıyorsa..
Tatlım bence kendine bi sınır koymalısın tamm gerçekten iyi diyet yapıyorsun.Ama kaçırdığında da dibine kadar vuruyorsun.Tamm herkes cuma günü kaçamak yaptı ama kimi yarım simit kimi küçük bi dilim pasta kimide sütlaç yedi.Sen butun gunu abur cuburla geçirmişsin.Bence kaçamak günlerinde1-2 kaçamağı aşma hayaatım.Günaydın hatun kişilerr
Kaçamaksız ilk hafta sonum için beni tebrik edebilirsiniz
Ama berbat bir Cuma günü sayesinde gene zarardayım
Önce kilo bildireyim sonra menülermenülerim iki puan ya sudan puan kaybettim ya offf çok sinirleniyorum kendime
Kilom bu sabah maalesef ki maalesef 106,8cumartesi 108,1 ile kaçamaksız 1 aya başladım ve fakat tabi cuma günü 106,5 olduğum için bugün +300 oluyorum
bu arada isterseniz cuma günü ne yediğimi falan yazarım dün gibi aklımdaama gerçekten buraya yazılacak menü değil yani abur cubur + fastfood hemde sabah öğle akşam fastfood benim işte bu duygularıma göre yemeğin dibine vuruşlarım olmasa aslında ben güzel diyet yapıyorum. Yani hep böyle mutlu mesut olsam yani ben de çok da değil az da değil 8 ayda 18 kilocuk vermişim yani bu saçmalamalarım olmasa neler verirdim
neyse menüler Bkz. next message
Daha durmadimi burnun..iş yerindeki wc rulolarından bir tane yürüttüm....
yer fıstığını nerden buluyosun..adanalı falan mısın..yoksa kuruyemişciden mi..beni de yer fıstığı şişiriyor....
O zaman 3 puanı kaptın.Günaydım Muskacığımm..Çok birikmemiştir umarım..
Ayy sen ne güzel şeyler biliyorsunn...
Hayranım valla
Evet leslie 1 mile15 dk
30 dk olsun diye 15 dk da evin içinde yürüdüm canm.
Tatlım bence kendine bi sınır koymalısın tamm gerçekten iyi diyet yapıyorsun.Ama kaçırdığında da dibine kadar vuruyorsun.Tamm herkes cuma günü kaçamak yaptı ama kimi yarım simit kimi küçük bi dilim pasta kimide sütlaç yedi.Sen butun gunu abur cuburla geçirmişsin.Bence kaçamak günlerinde1-2 kaçamağı aşma hayaatım.
Daha durmadimi burnun..
yer fıstığını nerden buluyosun..adanalı falan mısın..yoksa kuruyemişciden mi..
Vur kırbacı mikroplara betüşümdurmamış kandırmış beni..... limonlu yeşil çay ile saldırıyorum şimdi ona... hepsini denize dökücem az kaldı.... c lerin gücü adınaaa.......... 2 tane suda eriyen c içtim, vitamin içtim portakalım elmam var sütüm var....... bana hangi mikrop dayanırmış.... canlarına okiciğiiiimmm hüücummm...
marketteeen..... kabuklu yer fıstığı her yerde var.....
Tamaaaam..yeşil çay zamanıııı.............
bilmem ki, yaa neyse durmak yok yıola devam hadi bakalımtoplight kaptanım bazı insanları yeşillik sisirir. Olabilir benide bulgur sisirir mesela..
boşver kız napcan akan dereyi durdurmak lazım ama kesilmedi mi burnuna krem falan sür değilse acır o çok fazlaiş yerindeki wc rulolarından bir tane yürüttüm....
alerjin olmasın kız betüş o çok alerjiktirbeni de yer fıstığı şişiriyor....
Tabii durmak yok daha 60 olceez..bilmem ki, yaa neyse durmak yok yıola devam hadi bakalım
boşver kız napcan akan dereyi durdurmak lazım ama kesilmedi mi burnuna krem falan sür değilse acır o çok fazla
alerjin olmasın kız betüş o çok alerjiktir
Hindilerin ahı mı tuttu betüşüm.geçen cuma 66,2
bu gün 66,6
fark +400
şaşırtmayan bir pazartesi.....
maşallah ayşegül e aslında gelse iyice motive olur ama çok güzel yaaaKızlar kuzenim buraya pek gelemiyor.
Ama ben güzel haberi vereyim.
3 şubatta 127,9 du bugün 120,4 çıktı.
ya tamam yaa ikinize de yazmıyom ceza
Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam
ben hasta olduuuğm ühühühüüüüüü ben hiç hasta olmazdım ama yeaaaaa((
mendil stoğum azalıyo burnuma yazık koca burun oldum beeen.... gözlerimde yanıyo.......
kesin yediğim hindi hastaydı.... hindi gribi oldum beeeeğğnnn.....
aaaaayyyyy kızlar canım bir limonlu kek istiyoki akıllara zarar
:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlar
Ben yiyorum cezama katlanıyorum, sen de fazladan spor yaparsın, nihayetinde pasta, baklava falan değil sabah kahvaltısı vs. benim bu ara hızlı kilo vermem gerek aslında o yüzden masum kaçamak da olsa yapmamam gerek
Anladim canim, haklısın tabi gelen cezayı yapiyoruz zaten
Senin düğün ne zaman? :)
Kızlar kuzenim buraya pek gelemiyor.
Ama ben güzel haberi vereyim.
3 şubatta 127,9 du bugün 120,4 çıktı.
Iyiyim canim mesajlara falan bakamiyorum kizlar beni idare edin birazTatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..
Bişeymi var tatlım iyimisin?
Iyiyim canim tamam listeden cikmayim ozaman tesekkur ederimTatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..
Bişeymi var tatlım iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?