Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yat dinlen yahu olur öyle vakalar :) öyle olmayaydı zaten hepimiz ebru şallı olmuştuk şimdiye :)
yaa canımı çok sıktı ama yaaa
Hava değişi duruyor vücutta şaşırıyor kız nolacak..

Reglmi yakın kaptanım?

Üzülme az yemişsin ama tabii puan gitti..

Kız kıskanma hemen sen benim tatlı cadımsın..
yok kız yeni bitti reglim
hadi sabah brunch tay dın akşama doğru ki yaş pasta ne oluyor onun yerine daha hafif bişeyler yeseydin
kız batırığa zeytinyağı konmaz onun tadı nasıl olur ki bizimki öyle değil anacım 10-15 kişiliğe 2-3 yemek kaşığı ezilmiş ceviz sadece yağ olarak hepsi o anlayacağın
Bence bulgur şişirmiş kaptanım..
bulgurun ertesi günü 69,3 çıkmıştım tatlım ton balıklı salata yaramadı bana :) dün öğleyin onu yemiştim ondan sonra şiştim böyle

Günaydın bebişlerim.
Nasılsınız bakeeem?
Geçmişe süzülüp geliyorum hemen....
Günaydım Muskacığımm..Çok birikmemiştir umarım..

Tatlım aktardan saf magnezyum yağı alıp onunla sabah akşam masaj yap ağrılara birebirdir...
toplight kaptanım migrenede çok iyi geliyormuş yeni keşfim denedim süper bişey..
Ayy sen ne güzel şeyler biliyorsunn...
Hayranım valla

Üç heralde leslie 1 mil 15 dk yapıyorsa..
Evet leslie 1 mile15 dk
30 dk olsun diye 15 dk da evin içinde yürüdüm canm.
Tatlım bence kendine bi sınır koymalısın tamm gerçekten iyi diyet yapıyorsun.Ama kaçırdığında da dibine kadar vuruyorsun.Tamm herkes cuma günü kaçamak yaptı ama kimi yarım simit kimi küçük bi dilim pasta kimide sütlaç yedi.Sen butun gunu abur cuburla geçirmişsin.Bence kaçamak günlerinde1-2 kaçamağı aşma hayaatım.

O zaman 3 puanı kaptın.

Daha durmadimi burnun..

durmamış kandırmış beni..... limonlu yeşil çay ile saldırıyorum şimdi ona... hepsini denize dökücem az kaldı.... c lerin gücü adınaaa.......... 2 tane suda eriyen c içtim, vitamin içtim portakalım elmam var sütüm var....... bana hangi mikrop dayanırmış.... canlarına okiciğiiiimmm hüücummm...

yer fıstığını nerden buluyosun..adanalı falan mısın..yoksa kuruyemişciden mi..

marketteeen..... kabuklu yer fıstığı her yerde var.....

Vur kırbacı mikroplara betüşüm

toplight kaptanım bazı insanları yeşillik sisirir. Olabilir benide bulgur sisirir mesela..
bilmem ki, yaa neyse durmak yok yıola devam hadi bakalım
iş yerindeki wc rulolarından bir tane yürüttüm....
boşver kız napcan akan dereyi durdurmak lazım ama kesilmedi mi burnuna krem falan sür değilse acır o çok fazla
beni de yer fıstığı şişiriyor....
alerjin olmasın kız betüş o çok alerjiktir

ya tamam yaa ikinize de yazmıyom ceza

Çeneleriyle yıldırdılar kadını

Ben hep 3 miles videosunu yapıyordum dün gece 4 miles videosunu yaptım kalabalık bir ekiple yapıyor daha iyi geldi bana sıkılmadım, bundan sonra onu yapıcam

Ben de 3 mili severek yapıyorum.. ben de leslieye başliyim bari yaa hem belki kızıma ilginç gelir

anam geçmiş olsun Betül

aaaaayyyyy kızlar canım bir limonlu kek istiyoki akıllara zarar

Canım Dukan usulü yapabilirsin limonlu kekini.. ama tatlandırıcı ve yulaf kepeği ile yapılıyor

:) belki bana özeldir, gelinlik giycem diye beni sıkı tutuyor kızlar sağolsunlar

Evet canım senin gelinliğe kadar baya sıkı tutman gerekiyor.. Ben de düğünden önce çok sağlam kilo vermiştim

Ben yiyorum cezama katlanıyorum, sen de fazladan spor yaparsın, nihayetinde pasta, baklava falan değil sabah kahvaltısı vs. benim bu ara hızlı kilo vermem gerek aslında o yüzden masum kaçamak da olsa yapmamam gerek

Anladim canim, haklısın tabi gelen cezayı yapiyoruz zaten
Senin düğün ne zaman? :)

Aynen cezanın olayı bu zaten.. kollontai o kaçamağı telafi edebilecek miktarda bi spor cezası kesiyor. bu kaçamak yapmayacağın anlamına gelmiyor telafisini göze alman gerekiyor. Şimdi kollontai artık ceza yazmicak ama bizim kaçamakları telafi etmek için kendi içimizde bu sistemi sürdürmeye ihtiyacımız var

Kızlar kuzenim buraya pek gelemiyor.
Ama ben güzel haberi vereyim.
3 şubatta 127,9 du bugün 120,4 çıktı.

hey maşallah
tebrikler

Tatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..
Bişeymi var tatlım iyimisin?
Iyiyim canim mesajlara falan bakamiyorum kizlar beni idare edin biraz
Tatlım ben tutuyorum menü bildireceksen hiç çıkma listeden..
Bişeymi var tatlım iyimisin?
Iyiyim canim tamam listeden cikmayim ozaman tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…